Saturday, September 26, 2015

Meikkileikki – MUR Iconic Pro I


No nyt olisi sitten sitä hieman neutraalimpaa meikkiä tarjolla. Viimeksi yritin nudemeikkiä, josta sitten tuli kuitenkin neonmeikki. Meikkaaminen menee itselläni niin fiilispohjalta, että turha kai näitä ennalta on paljon yrittää suunnitella.
Nyt käsi kahmaisi silmämeikkiin Makeup Revolutionin Iconic Pro I –paletin, joka on toinen upeista Lorac-kopioista. Loraceista en osaa sen enempää kertoa, mutta MUR:n nimeen hehkutan edelleen. Loistava hinta-laatu-suhde! Jotenkin paletit on vielä osattu koostaa niin, että koko silmämeikin pystyy tekemään sillä yhdellä paletilla. Yleensä olen kova tyttö käyttämään sen viittä palettia yhteen meikkiin, mutta tuo taipumus on kummasti kaikonnut MUR:ien tultua elämääni. Joko te kyllästytte tähän ainaiseen MUR-hehkutukseen? No, tässä vähän vielä lisää! Näitä muruja saa tilattua Kosmetik4Lessiltä (kaupan sivut ovat muuten muuttuneet huomattavasti edukseen) tai MUR:n omasta nettikaupasta, josta saa vielä 20% ensitilausalennuksen. Iconic Pro I maksaa noin 9€ ja laatu on (ampukaa, jos haluatte) omasta mielestäni parempi kuin kovasti hehkutetussa ja huomattavasti kalliimmassa UD:ssä. En todellakaan saa tästä kehumisesta itselleni muuta kuin hyvän mielen. Kaikki MUR:n meikit olen ostanut mieheni kovalla työllä hankkimilla rahoilla :).

Iconic Pro I sisältää upeita murrettuja syyssävyjä. Ylärivissä mattaa ja alarivissä shimmeriä. Koko silmämeikin saa kasattua helposti yhdellä paletilla. Itse meikkaan vuodenajasta riippumatta millä tahansa sävymaailmalla, mutta kyllähän se niin on, että ulkoilman murretut sävyt tunkevat syksyllä myös meikkiin ja kynsille ihan väkisinkin. Yleensä en tykkää käyttää harmaata sävyä liikkuvalla luomella, koska se saa jostain syystä ilmeeni väsyneeksi ja olemuksen likaisen tuntuiseksi. Nyt kuitenkin sivellin hakeutui alarivin viimeiseen nappiin ja nosti liikkuvalle luomelle shimmerisen harmaan sävyn.
Ja mikä sävy se onkaan. Tässä on kuulkaa jotain duochromejuttua mukana, koska luomella sävy heräsi eloon ja sai uskomattomia ulottuvuuksia. Harmaan seasta löytyi vihreää ja sinistä valon osuessa luomelle eri kulmassa. Kyllä kannatti testata! Yleensä en ole pitänyt tapanani swatchailla luomivärejä sormenpäällä käsivarteen mutta viime aikojen luomiväriostosten innostamana olen tähänkin hommaan sortunut. Samalla olen löytänyt monta upeaa sävyä, jotka avautuvat vasta iholle levitettäessä ja olisivat saattaneet jäädä kokonaan pimentoon ilman tätä testikierrosta. Netistä löytyy kyllä paljon käsivarsikuvia mutta eihän niissä toki saa havainnollistettua kuin ihan yleiskuvan sävymaailmasta.

Pipo päähän, mattahuulipuna huulille (MUR:n Salvation Velvet Rebel) ja menoksi! Huomenna luvassa taas megapostaus aakkoshaasteen muodossa. Kuvituksena toimivat kynsikuvat 1,5 vuoden (eli käytännössä koko tunnetun kynsihistoriani) ajalta. Näkyillään ©.
10 comments:

 1. Kiva nähdä neutraaliakin, sekin pukee sinua hyvin! Hieno, syksyinen kokonaisuus jossa huulet ja pipo viimeistelevät kaiken :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Tää huulipuna on jotenkin upean täyteläisen värinen. Luulin eka, etten tykkää yhtään mutta ilmeisesti näiden punaisten kohdalla todellisuuden näkee vasta huulilla. Se on niin sävystä kiinni. Huomasin vasta nyt, että tuo neulehan passaa just yhteen silmämeikin kanssa. Onneks mun aivot tekee tällaisia vahinkovalintoja itsekseen, kun en tajua aamuisin maailman menosta muuten mitään :).

   Delete
 2. Todella kaunis ja tyylikäs meikki, ihana sävy huulissa! Pysyykö hyvin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos murunen :). Tää pysyy kyllä koko päivän ihan helposti. Mitään rasvaista syömistä ei tietty handlaa mutta muuten ei mitään ongelmaa.

   Delete
 3. Sie oot kyllä ihan mahottoman hyvä meikkaamisessa(kin)! Ootko käynyt jonkun koulutuksen meikkaamiseen vai ihan itse oppinut? Mie en osaa meikata juurikaan, aina käytän samoja meikkejä ja päivästä toiseen teen samanlaiset meikkaukset :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Nanne <3. Ihan issekseni olen opetellut maalaamaan sotamaalauksia. Onneksi nykyään on Youtubet sun muut niin itseopiskelu on jopa tosi kivaa. Miten ihmeessä sitä on osannut laittaa edes ripsivärin joskus teininä, kun kukaan ei ollut edes kuullut interwebistä vielä? Olis kyllä ollut ihan jees, jos joku olisi neuvonut, että meikkivoide pitää työstää ihoon eikä vaan sillain sivellä siihen päälle kuin voi leivälle. Siltä se nimittäin tuntui naamassa, yöks :D.

   Delete
 4. Tosi kaunis meikki! MUR vaikuttaa tutustumisen arvoiselta merkiltä. Piti muuten vinkata sulle, kun törmäsin Instassa meikkitaiteilijaan, jonka tyylin arvaisin iskevän suhun. Aivan törkeän upeita ja erikoisia huulimeikkejä erityisesti! Jos et seuraa jo niin tsekkaa @sarahmcgbeauty!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omg! Heli, sä pelastit mun päivän (vähintään). Oon nyt tuijotellut tunnin tuota Sarahin instatiliä. Kiitos miljoonasti vinkistä. Tekis mieli sujahtaa kylppäriin vähän meikkailemaan :). Varoitin jo miestäkin, että kauppareissulle saattaa tulla entistä värikkäämpää vaimoa mukaan :D.

   Delete
 5. Nuo huulet on kauniit! Mehukas sävy :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kaisa :). Tää on kyllä yksi mun lempisävy huulipunissa!

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)