Sunday, August 23, 2015

Sunnuntain meikkileikki – Värillä on väliä


Keltaiset hiukset ovat siitä jännät, että meikkien kanssa saa vedellä aika reilulla kädellä. Näiden kanssa ei oikein perusnude meikitön meikki tahdo sopia. Ratkaisin tosin tämänkin ongelman eräänä päivänä, kun keksin, että mihin tahansa meikkiin voi laittaa kirkkaankeltaista luomiväriä silmän sisäkulmaan (tyyliin paljon) ja meikki on kuin taiottu sopimaan yhteen hiusten kanssa.

Olin aikeissa toteuttaa tänään juurikin tällaisen nudemeikin keltaisella tujauksella mutta katsokaahan nyt tuota lopputulosta. Niin, että missä se nude on? Käsiini tarttui kuin itsekseen BH Cosmeticsin 88 Cool Matte paletti ja värikimara löysi tiensä paletilta silmäluomilleni. Oranssia, korallia, violettia, purppuraa, keltaista…! Näemmä aivan turha yrittää suunnitella meikeissä mitään sen enempää kuin kynsilläkään. Tulee mitä tulee.

Näistä silmämeikeistä kyllä tykkäsin paljon. Jotenkin tuolla BH Cosmeticsin paletilla on aivan järjettömän upeita oranssisen auringonlaskun sävyjä. Olen melko varma, että ne tulevat kulumaan loppuun ennen kuin olen päässyt edes testaamaan kaikkia paletin 88 sävyä.
Huulille yritin ensin laittaa neonpunaista kestopunaa mutta lopputulos oli niin hirveä, että meni heti vaihtoon. Toisella yrittämällä käytin kiltisti silmämeikin sävyjä eli korallia (Makeup Revolution Salvation Velvet What I Believe) ja purppuraa (LA Splash Criminal). Töpöttelin huulipunasiveltimellä sävyjä liukuvärimäisesti yhteen ja lopputulos oli aika veikeä ©.

Meikkaatteko te ihan fiilispohjalta vai täysin suunnitelmallisesti?14 comments:

 1. Fiilispohjalta, tulee mitä tulee. Mutta esim. valmiilla 3-5 värin paleteilla ei kauheita taikoja tehdä eli aina tyyliin tummasta vaaleaan. Tälläiset värileikit on sitten erikseen. On ne vaan ihanat nuo hiukset! Ja meikki, ombrehuulet on niin hauskat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää huulet oli kyllä aika hauskat! Mieskin kysyi, että mitä ihmettä sun huulilla tapahtuu :). Mä oon muuten jo ihan kypsä tähän keltaiseen tukkaan. Vaihtoon!

   Delete
 2. Oo hienot värit taas nassukalla! Joo siis mähän meikkaan ihan hitosti, oon oikea meikki-Maija :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vitsi, toihan olis hyvä nimi blogille "meikki-Maija"... tai meikki-Muija!

   Delete
 3. Taasko se on sunnuntai... Mihin nää päivät valuu, en tajuu! :)
  Itsehän en nykyään meikkaa kun ehkä muutaman kerran vuodessa mutta on tosi kiva silti katsoa mitä upeuksia muut saa aikaiseksi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkään en tietäisi mikä päivä on ellei blogipostaukset sitä ystävällisesti ilmoittaisi :).

   Delete
 4. Vaude, upea meikki! Nuo sun huulet on mielettömän hienot, ja niin on kyllä silmämeikkikin. Hyvä keksintö tuo keltainen tuolla silmäkulmissa mätsäämään tukan kanssa :)

  Jah siis fiilispohjalla täälläkin mennään meikkien kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena :). Mä muistelen joskus kun vielä valitsin ensin vaatteet ja sen pohjalta tein sitten sopivan meikin. Nyt menee enemmän niin päin, että ensin katsotaan miltä naama alkaa näyttämään ja sitten vedetään sen mukaan vaatetta niskaan. Yleensä mustaa!

   Delete
 5. HIEEEENOOOOTTT!

  Silmämeikki on tosi onnistunut, mutta ihan ekstraerityisesti tykkään noista huulista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. KIIITTOOOOSH <3 :). Nää huulet oli niin lähellä mennä ihan metsään mutta sitten ne vahingossa onnistuikin!

   Delete
 6. Ai että tuo sun keltanen tukka on upee! <3 Ei mihinkään vaihtoon! :D Tai vaihda sitten mun kans!! :D Mitä luulet, jos värjää vaaleat latvat keltaisella, tuleeko siitä edes keltaista? Vai pitääkö pohjavärin lähennellä valkoista että väri tarttuisi?

  Niin ja meikit on myös ihanat, oot niin taitava meikkaamaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sigi :). Mulla tää keltainen tarttui yllättäen paremmin juuren terveempään hiukseen kuin latvan haperoon. Mulla oli pohja valkoinen, joten siksi väri on niin puhtaan ja voimakkaan keltainen. Väri on kyllä sen verran tujua tavaraa, että uskon sen tarttuvan hiukseen, jos sitä on vaalennettu latvoista. Sävy on vaan sitten vähän likaisempi keltainen. Ei kai se selviä kuin kokeilemalla, on mun motto! Mua oikein ärsyttää, kun kyllästyn niin nopeasti hiusväreihin. Kai nää loputkin haivenet tippuu kohta päästä, kun vaihdan jatkuvasti väriä ;).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)