Monday, June 8, 2015

Sanna Tara Nail Art – Saffroneita sieltä sun täältä


Nyt kun Saffronien Swatch-kuvien lakkaaminen ja kuvaaminen Sanna Tara Nail Artin sivuille on suoritettu, pitäisi vielä saada kuvia ulos täällä blogin puolellakin. Kesän aikana teen lisää kynsikoristekuvia, joten pamautetaan tästä kertalaakista nyt ulos kuudet peruslakkauskuvat. Esittelen ne teille omasta siinä järjestyksessä missä itse niistä pidän eniten.

Lempparikseni nousi neiti 55, joka muistuttaa 52:sta mutta on sen haaleampi pikkusisko. Molemmat ihanan kesäisiä ja sopivat oivallisesti käteen, joka kannattelee mansikkajuomaa terassilla. Jellycrelly koostumus, punainen pohja ja pinkkiä shimmeriä. Oikein kelvollinen lakattava ja tulee varmasti käyttöön kesällä.


Saffron 55


Neiti 43 oli yksilö, jota olin valmistautunut inhoamaan, mutta jota päädyin ihastelemaan. Tämä on sellainen nekkukarkin sävyinen toffeinen jellycrelly frost, jossa on juuri tarpeeksi oranssia pigmenttiä ollakseen todella mielenkiintoinen. Tykkään!!! Paitsi, että nyt tekee mieli nekkuja…


Saffron 43


Oranssi on hankala väri, koska se tuo auttamatta mieleen kurpitsan ja Halloweenin. Silti se on värinä niin julmetun kaunis, että neiti 23 pomppasi raikkaalla kurpitsaisella olemuksellaan kolmannelle sijalle. Tämä oranssi ei ole tippaakaan tunkkainen ja nyt kun asiaa tarkemmin pohdin taidan mennä ja testata miltä neiti näyttää hunnutettuna holotopperilla! Olen nimittäin himoinnut holo-oranssia ja melkein ostanut Bliss Polishin tai Cirque Colorsin uusimmat versiot vain todetakseni, ettei oranssin holon käyttöaste luultavasti kuitenkaan vastaisi indielakan hintaa.


Saffron 23


Siskokset 44 ja 32 ovat kuin kaksi marjaa tai pikemminkin marjapuuroa. Molemmat ovat herkullisen helmiäisiä sille, joka tämän tyyppisistä lakoista välittää. Neiti 44 on hitusen tummempi ja kypsempi isosisko, joka letittää possupinkin  neiti 32:n hiukset aamuisin saparoille ennen kouluun lähtöä. Nämä levittyivät ja peittivät hyvin, joskin jättivät frostmaisina siveltimen jäljet kynnen pintaan. Hyvin geneerisiä ja suosittuja sävyjä ja sopivat erityisesti henkilöille, jotka haluavat vaikuttaa huolitelluilta mutta eivät jaksa lakata kynsiään joka toinen päivä kärkikulumien takia.


Saffron 44
Saffron 32


Sitten on vielä tämä neiti munankeltuainen eli numero 22. Olin innoissani tästä väristä, koska Saffronin lakoista niin harva on… no, ei punainen. Pidän keltaisesta lakasta mutta väri on hankala, koska pienikin heitto sävyssä saa ihon näyttämään zombielta. Niin kävi nytkin. Tämä keltaisen sävy on erityisen omituinen, koska voisin vannoa, että keltaisen seassa on todellakin harmaata, joka jotenkin säteilee iholleni. Tiedättekö sen munankeltuaisen reunaosan hapettuneen harmaan sävyn? Outo creme mutta toimii erittäin hyvin koristeluissa kuten liukuväreissä tms. muiden lakkojen kanssa.


Saffron 22

Seuraavassa osassa sukelletaankin sitten hyvin Saffronille epätyypillisiin, synkkiin pääkallotunnelmiin, muhahahahaaa!14 comments:

 1. Aika herkkuja värejä oot poiminut tähän. Omalta listalta nuo helmiäislakat olis jäänyt pois, koska jostain syystä en voi sietää sellaisia omilla kynsilläni :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on vähän sama ongelma helmiäisen kanssa. Ei vaan iske ellei sitten jossain kynsitaiteilussa osana kokonaisuutta.

   Delete
 2. Pirtsakka oranssi on mun suosikki! Hieno ja kirkas sävy, ja mun on tehny myös sitä Bliss-holotinta mieli! (tietty)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oranssi muuten muuttuu ihan erilaiseksi, kun siihen tunkee holon päälle. Jotenkin se ei enää ole niin halloweenimainen sitten. Eli eikun holottamaan vaan tätäkin :).

   Delete
 3. Toi keltainen ja oranssi on jotenki herkullisia. Pitääköhän mun mennä käymään Kärkkäisellä kuikuilemassa, josko noita värejä ois sielä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä katslin noita Lahden Kärkkäisellä ja huomasin, että siellä oli mm. ihania turkooseja, joita tässä mun 59 lakan setissä ei ollut ollenkaan. En ole katkera mutta kuitenkin :).

   Delete
 4. Zombiekeltaiselle yksi piste, hauska väri vaikka oliskin vähän hankala :)!

  ReplyDelete
 5. Ooh, oranssi ja keltanen on tosi kivat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo tekis kyllä mieli melkein syödä :).

   Delete
 6. Tuo keltainen pitää kyllä joskus kotiuttaa! Vaikuttaa melko mielenkiintoiselta tapaukselta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Keltaiset on kyllä ihania, vaikka niitä ei tule niin usein käytettyäkään. Se Essencen uusi mattakeltainenkin on aivan tajuttoman hieno!

   Delete
 7. Kauniin sävyisiä nämä :) Tuo keltainen iskee omaan silmääni kovin positiivisesti, luulen, että aivan vastaavaa en vielä omista ja koska olen jostain napannut itselleni keltakuumeen, ei ole ollenkaan epätodennäköistä ettenkö kotiuttaisi mokomaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei sitten muuta kuin keltuaislakkaa ostamaan :D. Se on kyllä hauska sävy. Kuka olisi uskonut, että keltaisiakin on niin kovin erilaisia. Mä haluan sen OPIn Brazil-kokoelman keltuaisen :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)