Sunday, August 2, 2015

Dance Legend – Outoja hedelmiä


Tänä sunnuntaina ei leikitäkään meikeillä vaan tutustutaan muutamaan hassuun glitteryksilöön. Olen viime aikoina ihastunut outoihin lakkoihin. Tiedättekö, sellaisiin tavallaan rumiin mutta kiehtoviin väreihin tai glittersotkuihin, jotka helposti sivuttaa ekalla katselukerralla. En ole sentään vielä sortunut ihastelemaan OPI:n ananaslakkaa (hyiolkoon), mutta moni muu hauska tapaus on löytänyt tiensä laatikoihini. Kai tämä kuuluu kynsilakkaharrastuksen normaaliin evoluutioon, jossa ensin ihastellaan kaikkea kaunista kunnes aletaan hifistelemään kaikella oudolla.
Tällä kertaa esittelen teille kaksi hassunhauskaa lakkaa Dance Legendin Exotic Fruit –kokoelmasta. Molemmat ovat neoncrellyjä, joissa on seassa mustia mattaglitterrepaleita. Miksi näitä repaleglittereitä (shard glitter) pitäisi kutsua? Näihin oli ihan pakko yhdistää graafisia leimoja ja vesivärejä koristeluihin. Onneksi hankin nämä hankalasti kuvattavat hassulakat kokoelmaani.
Neonkeltainen repaleglitterlakka on nimeltään Yellow Watermelon. Tätä voi käyttää myös ilman valkoista lakkaa, mutta halusin korostaa neonsävyä ja lakkasin alle kerroksen valkoista. Etu- ja keskisormen kynsiin lakkasin toisenkin kerroksen valkoista ja leimasin mustalla kuviot MoYou Londonin Artist 13 –laatalta, jolla on upeita espanjalaisen arkkitehdin Antonio Gaudin mosaiikkeja. Artist-kokoelma on ehdottomasti suosikkini MoYou Londonin laatoista, koska palaan niihin aina, kun tarvitsen kynsille jotain varmasti toimivaa ja itselle mieleistä.
Väritin leimoja DaLen keltaisella vesivärilakalla Dali, joka oli täsmälleen saman sävyinen melonilakan kanssa. Näistä kynsistä tuli pitkästä aikaa oikein todella silmääni miellyttävät enkä edes kyllästynyt näihin moneen päivään. Keskisormen kynsi tosin otti ja katkesi heti kuvien ottamisen jälkeen, joten onneksi otin tavoilleni uskollisena kuvat heti enkä vasta myöhemmin, huoh!

Neonvihreä repaleglitterlakka Kiwano osoittautui mahdottomaksi kuvata oikean sävyisenä. Kuvissa lakka on keltaisen sävyinen, vaikka tein kaikki osaamani kikkavitoset sävyn muokkaamiseksi. Pikaisella googlauksella selvisi, että en ole ainoa kenellä on sama ongelma tämän lakan kuvaamisessa. Lakka näyttää kaikissa kuvissa keltaiselta tai sitten likaisen vihreältä, jos kuvan kirkkautta ei ole muutettu yrityksenä saada vihreä sävy jäämään sinne minne pitääkin. Tämä on siis aivan ruohonkirkkaanvihreä eikä yhtään kellertävä. Mutta ah, niin ihana! Kokelmaan kuuluu vielä neonpunainen yksilö Pitaya, joka pitäisi kyllä kaivaa jostain itselle.
Leimasin kynnet Something Can Go Wrong -blogin Heidin innoittamana MoYou Londonin Holy Shapes 08 –laatan kuvioilla päällekkäin. Yritin ensin leimata valkoiselle kynnelle DaLen Levitanilla, mutta tulos oli liian hailakka (vai näettekö kynsillä Levitania?), joten otin tujumman kaverin käyttöön. Mundo de Unasin vihreä pikkupullo sopi sävynsä perusteella täydellisesti Kiwanon kanssa yhteen, joten otin riskin haisusta ja käytin tätä mustan leiman kaverina. Nyt on kyllä pakko tehdä pieni paljastus ja kertoa, että itse asiassa pidän näiden lakkojen kammottavasta tärpätinhajusta. Jotenkin haju on niin rehellisen maalimainen, ettei sitä voi inhotakaan! Itseäni ärsyttää kaikki keinotekoiset yritykset peittää pahaa hajua toisella mukamas herkullisella kanelipullan hajulla. Lopputulos on vain ja ainoastaan kammottava sekasikiö. Ollaan kaikki vaan ihan sitä mitä ollaan, jookos? Hyvä uutinen tässä on se, että voin rauhassa tilata lisää MdU:in leimauslakkoja, jei!

