Tuesday, September 1, 2015

Inspired by Nena Sofia’s Nails


Kuten eilen lupasin, tänään olisi vuorossa Nenan inspiroimat kynnet. Ihastuin eiliseen mani swapin pilkuttelulakkaukseen niin paljon, että päädyin tekemään lakkauksesta oman versioni. Ja tästähän ei tietenkään selvitty ilman leimaamista.
Lakkasin kynnet täsmälleen samalla tavalla kuin eilen, eli alle kaksi kerrosta Essencen Let’s Get Lostia ja päälle kerros Essencen Pixie Dustia muihin kynsiin paitsi peukkuihin ja nimettömiin, jotka puolestaan lakkasin puoliksi valkoisiksi teippien ja Avonin Iceberg Whiten avulla.
Leimauslaataksi valikoitui Pet’lan Spinning, joka on täynnä ihania kiekuroita. Leimasin kynnet erilaisilla koukeroilla käyttäen mustaa ja valkoista Colour Aliken leimauslakkaa sekä Essencen Hello Hipstersiä, jonka hankin leimauslakaksi hyvän pigmentin vuoksi. Kaikki Essencen Yes, We Pop! –kokoelman lakat leimaavat muutenkin hurjan hyvin. Pet'lan laatta toimi taas kuin unelma eikä leimoihin tullut reiän reikää. Olisinpa löytänyt tällaisia laattoja kun aloin harjoitella leimaamista!
Pilkuttelin koristuksia kynsiin kaikilla lakoilla ja siinähän se sitten oikeastaan olikin. Enpä usko, että olisin tullut kokeilleeksi kynnen lakkaamista kahdella värillä ennen leimaa ilman Nenan kanssa tehtyä mani swapia. Tässä sitä taas näkee mitä kaikkea uutta sitä oppii, kun astuu oman boksinsa ulkopuolelle hetkeksi. Kynsistä tuli eilisiin verrattuna kovasti paljon rauhattomammat ja krumeluurimmat, mutta tykkään kyllä näistäkin todella paljon. Jostain syystä kynsistä tulee mieleeni turkkilainen kylpylä.
Sininen väri taisi viedä mukanaan, koska seuraavatkin postattavat kynnet ovat siniset. Ja leimauksia on yllättäen taas luvassa lisää.
16 comments:

 1. Wautsi, aivan upeat kynnet!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emmi! On näissä ainakin paljon kaikkea :).

   Delete
 2. Oot kyllä nähnyt taas vaivaa. Niin hienot kynnet! Itse vajoaa ihan maanrakoon taviskynsillään kun ei ikinä ehdi/jaksa tehdä mitään monimutkaisempaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3. Aika jännä, että näissä on kuitenkin sama pohja kuin eilisissä kynsissä mutta leima päällä ja muutamat pilkut saa kokonaisuuden ihan erinäköiseksi :). Äläkä höpötä mitään taviskynsistä pöhkö!

   Delete
 3. Aaaivan ihanat lakkaukset, tosi pirteät!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Roosa :). Oon ihan hulluna tuohon leimakuvioon, joten se varmaan löytää kynsille aika nopeasti uudestaankin!

   Delete
 4. Woah, onpa mielenkiintoista kuinka erilainen tunnelma koko lakkauksessa on, vaikka samallailla olet pohjat tehnyt! Aivan upea lakkaus, ihanan Mallemainen <3 Ja toki tästä tulee turkkilainen kylpyläkin mieleen, nyt kun mainitsit!

  Sä oot niin huikee kun jaksat aina tehdä näin näyttäviä lakkauksia, mulla loppuu ideat yleensä kahden aksenttikynnen jälkeen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en ole kyllä vielä kertaakaan nähnyt, että sun kynsistä olis ideat uupuneet :D. Mä en vaan osaa tehdä vain muutamaa aksenttikynttä ja sitten rauhoittaa loppulakkausta. More is more! Kiitos murunen <3.

   Delete
 5. Ihanat kylpyläkynnet, Pet'Lan laatat on kyllä kivoja! Tää Essence taitaa olla se väri joka mulla oli niiden ikivanhassa pullossa ja sitten ostin sen taas uudessa pullosa täysin unohtaen että mulla oli se jo, ihan mun tapaista. Tosi hienosti muuten pilkutettu, en osais vasurilla, upppeeta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei helkutti Sole! Mä tein ton täsmälleen saman. Eli mulla on tää vanha pullo ja sit menin ostaan myös sen uuden, kun en muistanut ja väri oli niiiiiin ihana :). Voi meitä höppänöitä!

   Delete
 6. Siehän ihan innostuit pilkuttamisesta ;D
  Upeat on jälleen kerran lakkaukset <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nanne! Pilkku ja sen kaveri toinen pilkku :). Nää jäi vähän päälle!

   Delete
 7. Miten sä oot jaksanutkin pilkutella näin paljon, mä olisin heittänyt jo ennen puoliväliä urakkaa pilkkutikun mielenosoituksellisesti päin seiniä. Ja en kyllä vaan koskaan lakkaa ihmettelemästä sitä, että vaikka sudit ja pilkutat kynsille paljon kaikenlaista, kokonaisuus ei kuitenkaan näytä sekavalta vaan siltä että lakkauksessa on juuri sopivasti kaikkea. Ihanat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Tintti :). Näissä kyllä alkaa oleen jo aikas paljon kaikkea, mutta kun en osaa lopettaa ajoissa. Oli niin ihanaa tehdä mani swap Nenan kanssa, kun oli pakko jättää pari kynttä rauhaan. Sai ihan rauhassa ihastella Pixie dustin ihanuutta, kun näissä se on aika tehokkaasti peitetty leimoilla ja pilkuilla :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)