Friday, August 28, 2015

Flakies, Anyone?


Käsi ylös kuka tykkää flakies-lakoista?! Minä, minä, minä! Tämä lienee yhtä selvää blogia tutkailevalle, kuin suuri rakkauteni ruskeita lakkoja kohtaan, heh heh. Alkuviikosta hankittiin todistusaineistoa ja oikeutusta ruskeille lakoille, joten näköjään sama touhu jatkuu nyt flakiesien suhteen.
Omistin pitkään ainoana flakies-lakkana vain Color Clubin The Uptownin, joka on pullossa puhdasta rakkautta. Kynsille asti en ole tätä lakkaa kuitenkaan koskaan saanut. Jotkut lakat ovat ilmeisesti tuijottelulakkoja ihan oman pullonsa takia eikä niitä tule käytetyksi kynsillä lainkaan. Joku aika sitten ostin Dance Legendin Candy Flakes –kokoelmasta Final Fantasyn, joka on (jos mahdollista) vielä kauniimpi kuin The Uptown. Ainakin se on todella uniikki lakka punaisella taustashimmerillään. Kun MiNailsillä oli lakat alennuksessa puoleen hintaan, hamstrasin muitakin kokoelman lakkoja itselleni ja huomasin, että näistähän riittäisi jo jokaiselle kynnelle omansa.

Sanoista tekoihin ja kynsien kimppuun. Lakkasin ensin kynnet yhdellä kerroksella Ginan mustaa ja sen jälkeen levitin jokaiselle kynnelle oman flakies-lakkansa. Peukussa on The Uptown ja etusormessa Final Fantasy. Keskisormessa on sininen jelly Sun Still Sleeps ja nimettömässä oranssinen jellykaunotar Sweetest Thing. Pikkurillissä koreilee pinkki jelly Lollypop. DaLen lakkoja voisi lakata myös ihan pelkiltään ja muutamalla kerroksella saisi kauniit flakiesjellyvoikkarit aikaiseksi. Halusin nyt kuitenkin nähdä kuinka paljon lakat eroavat mustan päällä.
Sun Still Sleeps ja The Uptown näyttävät yllättävän samanlaisilta mustan päällä. Valoa vasten The Uptownin duochromemaisuus tulee paremmin esiin ja oranssiset flakiet pomppaavat esiin. Pikkurillin ja nimettömän kohdalla jellylakkojen sävy muuttaa lakkauksen kauniin syksyisen ruskaiseksi. Näitä kahta pitäisi kyllä ehdottomasti testata myös valkoisen päällä. Lempparinani jatkaa edelleen etusormen Final Fantasy, jonka flakiesit vaihtavat väriä sähkönsinisen ja kirkkaanvihreän välillä. Punainen shimmer jellyn pohjalla tuo lakkaan jotenkin avaruusmaista ulottuvuutta. Jos tästä kokoelmasta haluaa omistaa yhden lakan, se on ehdottomasti Final Fantasy.Flakies-lakoissa on mielestäni parasta niiden monikäyttöisyys. Tämäkin lakkaus näyttäisi aivan erilaiselta valkoisen pohjan päälle toteutettuna. Kiinnostaisiko teitä kenties nähdä kyseinen versio täällä blogissa? 20 comments:

 1. Totta kyllä että flakiesit tulee aina laitettua tummalle pohjalle. Joten kiinnostaisi nähdä miltä näyttävät valkean päällä. Kivat kynnet, hauska tapa käyttää montaa eri lakkaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun on kyllä ehkä ihan pakko kokeilla näitä valkoisen päälläkin. Nuo jellypohjat kun voivat saada vaikka mitä kivaa aikaan... tai sitten ei :).

   Delete
 2. Kiinnostaa valkoisen päälläki nähdä nää!

  ReplyDelete
 3. Ooh mitkä kynnet. <3 Flakieslakat on niin rakkautta, vaikka niitä tulee harvemmin käytettyä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Mikä näissä on niin vaikeata käyttää? Ehkä se on taas se koristeluaspekti, kun näitä on vähän hankala koristella mitenkään. Mutta miksi pitäisikään, kun ovat itsessään jo niin kauniita.

   Delete
 4. Uuuuh... mie taidan olla.... RAKASTUNUT! ♡_♡
  Onko pikkusen ihania lakkoja!?! Mie niin halluun kans tuon Final Fantasyn! :P
  Vaikka en edelleenkään osaa koristella flkaieslakkoja :D Ja ehdottomasti halluun nähdä toteutuksen valkoisen lakan päällä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkään en osaa koristella näitä muuten kuin niiteillä. Testaan ensi tilassa saman lakkauksen valkoisella pohjalla :). Ja Final Fantasy on kyllä ihan ehdoton, koska se on todella uniikki!

   Delete
 5. Flakies, flakies! * heiluttaa viiriä*

  Mmm... Jos olisin kynsilakka, niin olisin joku söpö flakies ja tuottaisin päänvaivaa muille, että miten se koristellaan. :D Onhan niitä muutama itsellekin kertynyt *köh*, mutta kun..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on oikein paha mieli PP:n Holidayn puolesta, kun en osaa käyttää sitä mitenkään. Kerran sain tehtyä hienot kynnet sillä mutta nyt sitten lyö tyhjää. Onneksi söpöjä flakieseja on kiva pyöritellä ihan pullossakin, vaikka kai nää lakat on alunperin kynsille tarkoitettu :).

   Delete
 6. Flakiesit on upeita, mut mä en jotenkin osaa käyttää niitä. Enkä edes tiedä miksen :D. Mut joo valkosen pohjan kanssa myös, kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mikähän se näissä on niin hankalaa? Kai se on vähän sama kuin sininen lakka. Minkä pirun kanssa senkin yhdistää, ettei olla kovasti isänmaallisissa merkeissä. Ei aina viitsisi kultaistakaan laittaa. On se vaan hankalaa! Valkoinen lakkaus coming up :).

   Delete
 7. Woah! Upeat kynnet, nyt pitää kyllä kaivella omiakin flakieitä kaapista päivänvaloon! Valkoiselle versiolle muuten iso peukku, todellakin kiinnostaisi nähdä :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena :). Valkoista tulossa heti kun kerkiän lakata.

   Delete
 8. Onpa upea lakkaus! Näyttää tosi hyviltä nuo lakat :)

  Mun mielestä flakies-lakkoja on kiva katella muiden kynsillä, mut itellä en tykkää :D Viimeksi lahjotin siskolle yhden, koska ei niitä tuu käytettyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anni :). Nää kyllä varmaan jakaa ihmisiä aika hyvin puoleen ja toiseen. Vähän samalla tavalla kuin cracklet. Harvoinhan näitä tulee käytettyä mutta harakkana en osaa olla ostamattakaan, kun kimaltelevat niin nätisti :).

   Delete
 9. Flakiesit on ihania, kovin montaa flakieslakkaa mulla ei kuitenkaan ole, ehkä 5. Varmaan just sen takia etten osaa käyttää niitä. Essien Shine of the Times on ehkä huikein niistä. Toi Final Fantasy on kyllä myös ihan huikea ja kyllä, mäkin haluaisin nähdä nämä säteilevät lastulakat valkoisen lakan päällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on Color Clubin Snow Flakes, mikä on samanlaine kuin Essie paitsi että hituloita on vähemmän. Eipä ole kyllä tullut sitäkään käytettyä. Sit mulla on joku Orlyn mattaflakie, myös käyttämättä. Hyi, kun mä oon tuhma. Ostelen vaan enkä käytä! Mutta joo, valkoiset tulossa ensi viikolla :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)