Monday, July 27, 2015

Glam Polish – It’s a Good Hare Day


Tykkään indielakoista koko ajan enemmän, mutta yritän rajoittaa niiden hankkimista olemalla ostamatta sitä ensimmäistä tietyn merkin lakkaa niin kauan kuin pystyn. Muuta strategiaa en ole itseni rajoittamiseen keksinyt, joten parempi kai tämäkin kuin ei mitään.
Glam Polishilla on pelottavan kauniita lakkoja tarjolla ja muut kynsihöperöt jakavat kuvia näistä kaunokaisista blogeissaan harva se päivä. Tiedätte kyllä keitä olette, jos korvianne kuumottaa ja Glamit kilisevät laatikossa! Viime vuonna ilmestynyt Bunny Trail -kokoelma mursi viimein itsehillintäni, koska puput ©. Mutta tässä kävi nyt sillä tavalla ikävästi, että yritin pidätellä itseäni niin kauan, ettei limited edition –kokoelmasta ollut kuin rippeet jäljellä nettikaupoissa. Hop till You Drop! kirkkaalla pohjalla ja pastellin sävyisillä pyöryläglittereillä kummittelee edelleen öisin mielessäni. Jos sen vielä joskus jostain löydän, niin tämä pupu on sangen iloinen.
Onneksi en joutunut poistumaan kaupoilta tyhjin käsin vaan löysin kokoelman vaalean liilan sävyisen lakan It’s a Good Hare Day. Siinä on valkoisella crellypohjalla liilan sävyisiä glittereitä pieninä neliöinä ja isoina palloina. Tykkään niin kovin lakoista, joissa on palloglittereitä etenkin kun ne eivät ole liian suuria ja jää törröttämään kynsille. Lakkasin kynsille kaksi yllättävän helppoa kerrosta tätä crellyä. Olin aikeissa laittaa alle kerroksen valkoista lakkaa mutta halusin nähdä miltä lakka näyttää omana itsenään ja hyvä niin. Lakan liila sävy korostuu, kun alle ei laita lisäpeittoa valkoisella. Eikä lisäpeittävyydelle ollut tarvettakaan.
Olen omistanut tämän pupulakan jo kuukausien ajan mutten keksinyt koristelua lakalle, en sitten millään. Kun testasin viime viikolla Colour Aliken leimauslakkoja, huomasin, että liilan värinen lakka on täsmälleen sopiva It’s a Good Hare Dayn päälle leimattavaksi. Koska kyse on pupulakasta, pitää leimojen tietysti olla pupuja. Oma lempipupulaattani on MoYou Londonin Zodiac 16, joka sisältää pupuja vähän joka lähtöön pienellä itämaisella vivahteella. Puput peittävät vähän liikaakin itse pupulakkaa, mutta puput nyt ovat joskus sellaisia. 
Tykkään pupulakastani ihan pupuna ja pupuleimoista vähintään yhtä paljon! Ihanaa, että liila leimauslakka pelasti piinasta ja pääsin esittelemään teillekin tämän namupalan. 
Pupuillaan, kun tavataan ©

P.s. Glam Polishin uusi kokoelma Under the Sea julkaistaan 1.8. Muutama murunen huutaa nimeäni jo nyt...
P.p.s. Tästä tuli ihmeen lyhyt postaus mutta kompensoin lyhyyttä ylenpalttisella pupu-sanan käytöllä :)
P.p.p.s. Kuville tapahtui jotain hassua siirtovaiheessa, mutten enää yömyöhään jaksanut/osannut tehdä asialle mitään, joten resoluutio on nyt tänään mitä on.  10 comments:

 1. Ihanat pupukynnet ja ihan sulle sopivat ❤️

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Kiitti :). Väliin pitää aina tuikata yhdet pupukynnet, ettei totuus unohdu!

   Delete
 3. Voi mikä suloisuuden huipentuma! Ihana pupulakka ja söpöt pupuleimat :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis mieti, miten mä sorruin johonkin näin ylisuloiseen? Varmaan se on toi puputeema kun saa mut lässytysvaihteelle :).

   Delete
 4. Voih mitkä söpöläiset! ♥ Aivan ihana pupulakka ja leimat sopivat sen seuraksi kuin, noh, porkkana pupulle ;) Vitsit mäkin haluan jotain Glam Polishilta, mulla vaan on sama taktiikka kuin sulla, enkä tiedö uskallanko korkata vielä uutta merkkiä kun edellisilläkin olisi vaikka mitä himottavaa! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Juu, ei kannata korkata uutta merkkiä jos vaan voi välttyä! Mä tässä jo tutkailen minkälaisia nää lauantaina julkaistavan kokoelman lakat onkaan.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)