Friday, May 15, 2015

Sanna Tara Nail Art - Saffron 35 + 50


Swatcheja taas uunista ulos! Tällä kertaa arkistojen kätköistä löytyi kaksi violetihkon sävymaailman ääripäiden edustajaa. Olipahan taasen hankalasti ilmaistu.

Saffron 35 oli kynsilläni pari kuukautta sitten, minkä kyllä huomaa kynsien pituudesta. Tämä lakka on sysitumma violetti crelly kultaisella ja pinkillä shimmerillä. Aivan huiman kaunis sävy, joka levittyy kynsille 2-3 ohuella kerroksella. Ei valittamista. Rakastan synkkiä kynsilakkoja, joten en voi kuin ihastella tätä väriä. Huomatkaa hehkeä karva keskisormen kynnellä isossa kuvassa!

Saffron 50 on jellymmän puoleinen punapinkkipohjainen lakka violetilla shimmerillä. Peittävyys ei luonnollisestikaan ole tämän lakan vahvimpia puolia mutta kolmella kerroksella saa hyvän lopputuloksen. Olen tykästynyt näihin Saffronin shimmerisiin jellylakkoihin, eikä tämäkään ole poikkeus.


Lopuksi vielä estradille Neiti 35 juhlatamineissaan. Keskisormessa on iso 3D-ruusukoriste, jonka pohjalta valitsin muihin kynsiin koristeiksi helmiäisenvalkoisia koristeita ja supershinepalleroita. Ruusukoriste on iso mutta yllättävän vähän häiritsevä kynnellä. Esim. piikkiniitit olivat huomattavasti epämukavamman tuntuiset kuin tämä mötikkä. Kynsiliimalla kiinnitettynä se pysyy kynnellä helposti eikä inahdakkaan parista kolhusta tai käsienpesusta. Hiuksia tällä luultavasti saa revittyä ihan tuppo kerrallaan!14 comments:

 1. Ihania sävyjä taas :) Tuo pinkki vetää enemmän puoleensa tällä hetkellä vaikka violetin ystävä olenkin. Tosi näyttävät koristelutkin, wau!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Heidi :). Tuo violetti on kyllä niin synkeän ihana, että haluaisin äkkiä talven tänne ihan vain vidakseni lakata sillä uudestaan!

   Delete
 2. No nyt kyllä melkein sydän pysähtyi. Toi violetti 35 on ihan täydellinen lakka. Siis just sellanen jota en voi vastustaa, koska se on tumman violetti lakka jossa on shimmeriä joka oikein hehkuu sisältä käsin. En kestä, pakko alkaa tuijottamaan taas noita kuvia :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla meinasi leuka tipahtaa lattiaan, kun lakkasin tolla! Ihan mahdottoman kaunis tuo sisäinen hehku niin kuin sanoitkin :).

   Delete
 3. Oi tuo violetti lakka on kyllä melkoinen ihanuus! ^_^

  ReplyDelete
 4. Molemmat upeita lakkoja! Mä en osaa olla noin isojen koristeiden kanssa, juurikin sen takia että ne jää aina hiuksiin kiinni jolloin lähtee joko tupollinen hiuksia tai koriste :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on onneksi niin lyhyet haivenet, ettei tartu kiinni. Vaikka kerran olin tällaisen pallukan kanssa perukki päässä. Voit kuvitella mitä siinä kävi :D.

   Delete
 5. Aaah toi tummempi on niin upee! Ja älyttömän kauniit koristelut<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mulle ei kyllä tule heti mieleen toista vastaavaa väriä noilla ulottuvuuksilla, joten onneksi tämä löysi elämääni!

   Delete
 6. Ehaana tuo tumma! Hitot siihen mitään talvia tarvita että silla voi lakata, mä ainakin aion synkistellä kesälläkin, lällislää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes! Hyvä me! Synkistellään yhdessä. Mä nyt vähän yritin olla hemppis ja keveän kesämielinen :D.

   Delete
 7. Ooh aivan upea lakkaus! Sulaa rakkautta tuollainen syvän violetin ja kimaltelevien koristuksien yhdistelmä<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena <3. Mulle tuli jo persikkaähky, joten kohta on varmaan pakko kaivaa tämä esiin ja vähän rentoutua synkkyydessä :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)