Tuesday, May 5, 2015

Sanna Tara Nail Art - Saffron 45 + 19

Heitänpä tästä muutamat purppurat kaunokaiset eetteriin. Kyseessä ovat siis Saffronin lakat numeroilla 45 ja 19. Koostumukseltaan rouva 45 on crememäisempi ja neiti 19 hitusen crellympi. Molemmat peittävät mukavasti kahdella kerroksella.
Nämä sävyt ovat todella lähellä toisiaan mutta 45 on jotenkin hienostuneempi ja varttuneempi… eli tunkkainen ja antiikkinen jos asian näin haluaa ilmaista. Lakka 19 on kirkkaampi sekä violettisempi ja verrattuna 45:seen lakassa on tujaus elämänhalua sekä vireyttä. Jos nämä lakat menisivät yhdessä ostamaan sidukkaa, tiedätte kyllä kummalta kysyttäisiin paperit.


Saffron 45
Saffron 45


Itse pidän molemmista yhtälailla, niin äidistä kuin tyttärestäkin. 45:sta käyttäisin ehkä töissä ilman koristeita ja 19:sta kanssa lähtisin humputtelemaan lauantai-iltana, vaikkapa alla löytyvällä koristelutyylillä varusteltuna. Noissa strassinauhoissa on se hyvä puoli, että ne tarttuvat sopivasti kiinni kaikkialle ja keräävät illan aikana parhaat otokset talteen. Sanoo hän, joka ei ole käynyt humpalla yli kymmeneen vuoteen, hehee!


Saffron 19
Saffron 19


Tässä vielä ne humputtelukynnet kera Saffron 19:sta strassinauhalla, irtoglitterillä ja kultaisilla niiteillä. Laitoin nauhan kiinni pikakuivattajalla ja tässä taas huomasin kyllä olevani ekaa kertaa asialla. Tuo nauhahan liikkuu pituussuunnassa niin että kivet menevät joko toisiaan lähemmäs tai kauemmas toisistaan. Päh, kyllä te tiedätte mitä tarkoitan, sama homma kaikissa maailman strassikoruissa. Onneksi olin miettinyt asiaa jo ennen pikakuivattajan kanssa pelaamista ja tajusin alkaa pikaisesti tökkimään kiviä toistensa lähelle ennen lakan kuivumista. Irtoglitterien asettelu kynnelle taas oli jotenkin terapeuttista. Tajusin sentään käyttää tavallista kirkasta lakkaa enkä pikakuivattajaa, joten sain hoitaa koristelun rauhassa.
Kumpi saa teidän kynsilakkasydämenne sykkimään, 45 vai 19, mummomustikka vai neonhumpukka?18 comments:

 1. Replies
  1. Eiks olekin! Eihän noista voi päättää. Mutta purppura on kyllä harvemmin ruma :).

   Delete
 2. Näin keski-ikäisenä toinen jalka jo lähes haudassa tuo tunkkainen mummo viehättää enempi vaikka on toi neonhumpukkakin aikas söpöliini.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kato vielä yritän epätoivoisesti sinnitellä humpukkuudessa. Ostin miehelle ykkösoluita tässä yhtenä päivänä ja kysyttiin paperit! Ei näillä nykyajan nuorilla ole mitään käsitystä ihmisten iästä :). Katotaan toimiiko mun neonpunkkarilook-huijaus vielä seiskakymppisenä! Mut siis joo, tuo mummoväri on kyllä aivan mieletön. Tulee mieleen joku näitä OPIn Hawaii-kokoelman ihanuuksia, mitä en hankkinut, ettei vahingossakaan voi verrata.

   Delete
 3. 45 on selvästiki mun lakka! Nom ja nam!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei saa vieläkään syödä kynsilakkaa, vaikka mieli tekisi :).

   Delete
 4. Oijoih, molemmat ovat sävyltään upeita! Ja voi vitsit mitkä koristelut, kuolahan tässä lähtee valumaan <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Nena :). Nuo purppurat on kyllä kuolaa erittäviä sävyjä. Mä en edes muistanut miten upeita ne oli ennen kuin kirjoitin tän postauksen. Välillä on tylsää tehdä sarjatuotantona swatcheja ja koristeluita, kun ne menee niin nopeasti ohi, ettei ehdi edes nauttia.

   Delete
 5. Neonhumpukka! <3 Mä tarvisin tuon sävyisen lakan mun kokoelmaan, ehkä jopa hitusen kirkkaammankin.
  Tosi kivat koristelutkin. Ei yhtään yliampuvaa vaikka on montaa erilaista. Tuollainen strassiketju näyttää kivalta, mutta ehkä vähän epäkäytännöllinen käytössä ;o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo strassiketju olisi pitänyt testata kymmenen kanin karvanlähtöaikaan :). Varmaan olis ollut aika mielenkiintoiset ennen ja jälkeen kuvat! Voishan tuohon koko ketjuun laittaa päälle pikakuivattajaa mutta se saattaisi himmentää loistetta.

   Delete
 6. Haha, olen haaveissani vielä neonhumpukka joten sillä mennään :D

  ReplyDelete
 7. Kyllähän nuo molemmat lakat on kauniita, mutta mun sydämeen upposi eniten tuo koristelu. <3 UPEAT!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Fani :). Hassua, että saan tehtyä koristeluita yhden ainoan lakan päälle vain näihin Saffroneihin. Muuten on jotenkin pakko aina tunkea sen sata lakkaa mukaan!

   Delete
 8. Kyllä mulle kelpais molemmat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noissa on kyllä molemmissa oma viehätyksensä :)

   Delete
 9. Molempi parempi, ens olin ihan että joo toi mummon mutsikkamaito on mun mut sitten disko-pirkko minussa nosti päätään ja päätin etten voi valita, molempi parempi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin, sulle kävi ihan sama kuin mulle :). Mä vaan pompin koko ajan edestakaisin noiden välillä, joten pakko myöntää, että molemmat on yhtä mageita mimmejä.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)