Wednesday, July 15, 2015

Alien versus… Spawn of Predator?


Siitä se ajatus sitten lähti. Nimittäin neonkeltaisesta glitterdustista! Purkin sisältö vaikutti kourassa herkulliselta mutta pää löi tyhjää toteutuksen osalta. Päädyin tekemään niin kuin aina eli ohitin keskusyksikön ja otin siveltimen käteeni. Edessäni oli valkoista ja mustaa Saffronin lakkaa, joilla aloin maalailla kaarevia koukeroita kynsille sen kummemmin lopputulosta pohtimatta.

Jossain vaiheessa aloin ihmetellä miksi touhu tuntui niin helpolta. Yleensähän kynsilakalla maalailu on melko lailla hermoja raastavaa, koska muovin päälle tipautettu lakkatippa kuivuu ja jankkiintuu minuutissa. Lakkojen sekoittaminen keskenään nopeuttaa kuivumista edelleen ja alkujaan mukava idea ei enää innostakaan yhtään. Mutta, mutta… Saffronin lakat eivät jankkiinnukaan lainkaan! Olisittepa nähneet sen heureka-ilmeen, kun keskusyksikkö hurahti käyntiin ja toimitti johtopäätöksen tajuntaan. Saffronin lakat toimivat kuten akryylimaalit! Onhan minulla toki niitäkin tuossa laatikossa mutta jotenkin en saa niitä otettua koskaan esiin vaan tappelen mielummin tavallisten lakkojen kanssa. Muistan ihmetelleeni jo Nail It! –lehden kansikuvan inspiroimia kynsiä tehdessäni miten helppoa Saffronin lakoilla oli maalailla. Oli taas pikkuisen pitkät piuhat, kun onnistuin päättelemään syy-seuraussuhteen vasta viikon prosessoinnin jälkeen.


Supershine-pallerot ovat päällyslakan allakin niin kirkkaita, että rengasvalon kuvio heijastuu jokaisesta.
Tällä efektillä nämä vasta näyttävätkin kalankudulta :).


Sain aikaiseksi kynsille mustavalkoharmaata mössökuviota, johon lisäsin siveltimellä neonkeltaista glitterdustia. Kaadoin ensin kirkasta Saffronin lakkaa muovin päälle ja lisäsin siihen aimo annoksen glitteriä. Olen tykästynyt tähän Saffronin kirkkaaseen päällyslakkaan koristeluissa, koska sekin kuivuu suhteellisen hitaasti ja saan rauhassa esim. asetella niittejä kynnelle. Glitterdust näytti todella kauniilta etenkin osuessaan mustan lakan päälle, jossa se muuttui neonvihreäksi.
Pieni ääni päässäni vaati lisäämään muutaman pienen supershine-palleron kynsille, joten jokainen kynsi oli pakko koristaa vielä vaaleanvihreällä, -sinisellä ja oranssilla pallukalla. Olen varmasti sanonut tämän jo sata kertaa mutta nämä palloset ovat ehkäpä kauneimpia näkemiäni kynsikoristeita ja niiden kiilto pysyy täsmälleen yhtä kauniina myös päällyslakan alla. Koska kynsillä oli jos jonkinmoista koristetta levitin päällyslakaksi ensin Essencen Gel Look Plumping Top Coatin, joka tasoitti pintaa mukavasti pikakuivattajaa varten.
Lopputulosta tarkastellessani huomasin kynsien muistuttavan erehdyttävästi joko alien-matelijan nahkaa tai vaihtoehtoisesti predator-kalan kutua. Take your pick! Saffronin lakkojen hitaasta kuivumisesta on siis selkeästi hyötyä käsinmaalauksessa mutta samalla päähäni pälkähti, että ominaisuus voisi olla yhtä hyödyllinen myös vesimarmoroinnissa. Siitäpä kuulettekin lisää jo huomenissa...

*Lakkaus toteutettu Sanna Tara Nail Artista kuvauksia varten saaduilla tuotteilla. Saffronin lakat ovat 25% alennuksessa heinäkuun ajan koodilla SAFFRON.*8 comments:

 1. No jopas on taas aherrettu kynsien eteen ja sen kyllä huomaa, ihan mielettömät! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näistä tuli kyllä vähän tällaiset oksennusta muistuttavat mutta kiitosta vaan silti :). Näpertelyä näissä ainakin oli ihan riittämiin.

   Delete
 2. Wautsi, mitkä kynnet! Upean mystiset nämä :) ♥ Ja vitsit miten hienoa kuulla, että nuo Saffronin lakat toimii tässä hommassa noin mainiosti... Pakkohan näitä on hommata :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena :). Mä tykkäsin ite näistä kynsistä tosi paljon mutta mun mies oli ihan että yöks! Mutta eihän sitä nyt hyvänen aika kaikkia voi aina miellyttää, hyvä jos itseään silloin tällöin. Mä tykkään tehdä välillä tällaisia vähän erikoisempia kynsiäkin. Kyllähän kauneusbloggaajatkin tekee zombiemeikkejä :). Mutta joo, mä olen aivan rakastunut näihin lakkoihin koristelutarkoituksissa. Pitää tilata kohta uusi top coat pullo, kun olen käyttänyt ekan jo helyjen kiinnittämiseen kynnelle.

   Delete
 3. Ihanat kynnet! Näissä on juurikin sellaista ihanaa Alien-fiilistä :). Alienleffat 1-3 on niin ihania, nyt kun katsoo näitä kynsiä niin tekis mieli alkaa samantein katsomaan sitä ensimmäistä, taidanpa itse asiassa tehdäkin niin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Tintti :). Varo vaan, ettetväe painajaisia yöllä, että mun kynnet tunkeutuu sun vatsapeitteiden läpi :D. Mä rakastan Alien-leffoja. Ne pitäis kyllä taas katsoa putkeen kaikki. Just ollaan katsomassa Apinoiden planeettoja, joten sen jälkeen sitten!

   Delete
 4. Ooh, mitkä kynnet! Toi irtoglitter oikeen loistaa tuolta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä! Livenä tuo neonkeltainen oikein pomppasi silmille :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)