Friday, July 17, 2015

Accidental Crackle Ombre


Tässähän kävi nyt niin, että eräänä iltana olin viittä vaille lähdössä unille, kun väsyneet silmäni osuivat pöydällä laatikoitumistaan odottavaan Essencen Viva Brazil –kokoelman lakkaan Ka-Ka-Karnival. Lakan punertavan violetti sävy näytti niin kauniilta, että löysin itseni lakkaamasta kynsiäni, vaikka unihiekka kaiherti jo silmäkulmissa.
Perustelin nerokasta ideaani sillä, että halusin nähdä kuinka paljon tämän creme/crellylakan sävy tummenee kynsillä, enkä uskonut että parin lakkakerroksen sutiminen kynsille veisi muutamaa hetkeä kauempaa. Lakan sävy todellakin tummuu taas hieman kynnellä pulloon verrattuna mutta edelleen väri on todella kaunis purppura. Sävy on erittäin lähellä China Glazen Givers Themeä sekä Essencen Break Throughta. Äkkiseltään näissä kolmessa ei ole juurikaan eroja mutta päivänvalolampun alla tihrustamalla pieniä variaatioita on huomattavissa (siis todella pieniä).
Kuivatellessani lakkaa peiton alle kömpimistä varten tulin vilkaisseeksi pöydällä olevaa tikkukippoa, jossa majailevat nimilappua odottavat tikut. Purkista pilkotti muutama nätti cracklelakkatikku ja voisin vannoa, että ne heiluttelivat pieniä rakomaisia kätösiään minulle. Tehtyäni sen virheen, että otin muutaman tikun käteeni olin jo mennyttä ja unillemeno sai vielä odottaa. Sutaisin yhteen kynteen kaarevalla ranneliikkellä vedon yhtä cracklelakkaa… sitten toista hieman edellisen päälle. Olin varma, että tässä kohtaa mentiin metsään, koska crackle cracklen päällä ei normaalisti enää synnytä rakoefektiä ellei välissä ole kirkasta (ja hyvin kuivatettua) lakkaa. Ajattelin, että kohta kynsillä on joku lakkaklöntti, joka lähtee poistoon heti aamutuimaan.
En tiedä mitkä cracklejumalat olivat tällä kertaa puolellani mutta klönttejä ei syntynyt vaan lisää ihania rakoja. Kaiken huipuksi Color Clubin kaksi erittäin ohutta (koostumus vesimäinen) cracklelakkaa saivat toisen päälle levitettynä aikaan omituisen ja yllättävän ombre-efektin. Nimettömän kaunis oranssi sävy johtuu China Glazen pinkin cracklelakan (Broken Hearted) päälle päälle levitetystä Color Clubin violetista Shock Rockista. Olin aivan ihastuksissani lopputuloksesta, joka oli itselleni täysi vahinko ja yllätys. Yhtä suurella todennäköisyydellä oltaisiin voitu mennä aivan metsään.
Olin ollut henkisesti valmistautunut suoraan lakkojenpoistoon, mutta kynsien näyttäessä yllättävän kivoilta päätin käyttää vielä muutaman unettoman hetken koristeluihin. Jotenkin väreistä tuli mieleen mausteinen Intia ja sen myötä kultaiset kilisevät korut. Kaivoin laatikosta kultaisia holoniittejä sekä mikrohelmiä ja aloin asetella niitä kynsille kaarevien muotojen mukaan. Pikakuivattaja kynsien päälle ja peitto tukevasti korviin. Mikä siinä on, että aina pitää alkaa lakkaamaan kynsiä puolenyön aikaan?

Mitä mieltä olette, olisiko sittenkin pitänyt mennä suoraan nukkumatin vastaanotolle vai kannattiko vähän kukkua?19 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos :). Mä en pääse näköjään yli tästä crackleihastuksestani. Vielä kun löytäisi jostain niitä krokolakkoja. Jotkut venäläiset instagurut julkaisee koko ajan uusia krokolakkauksia ja mä vaan täällä kateellisena napisen.

   Delete
 2. Onpas nätit! Kukkuminen kannatti siis! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Joskus näinkin. Onneksi maltoin sentään odottaa hetken ennen peiton alle pujahtamista, koska kuvasin kynnet vasta seuraavana aamuna. Olisi ollut naurussa pitelemistä, jos kynnet olisivat olleet entiset jo aamutuimaan.

   Delete
 3. Tosi hienot! Sait cracklelakoille ihan uuen idean, itse en niin niistä Crackleista välitä ne on jotenki tylsiä mut nää nähtyäni.. Wauu! :D Kyllä kannatti vähä valvoa tällä kertaa. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mä oon jotenkin aina tykännyt näistä rakolakoista, kun ne muuttuu silmissä han joksikin muuksi. Taikuutta suorastaan!

   Delete
 4. Wow! Lisää unettomia öitä sinulle, kun taiot noin upeita lakkauksia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tiina :). Tässä onkin sopivasti just tulossa yksin kotona -viikonloppu, joten tiedä sitten mitä tulee taiottua. Tai sitten röhnötän telkun edessä ja mätän suklaajätskiä naamariin :).

   Delete
 5. Nukkuminen on kivaa puuhaa mutta kyllä tällä kertaa kannatti kukkua! Mulla loppui jo aikoja sitten adjektiivien superlatiivit näiden sun lakkausten kanssa kun sä vaan pistät menemään ihan järjettömän upeita lakkauksia ja ihan joka kerta. Kyllä on taas ihan mielettömän upeat taideteokser kynsillä :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tintti taas ihanista sanoista :). Näistä mä oon jo vähän ylpee, kun tuli tosiaan ihan puskista koko kynnet. Oli varmaan joku flow-tila päällä!

   Delete
 6. Kannatti pysyä hereillä!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yöllä tapahtuu joskus jotain maagista mitä ei päivällä voi saavuttaa. Känni ajaisi varmaan saman asian kuin univaje mutta käden hienomotoriikka saattaisi olla vähän heikossa hapessa :).

   Delete
 7. Joskus yölliset lakkauilusessiot ( o/ Hep! ) tuottaa vaan sanomisen aihetta aamuksi mutta nyt kannatti kyllä kukkua! Kertakaikkiaan upeat kynnet! Taitaa moni taas kaivella cracklet käyttöön tämän myötä, veikkaan ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin innostuin niin, että tilasin taas muutaman lisää, kun satuin löytämään noita Color Clubin Neon Fractureja. Kiitos paljon Eve kannustuksesta :).

   Delete
 8. Onpa mielettömän hienot nämä! ♥ Välillä tosiaan kannattaa vaan pyyhkiä unihiekat silmistä ja alkaa touhuamaan... Nimimerkillä juuri sain kynnet lakattua - jälleen kerran aamuyöllä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena <3. Hyvä tietää, että siellä on joku muukin asetonihöyryissä yön pimeinä tunteina :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)