Tuesday, August 11, 2015

Hypnotic manicure


Teki kovasti mieli taas leimata, mutta maltoin mieleni ja testasin uusia spiraalivinyylejä. Kumpi on oikea taivutusmuoto vinyylejä vai vinyyleitä??? Mitä enemmän pohdin, sitä vähemmän kumpikaan tuntuu oikealta. Onneksi tämä ei ole äidinkielen blogi!
Tilasin LouItYourselfiltä jenkkien itsenäisyyspäiväalesta muutamia kynsivinyylejä(?) ja otin mukaan uusia spiraaleja, joita on vilkkunut instassa siellä sun täällä. Lakkasin kynsiin pohjalle Dance Legendin Termo 174:n, joka peitti kahdella helpolla kerroksella. Nimettömään levitin ensin yhden kerroksen DaLen kultaista holoa New Messiah ja sen päälle kaksi kerrosta FUN Lacquerin Million Dollar Dream hologlitteriä. Olen huomannut, että nämä FUNin kirkaspohjaiset glitterit saa parhaiten levitettyä vastaavan värisen hololakan päälle, jolloin kerroksia ei tarvita niin monia ja lakkauksen reunat pysyvät siisteinä.
Peukaloon jätin koristeeksi vinyylin itsessään mutta muissa kynsissä käytin vinyyliä sabluunana. Pikkurillissä lakkana on DaLen New Messiah ja muissa Cadillacquerin Welcome to Charming. Jo oli aikakin näiden SoA-lakkojen päästä kynsille! Vinyylin kanssa saa hieman kikkailla, kun sitä asettelee kynnelle, koska se on spiraalin muotoinen eikä napsahda paikalleen taikaiskusta. Parhaiten asettelu onnistuu kun aloittaa spiraalin kiinnittämisen keskeltä ulospäin. Muutoin vinyyli oli todella hyvälaatuinen eikä ottanut nokkiinsa useista irrotuksista ja uudelleenkiinnityksistä. Se tarttui hyvin kynnen pintaan eikä päästänyt lakkaa alleen.
Peukaloon ja etusormeen levitin vielä kerroksen DaLen Top Prismatic holotopperia, joka sopi aikas muikean hyvin etenkin peukalon vinyylin päälle tasoittamaan kokonaisuutta. Olin niin spiraalien lumoissa, etten edes muistanut aluslakan olevan termolakka, joten näistä kuvista nyt jäi uupumaan ne hienot liukuväriefektit, joita kylmä-kuuma vaihtelulla olisi saanut aikaan. Tämä lakka on kyllä aniliinin värisenäkin niin kaunis, etten edes osannut kaivata lilaa sävyä. Tosin ihmettelin käsiä pestessäni, jotta mikä kylpärin valoja vaivaa, kun lakka näyttää niin erisävyiseltä.


Katsokaa nyt miten kaunis Welcome to Charming on! MDD:stä puhumattakaan...

Oletteko te kokeilleet spiraalivinyylejä? Itse taisin vähän ihastua näihin, joten onneksi niitä on vielä muutamat jäljellä. Huomenna tsekataan toiset versiot spiraalikynsistä.25 comments:

 1. Oi vitsi nää on upeat! Ihastuin samantien näihin kynsiin! Multa ei taida löytyä spiraalivinyyleitä, mutta niitä on ehdottomasti hankittava pian! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos Fani :). Mäkin ihastuin näihin eikä ollut edes hankalia käyttää!

   Delete
 2. Vautsi tosi hienot kynnet ja spiraalivinyylit kelpais mullekin! Tosi hieno kuvio! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maiju :). Tässä sahalaitakuviossa on kyllä jotain todella ihanaa!

   Delete
 3. Eiiii nyt mä haluan noita vinyylejä! Kiitti vaan TAAS :D mahtavat kynnet, ihanat ja hyvin onnistuneet värivalinnat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja ole hyvä :). Mä tykkäsin näistä väreistä taas vähän aikaa kunnes tajusin, että ne oli liian hemppikset. Aina pitäis laittaa näköjään mustaa mukaan, ettei tulisi niin hempeä olo!

