Wednesday, July 1, 2015

Sanna Tara Nail Art - Saffron glitterit


Tässä se nyt sitten on, viimeinen Saffron swatchpostaus. Esittelen teille kerralla kaikki glitterlakat paitsi numeron 06, joka on jo esitelty, koska se peitti itsekseen. Luvassa on siis 17 kimaltelevaa kaunotarta. Mietin kauan miten esittelisin lakat kynsillä. Itse haluaisin aina nähdä glittertopperin sekä mustan että valkoisen lakan päällä, joten päätin lakata kynsille molemmat värit. Katsellessani lakkoja huomasin, että ne on suunniteltu usein pareittain samankaltaisiksi, joten laitoin kynsille kerralla aina kahta samankaltaista lakkaa vertailun helpottamiseksi. Kumpikin glitter pääsee näin esiintymään vierekkäin kaverinsa kanssa ja silti sekä mustalla että valkoisella pohjalla. Peukaloon keksin vielä tunkea molemmat lakat rinnakkain samaan kynteen. Paljon informaatiota kerralla!

Ensimmäinen pari uunista ulos. Saffron 01 ja 02 ovat molemmat mikroglitterlakkoja holotujauksella. 01:ssä on kultaista mikroglitteriä ja pikkaisen isompia hologlittereitä seassa. Voin sanoa, ettei itselläni ole mitään vastaavaa lakkaa, joten olen iloinen tämän omistamisesta. 02 on ihan puhdas hopeinen hologlitterlakka, joskin kaunis sellainen. Muistuttaa paljon esim. OPI:n Snowflakes in the Airia mutta Saffronin lakan glitterit ovat pienempiä.

Pari 03 + 05 on myös luonteeltaan mikroglittereihin kuuluva. 03 ei ole poikkeuksellisesti kirkaspohjainen vaan haaleanvaalea pinkki jelly, jossa on hopeista mikroglitteriä. Tällä saa valkoisen lakan muuttumaan upeaksi babypinkiksi. Mustan päällä se taas näyttää ihan perushopeaglitteriltä. 05:ssa on kirkkaalla pohjalla sinisiä ja violetteja mikroglittereitä. Jostain syystä itseltäni löytyy useampikin juuri tällä väriyhdistelmällä oleva glittertopperi.

04 on pariton vekkuli. Se sisältää kirkkaalla pohjalla paljon läpinäkyviä, sateenkaaren väreissä loistavia (iridescent) mikroglittereitä. Tällaiset lakat ovat itselleni pieni heikko kohta ja omistan aikas monta vastaavaa lakkaa. Mikäli tällainen kuitenkin uupuu kokoelmista, on Saffronin 04 edullinen ja kaunis vaihtoehto.

Pari 07 + 08 on erinomainen kaikessa peruskoristelussa. Oikeastaan pakollinen jokaiselle kynsifriikille. 07 sisältää kirkkaalla pohjalla hopeisia kahden kokoluokan heksoja ja 08 vastaavia mutta kultaisia heksoja. Itselläni löytyy nämä Color Clubilta ja Essieltä mutta tässä on edullinen vaihtoehto mikäli ko. glitterit vielä puuttuvat kokoelmista. Lakat levittyvät todella hyvin ja glittereitä tulee kynnelle tasaisesti ja juuri sopivassa määrin.

Seuraava pariskunta jatkaa edellisten linjaa eli kirkkaalta pohjalta löytyy aina yhden väristä glitteriä kahdessa eri koossa. 09 sisältää vihreitä ja 10 turkoosin sävyisiä glittereitä. Molemmat ovat aivan ihania lakkoja ja uniikkeja kokoelmissani. Aina voi kysyä kuinka monta glitterlakkaa tyttöihminen voi oikein tarvita ja vastaus riippuu siitä kuinka monta eri väriä maailmassa on. Esim. siirtokuvia on niin kiva koristella muutamalla glitterillä, joiden pitää olla juuri sen oikean sävyisiä sopiakseen kokonaisuuteen. Tässä parissa glitterit ovat hieman eri kokoluokkaa kuin edellisessä, mikä sekin luo aivan uudenlaisia tarpeita glitterrintamalla.