Pidin molemmista neonhedelmäkynsistä ihan banaanina. Joskus kannattaa ottaa riski ja tilata ihan pimeitä lakkoja, koska ne voivat yllättää positiivisesti ja voit saada aikaan jotain täysin odottamatonta. Tässä oli muuten viimeiset kuvat näistä pidemmistä kynsistä, koska katkeamisen seurauksena tein huollon, jossa lyhensin kynsiä aikas paljon. Nyt geelien alla on koko pituudella oma kynsi ja päällä vain kevyt rakenne geelillä. Kylläpä tuntuu kevyeltä olo!

Mukavaa sunnuntaita kaikille ja palaillaan ensi viikolla hieman lyhyempien kesäkynsien kanssa lakkojen pariin :).16 comments:

 1. Onpas erikoisia lakkoja! Itse en varmaan tykkäisi mutta kyllähän nämä kivoilta näyttävät kun on koristeltu samaan tyyliin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä! Mä oon ohittanut nämä monta kertaa olankohautuksella mutta nyt ne vaan jotenkin iski :). Kai se oli toi keltainen kun puhui mut ympäri...

   Delete
 2. Auts kun on räikeitä lakkoja. Ei tykkää puhelimen näyttö väreistä kyllä yhtään :D Minä kyllä tykkään!
  Ja näyttääpä tuo holy shapes laatan tuplaleimais harvinaisen hyvältä ;) oon muuten täysin samaa mieltä sun kans siitä opin ananaslakkaoksennuksesta. Yks hirveimmistä lakoista mitä oon nähnyt :S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, sinä päivänä kun mä ihastun siihen ananashirvitykseen, voitte vetää piuhat irti :).

   Delete
 3. Mä tykkään näistä, hienot, ihanat, sähäkät, uniikit! Tarkotatko ikäänkuin että on turha parfymoida paskaa? Pidin molemmista ihan huippu paljon mut ehkä piiiikkasen kallistun ton vasurin puolelle <3 <3 <3 Ihana taitava sinä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sinäpä se niin elegantisti nyt sanoit :D! Siis kakasta ja sähäkkyydestä. Nuo vasurit oli vähän niin kuin sulle omistettu, kun siellä Barcelonassa kävit <3. Mun oli heti pakko tilata itelleni tuo Gaudi-laatta, kun en sen lähemmäs Espanjaa muuten päässyt.

   Delete
 4. Ooh! Ihania lakkoja molemmat sun kynsillä ja mitkä koristelut, wautsi! <3

  ReplyDelete
 5. Sähäköitä DaLeja, niin sähäköitä ettei mulla olis riittävästi munaa käyttää näitä. Sun kynsillä nää näyttävät upeilta ja oi sentään mitkä koristelut jälleen kerran kumpaisenkin lakan kanssa! Ihan huikeaa :). Hämmentävää että tykkäät Mundon leimauslakkojen hajusta, mun nenä melkein räjähtää sen takia :D. Mulla on muutama Mundon iso leimauslakkapullo josta haluan päästä eroon, laitanko ne tulemaan sulle postissa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mua hämmentää myös ettei Mundot äklötä :). Luulis niistä nyt vähitään saavan jonkun kamalan migreenikohtauksen. Jos musta on kuitenkin pikkuhiljaa kuoriutumassa kynsilakkaimppaaja? Paljolla pistäisit tulemaan noi ILNP:n chromet ja Mundot :D?

   Delete
 6. Oijoi miten pirteitä yhdistelmiä! Nyt inspiroiduin kyllä kaivamaan omatkin neonit esille, vaikkei tällaisia huippuja kaapista löydykään :)

  Ps. Mun mielestä Opin ananaslakka on vaan niin ihana! Se olisi jo mulla, jos en pelkäisi niitä siveltimenvetoja jotka se jättää helposti näkyviin :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt neonit äkkiä esiin, kun on melkein lämmintäkin. Viikon päästä sataa kuitenkin lunta :D.

   Mua ei inhota ne siveltimenvedot niin paljon kuin ne epämääräisiksi mönteiksi jäävät glitterinpalaset siinä ananaslakassa. Jotenkin se lakka vaikuttaa liian peitävältä sisältääkseen glitteriä. Eri asia olis jos alla olisi se frostlakka ja sen päällä värikkäitä glittereitä kirkaspohjaisessa lakassa. Oliskin kiva päästä testaamaan sitä kynnelle, jotta olenko oikeassa vaiko väärässä teorian kanssa :).

   Delete
 7. Vau miten upeet lakat ja upeet kynnet!!

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)