   Delete
 4. On kyllä ihanat! Mä en ehkä kokisi oloani kotoisaksi spiraaleissa, mutta sitäkään ei kyllä kannata vannoa ennen kuin kokeilee. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mulle kolahti nää spiraalit ihan täysillä mutta pitänee testata jotain vähän räväkämpiä värejä seuraavaksi. Musta ja neonglitter olis aika kova juttu!

   Delete
 5. Noita vinyyleitä mulla ei oo. Pitää ensten koittaa uskaltaa käyttää tavallisempia. :D Tää lakkaus on kyllä makia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mä en osaa oikein asetella mitään teippejä tai vinyylejä kynsille. Etenkin ranskisvinyylit on ihan mahdottomia. Jokaiseen kynteen ne menee eri korkeudelle ja joko liian alas tai liian ylös. Siinä mielessä nää oli helpommat kuin esim. ranskikset. Liian harvoin vaan tulee käytettyä vinyylejä tai siirtokuvia. Ne on kansiossa piilossa niin eihän niitä edes muista.

   Delete
 6. Näyttääpä kivoilta! Tulee mieleen simpukat :) Miltähän näyttäisi nude, kulta, ruskea yhdistelmällä... :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Heidi! Mulla tuli ihan sama asia mieleen. Simpukka tai joku fossiili :). Nude, kulta ja ruskea kuulostaa ihanan lämpimältä yhdistelmältä. Huomisissa kynsissä on sellainen piparkakkureunainen spiraali, joka sopisi aika herkullisesti noihin suklaisiin väreihin. Näistä saa kyllä vaikka mitä yhdistelmiä ja mielikuvia aikaan.

   Delete
 7. Tosi kivat! :)
  Mä tilasin kans tuolta niitä erilaisia spiraaleja, täytyy ehdottomasti lähipäivinä kokeilla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Ihme, että mä muistin ottaa nää melkein heti käyttöön. Yleensä arkistoin kaiken niin sujuvasti ja nopeasti, että löydän kivat siirtikset ja vinyylit joskus vuoden päästä!

   Delete
 8. Hienot spiraalikuviot ja hyvät lakkavalinnat! Spiraalivinyyleitä ei multa löydy, mutta pakkohan niitä on laittaa tilaukseen tämän jälkeen. Pelkäsin että näitä olisi vaikea käyttää mutta jos kerran pelkoni oli aiheeton niin mikään ei enää estä luottokortin vinguttamista :). Odotan jo jännityksellä huomisia spiraaleja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tintti :). Olin ihan varma, että sössin näiden kanssa, kun pinseteissä roikkui sellainen omenankuorispiraali. Mutta kun keskikohdan saa oikeaan paikkaan voi loppuosan asetella etenemällä pinseteillä ulospäin. Ja nää vinyylit oli hyvää materiaalia, ei liian ohuita että menis rikki muttei liian paksujakaan etteikä voisi käyttää tarroina. Kultakutrivinyylejä :).

   Delete
 9. Todella kauniit! Itse en ole vielä päässyt kokeilemaan vinyylejä, mutta pakko testata joku päivä :DDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sofia! Nyt äkkiä testaamaan :). Nää oli hauskoja!

   Delete
 10. Mun mielestä "vinyylejä" ainaki kuulostaa paremmalta :D ihanat kynnet taas<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä sen täytyy olla vinyylejä, toinen on jotain slangiviritelmää :). Kiitos Tinkerbell <3.

   Delete
 11. Oooh miten hypnoottinen lakkaus ♥ Väriyhdistelmä on hunajaa silmille, ja koko kokonaisuus äärimmäisen tyylikäs! Miten en oo tajunnut yhdistää violettia ja kultaista? Syötävän herkku yhdistelmä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olen yrittänyt viime aikoina saada yhteen erilaisia värejä sekoittamalla tikkuja ja katsomalla mitä sieltä pomppaa silmille. Jotenkin sitä aina menee samoilla väriyhdistelmillä vaikka maailma on täynnä eri vaihtoehtoja :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)