Friday, August 14, 2015

Moo Moo’s Signatures – Koska jokaisessa meissä asuu pieni indielakka-addikti


Yritän viimeiseen asti olla hankkimatta uusia lakkoja indiemerkeiltä, joiden lakkoja en vielä omista, koska hanan auettua tiedämme kaikki mitä tapahtuu. Kun singaporelaisen Mei Mei’s Signatures nettikaupan perustaja tarttui huovutusneulaan ja julkaisi samalla oman indielakkamerkin Moo Moo’s Signatures, olin mennyttä kalua ja tiesin haluavani pienen suloisen lehmäpullon koristamaan hyllyäni.
Mei Mei julkaisi tässä taannoin pupulakan Bunny Returns, jonka kanssa mietin hitusen liian pitkään enkä saanut lakkaa ensimmäisessä erässä. Onneksi huomasin instassa, että lakkaa oli tullut lisää ja kävin heti tilaamassa itselleni oman pupulakan. Mielestäni on täysin asiatonta tilata vain yhtä kynsilakkaa maailman toiselta puolelta, joten otin mukaan tilaukseen myös kauan himoitsemani Moo Spellin. Olin suunnitellut tilaavani myös Moo Spellin kaverin Monster in the Woodsin mutta vaihdoin lakan viime hetkellä toiseen ruskeaan hololakkaan Holo Burrow.


Lakat tulivat postiin kulkematta tullin kautta ja vieläpä erittäin nopeasti (noin viikossa). Avattuani paketin tiesin, että joudun swatchaamaan tapojeni vastaisesti nämä kolme lakkaa heti kynsille. Jokainen lakka oli omassa pienessä pussukassaan, jonne oli sujautettu myös sävyyn sopiva huopapalleroinen. Niin söpöä! Tässä on juuri se syy miksi rakastan indielakkoja. Tunsin pitäväni hyppysissäni tuotetta, jonka toinen ihminen on rakkaudella tehnyt ja paketoinut. Ihan kuin olisin saanut lahjan, vaikka maksoinkin lakoista täyden hinnan. Kyllä tällainen viitseliäisyys aina lämmittää, vaikka kukkaro onkin hieman kylmissään!


Moo Spell

Holo Burrow

Bunny Returns


Sitten itse lakkojen kimppuun (varautukaa kuvatulvaan). Kaikki postauksen kuvat on otettu kännykkäkameralla päivänvalolamppujen alla (ilman lightboxia), koska halusin saada lakkojen holo-ominaisuudet näkyviin. Oma suosikkini on ehdottomasti Moo Spell, jonka voisin väittää nousevan vuoden kauneimman lakan kastiin. Hieman harmittaa, etten tilannut myös Monster in the Woodsia, joka olisi ollut myös samantyyppinen duochromeshimmerlakka. Moo Spell on perusväriltään luumun sävyinen ja sisältää runsaasti duochromeshimmeriä, joka saa lakan taittamaan turkoosin, vihreän ja purppuran sävyjä.

Lakassa on myös kultaisia holohiukkasia, jotka antavat sille kevyen scattered holoefektin. Moo Spellin juttu on kuitenkin ehdottomasti sen sisältämät punaiset ja violettiset hologlitterit, jotka tuikkivat lakan seassa kuin juuri supernovaksi muuttumassa olevat tähdet. Nämä glitterit saavat lakan muistuttamaan Picture Polishin uniikkeja luomuksia kuten Imperial tai Fool’s Gold. Jos PP:n Poisonissa olisi mukana näitä punaisia ja violetteja hologlittereitä se olisi ehkä kaunein PP:n lakka. Mutta onneksi meillä on Moo Spell.

Holo Burrow on tummanruskea lineaariholo, joka sisältää pieniä pinkkejä hituloita sekä sterling-hopeahituloita. Omasta kokoelmastani puuttui ruskea lineaariholo ja tämä lunasti kyllä erinomaisesti paikkansa. Ihan tavallisessa huoneenvalossa sisätiloissa lakka näyttää vielä tummemmalta kuin näissä kuvissa. Toinen Moo Moon ruskea hololakka Monster in the Woods on sävyltään mielestäni vaaleampi ja kellertävämpi eikä siinä ole lineaariholoefektiä. MitW sisältää myös duochromeshimmeriä ja hologlittereitä Moo Spellin tapaan. Sanoisin, että Holo Burrow on todella tyylikäs ruskean sävy ja se näyttää varmasti upealta esim. kultaisten leimojen koristamana. En harmittele muuta kuin sitä, etten lisännyt tilaukseen vielä MitW-lakkaa.


Bunny Returns oli pakkohankinta ihan jo pelkän nimensä vuoksi. Onneksi lakka oli myös kauniin kylmä, vaalea liila sävyltään. Pastellinen lakka on luonteeltaan scattered holo ja sisältää kevyttä turkoosia shimmeriä sekä pinkkejä ja sterling-hopeisia hituloita. Tätä lakkaa oli kaikista vaikein kuvata, enkä millään saanut lakan kauniita ominaisuuksia näkyviin kynsikuvissa niin kuin olisin halunnut. Olen aina halunnut Cadillacquerin Yeah Sciencen, joka on kaunis pastellinliila hololakka, mutta tämähän korvaa paremmin kuin hyvin sen puutteen.


