Friday, July 31, 2015

Rimmel Provocalips – Skinny Dipping vol.2


Jatketaanpa eilisen huulipunatestailuja. Sain siis Berneriltä testiin ja esiteltäväksi kaksi Rimmel Provocalips huulipunaa, joille luvataan jopa 16h kesto. Huulilla en ole punaa näin kauaa pitänyt mutta kädenselässä väri ainakin pysyi kuin tauti ennen kuin poistin sen silmämeikinpoistoaineella. Ei muuten lähde saippualla, ei!

Rimmel Provocalips eroaa aiemmin käyttämistäni kestopunista sillä se levitetään kahdessa vaiheessa ja se jättää kiiltävän lopputuloksen. Yleensä nestemäiset ja vedenkestävät huulipunat kuivuvat mattapintaisiksi. Kahden meikin pohjalta voin suositella tämän levittämistä tuotteen omalla aplikaattorilla eikä erillisellä huulipunasiveltimellä. Huulten rajaus ei ole välttämätöntä varsinkaan vaaleiden sävyjen kohdalla. Puna kannattaa levittää huulille samaan tapaan kuin huulikiilto ja noin minuutin odottelun jälkeen lisätä päälle toisessa päässä putkea olevaa kiinnityskiiltoa, vaikka huulet tuntuisivatkin edelleen tahmaisilta. Tämä ei siis ole mikään tavallinen huulikiilto vaan kiinnittää tahmaisen punan niin, että lopputulos on kestävä ja mukavan tuntuinen huulilla vielä useiden tuntien jälkeen.
Testasin eilisen postauksessa ensimmäisen kerran Skinny Dipping sävyä, joka on kaunis rusehtava ja lämmin nude. Sävy taittaa kiillon lisäyksen jälkeen ainakin omalla ihollani kultaan, mikä sopii itselleni paremmin kuin hyvin. Nude sävy saa olla itselläni mielummin ruskeaan kuin pinkkiin taittava. Skinny Dipping ei ole myöskään liian vaalea, joten lopputulos säilyy tyylikkäänä eikä mieleen nouse teinivuosien ylivaaleita huulipunavirityksiä. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt sävyn kauneudesta, koska nudejen kanssa menee helposti metsään.
Tämänpäiväisen meikin toteutin Makeup Revolutionin Salvation paletilla nimeltään Unicorns Unite. Paletissa on 12 shimmersävyä ja 6 mattanappia. MUR:n mattasävyt eivät aina ole niitä pigmenttisimpiä, mutta ainakin tällä paletilla olevat toimivat erinomaisesti. Jäin eilen jumiin pinkkiin, joten tänäänkin tartuin aniliininpunaisiin sävyihin niin mattana kuin shimmerinä ja levitin niitä liikkuvalle luomelle. Aniliinin mattasävyn vieressä oleva violettiin ja harmaaseen taittava ruskea sävy on muuten uusi ehdoton suosikkini. Lisäsin sitä meikkiin silmien ulkonurkkaan häivyttäen. Sävy levittyy luomille kuin itsekseen ja luo kevyen smoky efektin. Lisäsin meikkiin vielä tujauksen terracotan sävyistä shimmeriä ja alaluomelle tein rajauksen smaragdinvihreällä. Ihastuttava paletti MUR:lta jälleen kerran ©.
Tällä naamataululla nautin myös tomaatti-mozzarella-basilikasalaatin lounaaksi ja berliininmunkkikahvit myöhemmin kyytipojaksi. Huulipuna ei kestänyt tässä menossa mukana, kuten ei mikään muukaan kestohuulipuna. Öljyä ja rasvaa sisältävät ruoka-aineet ovat turmiollisia kaikille huulipunille, vaikka ne olisivat ydinsodan kestäviä. Kevyttä pussailua tämä puna kyllä kestää moitteettomasti (testattu) eikä siirry paikaltaan hampaisiin sen enempää kuin huulirajojen ulkopuolelle. Vesilasillisen ja kahvikupposen pystyy helposti nauttimaan punan häiriintymättä. Jos siis olette juuri aloittamassa dieetin, ostakaa ihmeessä kestohuulipuna "porkkanaksi" itsellenne, mieluiten mahdollisimman tummassa ja räikeässä värissä. Saatatte saada sen kullanarvoisen sekunnin lisäaikaa kieltäytyä herkusta, kun muistatte sen tuhoavan ensin huulenne ja sitten vyötärönne.
Kotona en osaa olla meikit naamassa, joten poistin salaatin ja berliininmunkin jälkeensä jättämät huulipunanrippeet Lumenen kaksifaasisella silmä- ja huulimeikinpoistoaineella, joka toimii erinomaisesti kaikille vedenkestäville meikeille. Sensain öljyputsarilla saa punan pois pienellä hinkkaamisella mutta mielummin taputtelen huulille Lumenea, odotan hetken ja pyyhkäisen punat pois siististi ja helposti.
Rimmel Provocalips huulipunia saa, öhm, kaikkialta? Siis kaikkialta mistä saa Rimmeliä eli isoista marketeista, Anttilasta jne. Hintaa punalla on 10€, mikä on omasta mielestäni nappiveloitus tästä tuotteesta näin ensitestien jälkeen. Intensiivistä huulipunaa on pötkössä 4ml ja kiiltoa 3ml eli kyllä näillä sen kympin edestä juhlii. Olen todella iloinen, että sain tuotteen testattavaksi, koska en olisi uskaltanut ostaa sitä itse kokeiluun. Inhoan huonoja kosmetiikkakokemuksia yli kaiken ja jos edellisestä kestopunafiaskosta toipumiseen meni se 10 vuotta, niin voitte kuvitella mitä pettymys tämänkin kohdalla olisi aiheuttanut vastaheräilevälle huulipunakokeilijalle minussa.

Mikä tässä on parasta? Kiilto ja tuoksu ehdottomasti. Yksikään kiiltävä tuote ei pysy näin kauaa huulilla eikä yksikään huulikiilto ole koskaan maailman historiassa tuoksunut näin ihanan persikkaiselle, PISTE. Ensi viikolla testaillaan verenpunaista sävyä nimeltään Play with Fire. Minkähän sävyiseen silmämeikkiin se kannattaisi yhdistää? 4 comments:

 1. Hemmetti, tää tuntuu hyvälle ja just töihin sopivalle jutulle. Oon muuten samaa mieltä (tietty) että nuden pitää taittaa ruskeaan eikäs pinkkiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on kyllä juurikin sellainen arkeen erittäin toimiva sävy, joka vielä näyttää kivalta naamalla eikä tee mitään zombie- tai teiniefektejä. Mä kyllä tykkään niistäkin joskus, mutta mä oonkin mä :).

   Delete
 2. Vitsit, onneksi testasit tämän! Pitääkin nakata ostoskoriin ja testata omaankin naamatauluun :) Mulla kuivuu huulet talvisin niin herkästi, ettei mikään mattapuna ole vaihtoehto (kesäisin en pahemmin tykkää meikata) mutta kiiltävät harvemmin pysyy hyvin, joten kyllä kiitos, pelastit tulevan talveni! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva jos tykkäät :). Toivotaan, ettei tää kuivata sun huulia talvella. Mua kanssa ärsyttää, kun kiiltävät punat ei koskaan pysy huulilla ja varsinkin tällainen nude sävy on kiiltävänä herkullisempi kuin mattana.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)