Sunday, May 17, 2015

Sanna Tara Nail Art - Saffron 21 + 48 + 56... Just Peachy!

Mikä siinä on, että persikan väriset lakat nostavat aina päätään näin kesän korvilla ja jokaisessa kevätkokoelmassa on vähintään yksi keitetyn lohen sävyinen lakka? Ja mikä siinä on, että tykkään tästä sävystä paperilla… tai siis pullossa, mutta kynsillä se tuntuu niin kamalan vieraalta. Paitsi jos kyseessä on Color Clubin East Austin, poikkeus vahvistaa säännön tässäkin tapauksessa.

Oli tietysti odotettavissa, että Saffronin 59 lakan joukossa olisi myös muutama persikkavammainen tapaus, joten säästin nämä inhottavat ketaleet tahallani loppupäähän. Ja arvatkaas kuinka kävi? Olen vähän rakastunut. Yritin kyllä kovasti inhota näitä mutta eihän siitä mitään tullut. Seuraavassa siis esittelyvuorossa kolme kaunotarta persikkauden eri ulottuvuuksista.

Aloitetaan neiti 48:lla, joka on tummin ja punertavin kolmen joukosta. Tätä olisi helppo väittää punaiseksi tai pinkiksi mutta kun se ei ole kumpaakaan ja kuitenkin on. Kevyt oranssinen tujaus saa lakan muistuttamaan ehkäpä, kenties, mahdollisesti… punastunutta keitettyä lohta? Creme koostumus ja kaksi kerrosta, nam!

Neiti 21 on hitusen vaaleampi ja oranssimpi creme. Tämä lohi ei punastele vaan on saapunut ylpeänä kattilaan suoraan Norjasta, kulkematta häpeäpaalun kautta. Tämä on juurikin se sävy mitä väitän niin kovasti vihaavani, mutta ehkä tässä on joku sukulaisuus East Austinin kanssa, joka saa minut armahtamaan lakan. Kaksi mukavaa kerrosta peittää kynnet tasaisesti.

Vaalein kaunottarista on neiti 56, jonka creme sävy puolestaan taittaa pinkkiin. Tästä sävystä pidin vähiten, koska se oli melkolailla ankara ihoani vasten. Tästä on jo hieman aistittavissa zombiemainen ”dead woman painting her nails” –tunnelma. Halusin kuitenkin antaa tällekin hemppikselle mahdollisuuden ja väkersin koristukset kynsille. Tässä kohtaa voisin väittää tienneeni siirtokuvien taustan olevan kirkkaan asemesta valkoinen ja tehneeni kuvissa näkyvän efektin tarkoituksella. Mutta kuka hullu sitä nyt uskoisi?

Tarkoituksenani oli siis tehdä siirtokuvilla koristukset kynsien kärkiin niin, että siirtokuvan tausta olisi ollut kirkas. Mutta mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma tai siirtokuvien taustan väri/värittömyys, joten näillä mentiin. Homma toimi mielestäni ihan mallikkaasti näinkin, joten adaptoiduin tilanteeseen, lisäsin muutaman kultaisen niitin ja pikakuivattajan. Peukaloon suurinkin siirtokuva oli liian kapoinen, mutta ei jäädä nillittämään detaljeihin. Mustavalkoisella koristuksella tämäkin pastelli saatiin ruotuun ja voin peräti sanoa pitäväni yllättävästä lopputuloksesta.

Persikasta(kin) on siis moneksi, joten saatan jatkaa tutkimusretkeäni kesän aikana esim. persikan sävyisten holojen maailmaan! Löytyykö teidän Helmeristänne paikkaa persikalle?18 comments:

 1. Persikka on kiva väri mutta jos se menee liian vaaleanpunaiseksi niin sävy ei myöskään sovi mulle. Mutta just tuollanen vähän oransaihtava <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, etten ole ainoa jolle kaikki persikat ei sovi :).

   Delete
 2. Aivan ihanan väriset lakat ja koristelut myös <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Fani :). Nää oli kyllä vuodenaikaan sopivat.

   Delete
 3. Kyllä persikalle on aina tilaa mun lakkavarastossa, vaikka se ei ehkä ihan lempiväreihini lukeudukaan. Nää kolme lakkaa on kyllä kaikki oikein suloisia :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en oikein osaa sanoa ei yhdellekään värille, joten kyllä näitä muutama löytyy multakin :).

   Delete
 4. Oivoi, rakastan persikkaväriä, täytin just mun vaatekaappiakin ihanilla kirkkailla persikanvärisillä kesävaatteilla ! neiti 21 on kovasti mun mieleen sillä se muistuttaa OPIn Sorry I'm Fizzy Todayta, nam. kauniit koristelut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mä meen mustissa vaatteissa kesät talvet ja panostan tunkemaan kaikki värit hiuksiin, naamaan ja kynsiin!

   Delete
 5. Meikä ehkä tahtois noi kaikki omaan lakkalootaan...

  ReplyDelete
 6. Mulla on ollu pitkään vihasuhde persikkaan mutta kesää kohti mentäessä olen alkanut hiljalleen lämpenemään sille. Ei se vieläkään ihan omalta kynsillä tunnu mutta ehkä vielä jonain päivänä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä. Se tarkka sävy on oltava just eikä melkein ja sitten se osuu suoraan sydämeen <3.

   Delete
 7. Ihanaa huomata kun muillekin käy tätä "inhoan tätä - tai sitten en" -hommaa ajan saatossa :D Mielettömän tyylikäs tuo lakkauksen lopputulos, oli sitten vahinko tai ei niin hienolta näyttää! :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Vahinkolakkaukset ja vahingossa löydetyt uudet nätit sävyt on kyllä tän harrastuksen parhautta!

   Delete
 8. Persikka on jees, vaikka taidan ehkä kuitenkin enemmän tykätä punaisemmista, siis korallisemmista sävyistä.. nämä näyttää kuitenkin tosi herkuilta, slurps :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just näin on mullakin. Tujaus punaista persikkalohipulloon niin ollaan täydellisyyden äärellä :).

   Delete
 9. Ihanan värisiä! Mä rakastan persikkaa<3 Toi vaalein varsinki on oikein herkku!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näihin tekisi jostain syystä mieli pistää holotopperi päälle. Ehkä se auttaisi asiaa :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)