Kaikki kolme lakkaa peittivät kahdella kerroksella ja käyttäytyivät lakatessa hyvin. Erityismaininta lakkapullon sudille, joka on todella hyvä. Sanoisin sen olevan fuusio Essien leveästä suomisudista ja Picture Polishin sudista. Kaikkien kolmen lakan koostumukset olivat erilaiset mutta levittämisessä ei ollut ongelmia yhdenkään kanssa. Violetit lakat kuivuivat kevyen mattapintaisiksi, joten niihin lisäsin kuviin kerroksen HK Girliä. Holo Burrow on kuvissa ilman päällyslakkaa. Moo Moo’s Signaturesin lakat ovat käsintehtyjä ja 3-vapaita. Ja sitä paitsi erittäin suloisia!

Arvatkaapas haluanko näitä nyt heti lisää © ??? 
Onko Moo Moo's Signatures teille tuttu merkki?17 comments:

 1. Oijoi! Tup pelkkä lakkapullo on jo niin söpö, että voisin ostaa itsekin niitä muutaman<3 Eniten näistä sun ostamista mieleen on Bunny Returns & Holo Burrow. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä! Tuo pikku lehmänen on niin söpö, ettei näitä pulloja voi edes laittaa laatikkoon :).

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siis tulipa äskeisiin kirjoitusvirheitä ;) Bunny Returns aiheutti hepulihihitystä nimensä perusteella ja on ihanan värinenkin. Moon spell on sellainen jota rakastaisin, todella upean värinen!

   Delete
  2. Mä arvasin, että säkin tykkäisit Moo Spellistä. Se on niin upea, että oksat pois <3.

   Delete
 3. Bunny Returns kelpaisi myös mulle mutta en vaan raaskinut kun on niin paljon tullut osteltua kaikenlaista. Pöh, ehkä joskus. Nättejä ovat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo pupulakka on kyllä ihan sun värinen. Varmaan tykkäisit!

   Delete
 4. Minähän kuolaan noita ton lehmän takia. Aaargh! <3 Pupulakka oli kyllä aika ihuna näistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnksi toi kuva ei sentään ole pupu. Muutenhan nää pitäis saada kaikki :).

   Delete
 5. Upeita lakkoja ja niin söpö lehmä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Tällaiset söpöt lakkapullot on vaarallisia mun kukkarolle :).

   Delete
 6. Voih jösses mitä lakkoja! Niin ylisöpö merkki ettei mitään rajaa, ihanhan tässä alkaa ostojalka vipattamaan! ♥ Upea tuo Moo Spell, niin täydellisen maaginen lakka - todella nimensä veroinen tapaus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kyllä vähän rakastuin tähän merkkiin ja nyt mua himoituttaa Zigin hankkimat minttu ja sähkönsininen :).

   Delete
 7. Mä oon aikaisemminkin ihaillut tän merkin lakkapullon suloisuutta ja lakkojen kauneutta, mutta vielä en ole laittanut tilausta menemään. Toi Moo Spell vaikuttaa melkein pakolliselta hankinnalta, se on niin ainutlaatuisen upea lakka. Myös noi kaksi muuta lakkaa ovat hienoja, ruskeita holoja näkee ihan liian harvoin. Voin myös hyvin ymmärtää, miksi sun on pakko omistaa Bunny Returns -niminen lakka :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää oli kyllä loppuviimeksi hyvät valinnat ja kyllä niitä mietittiinkin. Monta kuukautta olen jo pohtinut tuota Moo Spelliä. Tää Bunny Returns katkaisi viimein kamelin selän. Don't take lollipop from from a stranger olis kyllä kanssa kutkutellut kovin :).

   Delete
 8. Voi vitsi, miten ihania. <3 Toi Holo Burrow on vähän niin kun Opin My Private Jet, mut taitaa ainakin olla vaaleempi.. Eihän sulla satu oleen molempia, et voisit vertailla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun olisikin My Private Jet! Meinasin ostaa kerran Colour Aliken 500:n, joka on kuulemma aika tarkka dupe tuolle mutten muista miksi jätin sen ostamatta. Holo Burrow on kyllä ihan rehellisen ruskea lakka eikä sitä voi sanoa mustaksi missään valossa kuten MPJ:tä varmaan voi. HB:n sävy on lisäksi todella lämmin eikä siinä ole tuota kaunista violetin vivahdetta, joka näkyy MPJ:ssä ja CA500:ssa. Luultavasti muuten jätin sen CA500:n ostamatta, koska pelkäsin sen olevan liian lähellä Cadillacquerin Redwoodia. Noista CA:n hololakoista on löytynyt aika monta dupea Aenkuille, Cadillacquereille ja Picture Polisheille. Ei huono homma yhtään, mutta turha ostaa enää halpista jos on jo kallis indieversio kaapissa :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)