Wednesday, August 12, 2015

Lisää hyrriä kynsille ja heti!


Eilisessä postauksessa testailin ensimmäistä kertaa LouItYourselfin spiraalivinyylejä. Koska olen helposti kyllästyvää sorttia, tein toiseen käteen samantyyppisen lakkauksen mutta eri väreillä. Vaikka pidin molemmista lakkauksista niiden tekohetkellä kovastikin, olin armottoman kyllästynyt kynsiin jo heti seuraavana päivänä… Siis molempiin lakkauksiin!
Halusin päästä kokeilemaan FUN Lacquerin Royal Chapel (H) –lakkaa, joka on odottanut vuoroaan laatikossa aivan liian kauan. Empiirinen fakta on, että lakka on upea mutta en kuolemaksenikaan keksinyt mitä tekisin sillä. Viime aikoina en ole ollut lainkaan glitteröverifiiliksissä, joten yksi kynsi sai riittää. Onneksi jostain aivojen sopukoista ilmaantui tieto, että kupari sopii mahtavasti yhteen turkoosin kanssa. Ja turkoosin lakanhan on oltava tietysti China Glazen Capacity to See Beyond Giver-kokoelmasta. Tämä on muuten ainoa Chinan kokoelma, jonka omistan kokonaisuudessaan.
Royal Chapelin alle lakkasin kerroksen Color Clubin Halo Hues –holoa Cosmic Fate. En ollut edes tajunnut miten kaunis kuparinen holo tämä onkaan. Aivan kuolausmateriaalia! Kiinnitin kynsille spiraaleja vinyylilaatalta, jolla on ihanasti useita erinäköisiä hyrriä. Näiden kuviointi on loivempaa aaltoilua, kun eilisissä vilyyleissä kuvio oli tiukkaa sahalaitaa. Käytin vinyylejä sabluunoina ja lakkasin päälle joko Cosmic Fatea tai Cadillacquerin turkoosia SoA-kokoelman The Rest Is Silencea. Rakastan koko SoA-kokoelmaani mutta inhoan Cadillacquerin suteja. Onneksi lakat ovat niin hyvälaatuisia, että tällaisellakin kököllä saa sudittua lakan kynsille. Jotenkin suti on aivan liian tönkkö ja muovisäikeet liian paksuja ja joustamattomia (plus ne törröttävät milloin minnekin suuntaan). Picture Polishin täydellinen suti on taivas maan päällä tähän verrattuna!
Vinyylit lähtevät yllättävän mukavasti irti päällilakan ollessa vielä märkää. Pelkäsin, että pyörivä liike saisi lakan tuhriintumaan mutta etenkin nämä aaltokuvioiset toimivat todella nätisti kunhan muisti seurata kuvion hyrrämuotoa sabluunaa poistaessaan. Eilisen sahalaita oli hieman kinkkisempi ja muutamassa kohtaa lakka suttaantui muttei kuitenkaan niin, että olisin pistänyt itkupotkuraivareita pystyyn. Lisäsin kynsiin sopivan väriset niitit ja levitin tasapuolisuuden nimissä näihinkin peukaloon ja etusormeen DaLen Top Prismatic hololakan päällimmäiseksi.
Yhdistelmänä pidin enemmän tästä turkoosi-kuparista mutta vinyyleistä silmääni miellytti enemmän eilisen sahalaita. Tästä tulee väkisinkin piparkakku mieleen, kun taas eilisen kuviossa oli jotain fossiilimaisen merellistä. Olisinpa laittanut vinyylit juuri toisinpäin kynsille!


The Rest Is Silence on mieletön turkoosi holo pinkillä shimmerillä.
Täysin uniikki rakkauslakka!


Kumpaiset olivat teidän mielestänne kivemmat, nämä turkoosit vaiko eiliset aniliinit?10 comments:

 1. Molemmat on kyllä tosi kauniit! :)

  ReplyDelete
 2. Ihanat kynnet, tilasin muuten samoja vinyyleitä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marina :). Erittäin onnistunut ostos tämä vinyylisetti. Harmi, että mun tilauksesta puuttui yhdet vinyylit, enkä ole saanut niitä vieläkään. Ei olis muuten kiirus, mutta ne sattuivat olemaan juuri Star Wars -vinyylit ja haluaisin jo päästä tekemään Star Wars -kynsiä!

   Delete
 3. Kyllä mie ehkä tykästyin enemmän eilisiin hyrriin vaikka on nämäkin todella nätit lakkaukset ^.^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla vaihtuu mielipide näiden välillä viiden minuutin välein :). Onneksi on kaksi kättä niin voi tehdä molempiin erilaiset lakkaukset ja tuijotella kumpaakin vuoronperään.

   Delete
 4. En kyllä osaa valita näistä suosikkia kun kummatkin lakkaukset miellyttää silmää yhtä paljon. Väritkin on molemmissa kynsissä niin ihanat! Tuo Rest is Silence on niin nätti lakka, mutta mäkään en oo tykästynyt Cadillacquerin siveltimeen, se on tosiaan melkoisen tönkkö.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Tintti! Oliskohan niissä uusissa Cadillacquerin pulloissa jo paremmat suditkin? Ei hirveästi hontsita lakata näillä, kun on tottunut siihen, että indielakan sivellin on ihan täydellisyyttä hipova, kuten PP:llä.

   Delete
 5. Mun mielestä näistä tulee vahvoja simpukkamielikuvia, aivan ihanat ♥ Ja vitsit mikä kaunis kimallus näissä onkaan, ooh..! :)

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)