Wednesday, July 8, 2015

Summerics II: Coral reef


Jatketaan vielä Pet’lan leimauslaattojen parissa. Tai pysytään oikeastaan edelleen siinä maanantaina esitellyssä Summerics-laatassa. Rakastuin laatalla oleviin herkkiin korallikuviin mutta omaan niin heikon visuaalisen päättelykyvyn, että sain aivoni solmuun yrittäessäni pohtia miltä nuo kaksi laatalla olevaa leimaa sitten näyttäisivätkään kynsillä. Eipä auttanut kuin ottaa leimasin käteen ja testata.
Koralleista, merestä ja silkinpehmeästä hiekkarannasta löysin inspiraation valitessani lakkoja kynsiin. Picture Polishin Whimsy on ehkä täydellisin trooppiikin turkoosinkirkasta merta kuvaava lakka. Sen pohja on upea vaaleanturkoosi creme, johon on lisätty purkillinen auringonvaloa eli kultaista glass fleckiä. Pitäisikin testata kuinka lähelle samaa efektiä pääsee turkoosilla cremellä topattuna China Glazen White Capillä. Olen aivan hulluna lakkoihin, jotka sisältävät kultaista glass fleckiä ja olin varma, että jostain kätköistä löytyy myös vastaava lakka nuden sävyisenä kuvaamaan hehkuvan kuumaa hiekkarantaa. Kyse oli tietenkin China Glazen Fast Trackistä, joka löytyi viimein laatikon perukoilta. Miten tämä lakka on voinut olla testaamattomissa? Aksenttikynnelle itsestäänselvä valinta oli Zoyan Pixie Dust Bar, joka on puhdasta korallimurskaa kynsillä.
Whimsy käyttäytyi taas oikein mallikkaasti ja peitti kahdella kerroksella. Fast Track vaati kolme kerrosta tasaiseen peittävyyteen. Tässä vaiheessa koin pienen jumielämyksen, koska en edelleenkään osannut visualisoida leimoja kynsille, enkä siten edes päättää leimoihin sopivaa väriä. Lopulta lakkasin edes yrittämästä ja menin sillä mikä sopivimmalta tuntui, koska intuitio johtaa useimmiten kuitenkin juuri sinne minne pitääkin. Nappasin leimauslakoiksi siis China Glazen kultaisen Passionin ja Konadin turkoosin lakan, jossa näkyy valoa vasten kevyttä shimmeriä (ei mitään käryä nimestä, kun sitä ei näihin pulloihin paineta, argh!).
Leimasin peittävämmän korallileiman Whimsyn päälle Passionilla ja hihkaisin ääneen ilosta nähdessäni lopputuloksen. Tätä leima voi käyttää todella monella eri tavalla, koska se näyttää jotenkin cracklemaiselta. Kaikkihan varmasti jo tietävät syvästä rakkaudesta crackle-lakkoja kohtaan ©. Fast Trackin päälle tein tuplaleimauksen ensin Konadilla ja sitten Passionilla käyttäen vähemmän peittävää korallikuviota. Sama reaktio, aivan mieletön leima! Tällä voisi leimata vaikka murtuvaa jäätä valkoiselle kynnelle tai puunjuuria vihreänruskeaan lakkaukseen. Summerics-laatta on ehdottomasti hintansa (8€) arvoinen eikä siltä taida löytyä yhtäkään tylsää tai epäkäytännöllistä leimaa.

Kynsiltä tuntui vielä puuttuvan jotain mutten keksinyt mitä. Kävin läpi strassit ja niitit mutta kaikki tuntuivat liian raskailta hennoille kuvioille. Vihdoin muistin tilaamani sudenkorentovinyylit, jotka olin onneksi valinnut itselleni epätyypillisesti jossain muussa kuin mustassa sävyssä. Hopeiset korentovinyylit sopivat kynsille juuri tarpeeksi huomiotaherättämättömästi ja ne saivat koristeikseen vielä pienenpienet kirkkaat strassit katseenvangitsijoiksi. Vinyylit olen tilannut LouItYourself-verkkokaupasta, joka onkin näköjään muuttanut ja saanut valikoimiinsa StarWars -vinyyleitä!!!

Kummat Summerics-kynnet teitä miellyttävät enemmän siellä ruudun toisella puolella? Itse kallistun edellisiin auringonlaskukynsiin, joiden voimakkaat sävyt puhuttelevat enemmän kuin näiden sinänsä kauniiden korallikynsien hillitymmät värit.12 comments:

 1. Woah miten kaunis lakkaus! Lempparia näistä kahdesta on mahdotonta valita, kun molemmat ovat upeat mutta eri tavalla :) ♥ Nämä on kyllä ihan täydelliset kaikessa hempeydessään ! ♥♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle nää oli kyllä vähän liian hempeät lopulta, mutta kiitos toki silti :). Pakko kai se on myöntää, että jos ei kynsillä ole mustaa niin ne ei tunnu omilta.

   Delete
 2. Kauniin eleetön lakkaus. <3 Jäänpä ootteleen Star Wars- kynsiä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mulla on jo vaikka mitä rekvisiittaa Star Wars -kynsiä varten kasattuna. Suunnitelmat on jo selkeät ja nyt kun vielä saan noita vinyyleitä postista niin sitten nousee kytkin!

   Delete
 3. Wou, tuo Zoya näyttää todella siis TODELLA hyvältä tässä hiekkaranta-teemassa <3
  Enkä kyllä osaa päättää kummat kynsistä on miellyttävämmät, sillä kummatkin on upeita. Huhhuh <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Heidi <3. Mä en oikein osaa enää mieltää Baria muuksi kuin hiekanjyvälakaksi. On se vaan kaunis ja uniikki tapaus :).

   Delete
 4. Jee, Star Wars -kynnet tiedossa :), ihanaa! Mä tykkään yleensä hillitymmästä enemmän kuin räväkästä mutta joskus räväkkäkin säväyttää. Sun tekemät kynnet on aina ihan huikeita eivätkä nää kynnet tee poikkeusta sääntöön. Kaunista, niin kaunista!

  ReplyDelete
 5. Oih, mitkä kynnet! Wau! ♡
  Nää Pet’lan leimauslaatat alkaa houkuttelemaan miua enemmän ja enemmän ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nanne :). Mä en jaksaisi enää odottaa, että saan näitä ihanuuksia lisää! Mikään ei ole niin kivaa kuin leimata laatalla, joka toimii lakasta ja leimasimesta riippumatta.

   Delete
 6. Vau, ihanan "herkät" kynnet. :)
  Selaillessani BPS:n valikoimaa, törmäsin tämmöseen, ja piti tulla kertoon pupuhöperölle: http://www.bornprettystore.com/cozy-rabbit-shaped-ring-rhinestone-studded-ring-p-12947.html
  jos vaikka sulla ei sitä vielä ole. :D

  ReplyDelete
 7. Kiitos :). Mä kävin itse asiassa kerran koko BPS:n valikoiman läpi pupujen osalta ja tilasin kaiken! Toi sormus on yks mun lemppari. Se on muuten esiintynyt blogissakin täällä: http://bunnytailnails.blogspot.fi/2014/10/ixnay-on-ombre.html . Olipa ihanan huomaavaista linkata tää pupujuttu mulle, kiitos siitä <3. Mä oon ilmeisesti onnistunut ehdollistamaan jo muitakin pupujen etsintään :).

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)