Tuesday, September 15, 2015

Irtoglitteriä ilman aivastuksia kiitos!


Olen tosi huono käyttämään irtoglittereitä kynsikoristeluissa, vaikka lopputulos on kyllä aina vaivan arvoinen. Pelkään aivastavani avonaiseen glitterpurkkiin ja näen jo sieluni silmin miten glitterpöly laskeutuu tietokoneen näppiksen rakoihin. Olen kova yskimään ja pärskimään, joten tämä skenaario ei ole edes kovin kaukaa haettu.
Sain Sanna Tara Nail Artilta kuvattavaksi ihania glitterdusteja ja isompia hexglittereitä sekä mixhileitä, jotka sisältävät vaikka minkämoista ihanaa herkkuglitteriä. Tänään esittelen teille kahdella ensimmäisellä glittertyypillä tehdyt kynnet ja huomenna katsastetaan mitä mixhileillä saa aikaan. Jotenkin tämä sähkönsininen glitterdust veti puoleensa heti ensi näkemältä ja tiesin haluavani yhdistää sen mustan kanssa maksimaalisen kontrastin aikaansaamiseksi.
Lakkasin kynnet mustaksi Saffronin mustalla (n.25) ja kaadoin muovialustalle pari tippaa kirkasta lakkaa. Tökkäsin ensin pientä sivellintä kirkkaaseen lakkaan ja sitten glitteriin minkä jälkeen töpöttelin kynsille kaarevia kuvioita tällä glittermönjällä. Toinen vaihtoehto on lakata kirkkaalla lakalla haluttu kuvio kynnelle ja yrittää töpsötellä kuivaa glitteriä kuvion päälle. Kokeilin vähän molempia tekniikoita ja mielestäni eka on parempi, koska irtoglitter on kuivana kovin herkkää leviämään aivan kaikkialle. Ylimääräisen glitterin rapsutteleminen ei-halutuilta kohdilta on melko tylsää puuhaa.
Sinimusta yhdistelmä vaikutti vähän pliisulta, joten otin mukaan vielä isompia hexglittereitä sisältävän purkin. Glittereissä on holopinta ja niiden väri vaihtelee korallista pinkkiin sekä fuksiaan. En millään jaksanut taas levittää kirkasta lakkaa kynnelle kiinnittääkseni hexglitterit. Olin juuri putsannut siveltimen asetonilla ja tajusin, että voin pehmentää lakkapintaa asetonista kostealla siveltimellä. Samalla asetonisella siveltimellä nostelin hexat kynsille (asetoni tuntui kumoavan glittereiden staattisen sähköisyyden ja ne irtosivat purkin kannesta siveltimeen kiltisti). Irtonaisten glitterkarkulaisten kiinniottaminen kynneltä samaisella siveltimellä onnistui myös hyvin, joten tätä kikkaa tulen käyttämään jatkossakin.

Kynsistä tuli huiman kimaltelevat bling-blingit! Kuviin oli mahdoton edes yrittää vangita koko kimallusta, joten käykäähän vilkaisemassa instan puolelta video sormileikistä. Huomenna nähdään elämäni ensimmäinen onnistunut ranskis ©.
16 comments:

 1. Bling bling! Saako matkia? Mulla on ihania hexejä mutta en ole käyttänyt vähään aikaan. Tässä kiva idea, kiitos :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anna mennä! Mä olin taas ihan liian skeptinen näiden suhteen. Mukamas liikaa hommaa tai jotain. On tuo bling kuitenkin niin hieno, että ehdottomasti kannatti :).

   Delete
 2. Aivan ihanat! Eipä ole pitkään aikaan tullut käytettyä glitteriä itsekään! Pitäisiköhän kaivaa ne esiin? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Fani :). Nää on kyllä vähän sellaisia, että hautautuvat helposti laatikoihin. Esiin vaan ja kynsille blingiä!

   Delete
 3. Mielettömät värit, sähäkän sinisen ja mustan liitto on siunattu <3 ahhhhhhh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiks olekin ihanat nuo värit yhdessä! Mä kyllä kieltämättä vähän ajattelin sua, kun näin nää valmiina :).

   Delete
 4. Aivan upeat! Kimaltelu on kyllä nyt taattu. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satsuli :). Vitsi, kun tän blingin olisi saanut taltioitua kuviinkin kunnolla. Meinasin sokaistua!

   Delete
 5. Woah, nämä on upeat! Oikein kunnon kimallus ♥ Todella kauniisti olet saanut tuon mikroglitterin asettumaan, se kun ei ole ihan helppoa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena :). Itsekin vähän ihmettelin, että mitenkäs tää nyt suostui leikkimään yhteistyössä. Varmaan se oli se kirkkaan lakan kanssa puljaaminen mikä pelasti. Eikä onneksi tullut edes möykkyjä (been there, done that) :D.

   Delete
 6. Onpa sähäkkää kamaa tuo sähkönsininen glitter ja se yhdistettynä mustaan on kyllä huikea yhdistelmä! Nämä kynnet taatusti säihkyvät mittaamattoman paljon :). Mulla ei hermot kestä irtoglitterin kanssa työskentelemiseen, mutta sulla kestää. Nää on niin upeat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Tintti :). Mullahan on siis tunnetusti maailman lyhyin pinna. Eli nää oli todella yhteistyökykyisiä tällä kertaa. Parit lakkaukset olen joutunut poistamaan heti, kun glitter asettui kynnelle sillälailla täysin klönttiin ja nauroi mulle päin naamaa :D.

   Delete
 7. Ihanan mystiset!
  Tuli mieleen velhot, keijukaiset, maahiset ja muut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Kaisa :). Mitäs sienimuhennosta sä oot oikein siellä vedellyt, vai onko musahaaste saanut mielikuvituksen valloilleen <3.

   Delete
 8. Ihanat♥ Mä aina pelkään et tönäsen sen irtoglitterpurkin avonaisena lattialle tai syliini ym. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Sehän se on näiden kanssa. Keijupölyä pöydät täynnä kun kunnolla rykäsee!

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)