Saturday, May 23, 2015

Sanna Tara Nail Art - Saffron 24 + 26 + 27 + 36


Ihastellaanpa seuraavaksi hieman vienomman sävyisiä lakkoja. Saffronilta löytyy PALJON punaisen eri sävyjä mutta kyllä siellä valikoimassa on myös valkoista ja nudea, kun oikein etsii.

Valkoinen on tunnetusti cremenä hankala ja jokaisella hardcore–lakkahöperöllä on oma merkkinsä, jonka nimeen vannoo. Odotin innolla Saffronin valkoisen lakan testaamista ja nyt olisikin neiti 26:n vuoro astua parrasvaloihin. Olin varma, että tämä ei peitä eikä ainakaan tasaisesti. Olin väärässä, kyllä se peittää nätisti kahdella kerroksella eikä edes raidoitu. Vallan kelpo valkoinen. Itse vannon silti edelleen Ginan, Essencen ja Essien valkoisten nimeen, koska ne kuivuvat snadisti nopeammin. Oli tämä kuitenkin sen verran positiivinen yllätys, että tekaisin koristelut hienon valkoisen kunniaksi. Niistä lisää postauksen lopussa.

Valikoimasta löytyy myös helmiäisvalkoinen eli toinen hankalien lakkojen äiti. Lakka 27 on rehellinen frost ja siveltimenjäljet ovat sen mukaisia. Peittää 2-3 kerroksella mutta sutiminen vaatii vakaata kättä. Jostain syystä tämä kylmä sävy yhdistettynä voimakkaaseen frostiin lisäsi helposti kymmenen vuotta nakkiraukkojeni ikään. Jokainen ryppy ja epätasaisuus paistoi kameralle kuin suurennuslasin edessä. Lakka itsessään oli kauniin eteerisen huurteinen ja vika oli toki minun genettisessä rakenteessani. It’s not you, it’s me… but mostly you!

Neiti 24 on vähintäänkin outo tapaus. Haluaisin kutsua tätä nudeksi mutta lakassa on liikaa keltaista pigmenttiä. Olkoon tämä tyllerö siis munatotin värinen. Olin pyörtyä, kun näin minkä vaikutuksen lakka tekee ihonsävyyni kameran edessä. ZOMBIE-varoitus!!! Olin valmistautunut ihastumaan lakkaan, eikä siinä toki mitään vikaa olekaan, mutta ei kiitos tämän kanankuoren kanssa. Lakka on koostumukseltaan crelly ja peittää hienosti kahdella kerroksella.

Viimeisenä esiteltävän lakkana on neiti 36, joka kuuluu myös sarjaan oudot tapaukset. Pullossa sävy oli kaunis beigemäinen shimmer, mutta kynsillä lakan pohjalta paljastuu yllättävän paljon oranssia sävyä. Ei kuitenkaan niin paljoa, että tätä voisi oranssiksi haukkua. Sanoisin, että lakassa on sipulinen okransävyinen shimmerpohja ja paljon hopeista ja kultaista glass fleck –tyylistä hippusta joukossa. Tämän vuoksi lakka näyttää kynnellä niin eri väriseltä kuin pullossa. Olin taas valmistautunut ihastumaan väriin mutta oma ihonvärini tekee tässäkin tapauksessa zombie-hyökkäyksen. Lakka levittyy joka tapauksessa kivuttomasti ja peittää 2-3 kerroksella.

Nyt sitten niihin koristeluihin! Laitoin kynsien kärkiin hopeiset siirtokuvat ja koristelin koko komeuden hopeisilla supershine strasseilla. Näissä oli kyllä jotenkin kovin talvinen jääkuningatarfiilis. Miehenikin latasi heti ovelta kommentin ”teit sitten talvikynnet”.  En ehkä nauti ylettömästi talven kylmyydestä mutta kyllä nämä tällaiset jäätävät kynnet tuntuvat kovasti omilta. 

Siirtokuvat muuten toimivat kuin unelma kun vihdoin tajusin, ettei paksuhkojen siirtisten kanssa kannata kostuttaa kynttä lainkaan. Siirtämällä kuvan kuivalle kynnelle jää hyvin aikaa mallailla ja kohdistaa kuvaa mutta kuitenkin kuva myös tarttuu kiinni joskus tämä vuosisadan puolella. Ohuiden siirtokuvien kanssa tilanne on juuri päinvastainen. Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää!

Ensi viikko onkin sitten pyhitetty venäläisen lakkamerkin El Corazonin esittelyyn.12 comments:

 1. Voi miten kauniit. <3 Oikein jääprinsessa -kynnet sanoisin. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Tuli kyllä vähän ikävä jo talvea :).

   Delete
 2. Nuo valkoiset kynnet on tosi kauniit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Outi! Mäkin tykkäsin niistä kyllä erityisen paljon :).

   Delete
 3. Ihania lakkoja :) Ja nuo talviset koristelut on hirmuisen kauniit, jotenkin satumaiset :) <3

  ReplyDelete
 4. Toi vaalea kellertävä on ihanan värinen! Hiukeen kauniit koristelut taas kerran (:

  ReplyDelete
 5. Valkoiset kynnet koristeluilla on hiukeen kauniit! Munatotit saap jäädä kauppaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää oli hyvin sanottu! Ei munatotia kynsille kiitos :).

   Delete
 6. Tässä setissä voiton vie mun mielestä toi valkoinen ihan 6-0. Hyviä valkoisia lakkoja ei ole maailmassa koskaan liikaa. Ja noi koristelut mitkä oot tehnyt ton valkosen kanssa on siis niin <3. Silkkaa upeutta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Tintti! Mäkin kyllä vähän ihastuin noihin kynsiin. Hauskaa, kun pistää näitä koristeluita liukuhihnalta kasaan ihan sen kummemmin ajattelematta, niin lopputulos tulee itsellekin vähän yllärinä. Mä harvemmin muuten teen koristeluita yhden lakan päälle... ehkä pitäisi :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)