Friday, July 24, 2015

Eläimellistä menoa


Keskiviikon blogipostauksessa oltiin jo melko eläimellisissä tunnelmissa käärmefolioiden parissa, joten jatketaan samalla linjalla. Viime viikkoina blogeissa on taas näkynyt toinen toistaan kauniimpia pantterikynsiä, joista itsekin innostuin. Uusimmassa Nail It! -lehdessä oli myös monta sivua mallikuvia erilaisista täpläkynsistä. Tarkoituksenani oli kokeilla maalata kuvioita käsin mutta viime metreillä meni se kuuluisa pupu pöksyyn.
Värimaailmakin meni uusiksi, kun Heidi ehti jo julkaista suunnittelemani värit niin kauniina versiona, ettei siihen tuntunut oikealta enää puuttua. Nena Sofian Parka Perfect täplittelyt sekä Tainan harmaat kynnet pantterileimoilla saivat myös sydämeni hypähtelemään eläimellisestä ilosta. Mietintämyssy päähän ja lakkatikut kouraan!

Olin jo kauan halunnut testata miten OPI:n duochrome Green on the Runway toimisi leimauksissa, joten valitsin vihrulaisen kaunottaren lakkauksiin seuranaan OPI:n Push and Shove. Ostin tämän superfoilin jo aikaa sitten mutten ole saanut sitä kynsille asti. Lakka oli vähintäänkin himppasen hankala levitettävä jopa oman aluslakkansa kanssa mutta kuin taikaiskusta kaikki siveltimenjäljet sulivat lakan kuivuessa ja pinnasta täydellisen foliomainen. Näin jälkiviisaana voisin sanoa, ettei kannata edes yrittää saada tasaista jälkeä vaan suorittaa levitys nopeasti. Tämä lakka on ehkä pahin kaljuuntuja ikinä, mutta saa kenkkuilunsa anteeksi jumalaisella olemuksellaan. Hakkaa muuten joka ikisen hopeisen foilin mennen ja myöskin tullen.

Tein myös elämäni ekat leimadecalit suoraan leimasimeen. Kuvio on MoYou Londonin  Tropical 05 –laatasta ja väritykseen käytin GotR:ta. En uskaltanut leimata suoraan leimasimesta kynnelle, joten levitin kuviolle kirkkaan lakan ja siirsin kuivuneen lakkalevyn kynnelle sopivaan kohtaan. Pantteritäplät meinasin ensin ottaa toiselta MoYoun laatalta mutta sitten muistin Pet’lan Shenanigansin tiheän pantterikuvion ja päädyinkin siihen. Nimettömään leimasin OPI:n mattamustan 4 In the Morning -lakan päälle pilkut GotR:lla ja voin kertoa, että duochrome-efekti oli huima sopivassa valaistuksessa. Viimeisessä kuvassa käytin rengasvaloa valaistuksena ja sain duochromen ruskeat sävyt esiin. Damn, että tämä on nätti lakka! Mustana leimauslakkana käytin decalissa MoYou Nailsiä ja panttereissa Mentalityn shimmermustaa. Hopeinen leimauslakka on Color Clubin On the Rocks. Hopeiset pisaraniitit löytyivät jostain vanhasta ebay-hyrrästä.

Seuraavalla kerralla lupaan yrittää käsintöherrystä ötökkäpilkkujen osalta mutta tuloksena saattaa olla jotain kärpäspaperille tarttunutta muistuttavaa. Until then!10 comments:

 1. On se tuo Runway sitten hieno!! Ihanat kynnet muutenkin, tykkään kovasti ❤️ Kaikki natsaa, on kaunista ja ihanan väristä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Mäkin tykkäsin näistä kokonaisuutena tosi paljon. En edes muistanut miten upea tuo Runwayn duochrome on! Mahtava lakka <3.

   Delete
 2. Upeat lakkaukset. Tosi siisti tuo opin lakka, duochromet ku on monesti vähä kenkkumaisia niin tuo vaikuttaa mahtavalta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Tää on kyllä oikein hyväkäytöksinen ja kaunis lakka!

   Delete
 3. Ootpa saanut tosi makeesti tuon GotR:n duochromen näkyviin! On tuo vaan upea lakka :). Ja hei, jälleen kerran, tolkuttoman, jopa lähes törkeän hienot kynnet! Leimadecalssi on onnistunut erinomaisesti ja koko lakkaus on niin hulppea, että sitä on vaikea edes käsittää :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tintti :). Tässä oli nyt kyllä häkellyttävän paljon ylistyssanoja <3. Mun on just tällä hetkellä vaikea käsittää, että mun keskisormen kynsi katkes imuroidessa. Eka katkeaminen tänä vuonna! Mä oon nyt jotenkin halvaantunut tuijottamaan kynttä enkä tiedä mitä tehdä :D.

   Delete
 4. Tuo vihreä on kyllä upea! Toimii hyvin leimojen alla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Ja vieläpä leimaakin ihanasti. En muista toista duochromea, jolla saisi leimattunakin näin voimakkaan efektin :).

   Delete
 5. Wau, mahtavat kynnet! ♥ en mäkään mitään pilkuttelis jos osaisin leimata näin kauniisti! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena :). Älä siellä höpise. Pilkuttaminen on sata kertaa vaikeampaa kuin leimaaminen (IMO).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)