Seuraava pari ei sovi yhtä hyvin yhteen kuin aikaisemmat paitsi tietenkin väriensä puolesta. 11 on ehkä herkullisin näistä kaikista glittereistä. Siinä on purppuran värisiä glittereitä kirkkaalla pohjalla. Glittereitä on taas kahdessa eri koossa mutta näiden kokoluokka ei ole verrattavissa yhteenkään aikaisempaan pariskuntaan. Sama pätee myös punaiseen glitteriin numerolla 12, jossa on todella isoja heksoja ja todella pientä mikroglitteriä yhdessä. Tämä suorastaan huutaa joulua!

Pari 13 + 14 sisältää varsinaista glitterilotulitusta. Lakka 13 sisältää kirkkaalla pohjalla antiikinroosan, turkoosin ja kultaisen sävysiä isoja heksoja ja pientä kultaista heksglitteriä. Lakka 14 puolestaan sisältää kirkkaalla pohjalla punaisen, violetin, turkoosin ja kultaisen sävyisiä heksoja eri kokoluokissa sekä kultaisia flakieshippusia, jotka tuovat lakalle aivan oman sävynsä.

Lakat 15 ja 16 ovat taas lähempää sukua keskenään. Kirkkaalla pohjalla löytyy lakasta 15 hopeisia, violettisia ja turkoosin sävyisiä glittereitä. Lakka 16 on muuten vastaavanlainen mutta turkoosien glittereiden tilalla on vaaleanpunaisia heksoja. Nämä kaksi sopivat myös erinomaisesti kynsien hienovaraiseen koristeluun pumpulipuikkotöpöttelytekniikalla (wau, mikä sanahirviö).

Viimeisenä pariskuntana saan esitellä yhdet omista suosikeistani. Lakassa 17 on pinkillä jellypohjalla hopeisia heksoja eri kokoluokissa. Lakka muistuttaa 03:sta mutta jelly on pigmenttisempää ja glitterit isompia. Toinen on hemppis ja toinen on rokkikukko (tai kana)! Lakka 18 sisältää puolestaan kirkkaalla pohjalla kultaisia, oranssisia ja vaaleanpunaisia glittereitä. Tämä on aivan ihana lakka syksyyn ja voin nähdä sen sopivan monen eri sävyn päälle topperiksi tuomaan vähän säihkettä kynsille.  

Onneksi sain mahdollisuuden tehdä nämä glitterswatchit. Olen tuijotellut lakkapulloja jo pitkän aikaa mutten silti osannut visualisoida glittereitä kynsille mustan ja valkoisen lakan päälle. Itselleni nämä olivat kaikki ihania yllätyksiä mutta ostoshetkellä on ihan mukava tietää mitä sitä onkaan hankkimassa.


Mitkä olivat teidän suosikeitanne? Oma TOP5:ni on: 01, 02, 04, 11, 18 ©6 comments:

 1. Tuossa on niin monta herkullista lakkaa, mutta lemppareiksi nousi : 1,2,3,5 17,18 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan liian harvoin tulee käytettyä tällaisia glittereitä. Kai niissäkin on omat kautensa. Vuosi sitten olin aivan tohkeissani kaikista glitterlakoista mutta nyt ne väljähtyy laatikossa, kun haluaisin lisää hololakkoja :).

   Delete
 2. Kultainen ykkönen ja iridescent nelonen nousi suosikeiksi näistä lukuisista ihanuuksista. Varsinkin toi nelonen on kyllä niin ostoshalut herättävä tapaus, iridescent-hippuslakkoja ei vaan voi vastustaa :). Ja huhhuh mikä urakka näidenkin glitterlakkojen kuvaamisessa on ollut! Oot sä kyllä hurjan tehokas swatchaaja :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on ihan sama juttu noiden iridescent-lakkojen kanssa. Ostaisin tämänkin ellei mulla jo olisi sitä. Pitäisi vaan muistaa käyttääkin joskus näitä :). Mulla on varmaan kohta jotain vierotusoireita, kun swatchaukset loppui. Mutta pääsenpähän ainakin koristeiden kimppuun!

   Delete
 3. 01, 02 ja 04 lempparit. Nuitten kaltasiahan mun kokoelmasta ei löydykään... *viheltelee*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikun sit vaan Kärkkäiselle kipin kapin :). Mä en uskalla edes katsoa mun kirkaspohjaisten glittereiden tikkukasaa. Mistä näitä glitterlakkoja oikein tulee...

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)