Sunday, September 20, 2015

Ristihuuli


Nyt näyttää pahasti siltä, että syndrooma nimeltään ”illan pikalakkaus” on infektoinut myös meikkipuolen. Tässä eräänä iltana olimme lähdössä miehen kanssa rapsuttelemaan kaninpoikasia kaverin luokse ja tarkoituksenani oli tehdä kevyt nudemeikki ”ihan vaan nopsaan”.
Kuten näette, tämä meikki ei ole nudea nähnytkään tai jos on niin nauroi sille räkäsesti päin naamaa. Meikki on tehty Makeup Revolutionin Ultimate Colour Chaos –paletilla, jonka pinkki ja oranssinpunainen nappi huusivat nimeäni yli kaikkien nudepalettien. En ollut vielä ehtinyt kokeilla ko. palettia ihan tositoimissa, joten olin jälleen kerran todella positiivisesti yllättynyt pigmentin määrästä ja värien varisemattomuudesta. Jokohan sitä kohta uskaltaisi uskoa, että kyllä nämä MUR:n meikit ovat kaikki ihan oikeasti mielettömän hyviä.
Innostuin ihan himppasen liikaa punaisesta ja pinkistä ja pian silmäluomet näyttivätkin kuin geishalta konsanaan. Itselläni tuntuu olevan ”enemmän on enemmän” ohjenuorana kynsien koristelussa ja meikissä. Jotenkin tällainen meikki kuitenkin tuntuu enemmän omalta ja taas perusnudessa virastomeikissä olo on yhtä mukava kuin yrittäisi työntää neliskanttista palikkaa pyöreästä reiästä. Joskus sitä miettii, että neljänkympin rajapyykin lähestyessä pitäisi ehkä kuitenkin alkaa pikkuisen jarruttelemaan mutta sitten sitä ottaa sen ajatuksen, läpsii sitä avarilla naamaan ja tunkee sen sinne missä kynsilakka ei haise!
Geishafiiliksen innoittamana tein oikein kunnon siivekkeet silmiin mustilla nestemäisillä rajauskynillä. Kyllä, luitte oikein, monikkomuoto! Olen ihan kamala hifistelijä kaikessa, joten yksinkertaisten siipirajauksen toteuttamiseenkin tarvitaan useita eri kyniä. Paras on ehdottomasti Sensain uudelleentäytettävä nestemäinen rajauskynä, koska sen kärki on mielettömän terävä ja tarkka eikä rajaus ole koskaan levinnyt. Tykkään tehdä Sensailla sellaisen yleishahmotelman ja ääriviivat siipirajaukselle ja täytän sitten rajauksen vedenkestävällä Essencen Liquid Linerilla (sininen korkki). Essencen pigmentti on nimittäin huiman hyvä ja tällaiseen voimakkaaseen siipirajaukseen haluan kunnon mustan värin.
Silmän sisänurkka vaatii vielä oman kynänsä, joka on Freedom Makeupin vedenkestävä musta nesterajauskynä. Sen kärki on neulanohut (pitäisi sisältää varoituksen silmääntökkäämisestä) ja kuivuttuaan jälki on todella kestävä. Itselläni on vetistävät silmät, joten silmän sisänurkassa kaikki nestemäiset rajauskynät ovat pettäneet alle tunnissa mutta tämä on ja pysyy. Mustan rajauksen keskelle lisäsin pienen viivan Essencen ihanaa Chrystal eyelineria Blue Heaven (multichrome). Tähän meikkiin olisivat sopineet hyvin irtoripset mutta koska olimme menossa vain rapsuttelemaan kaneja, päätin hillitä(?) kokonaisuutta jättämällä ne välistä. Olkoon tämä myönnytyksenä menetetylle nudemeikille.
Tässä kohtaa kävi sitten se perinteinen vinksahdus ja sain yhtäkkiä päähäni kuvan Padmé Amidalasta hassuine huulineen. Oma versioni Naboon kuningattaren huulimeikistä sisältää myös ristin, josta postauksen otsikon ”hulvattoman hauska” sanaleikkikin on peräisin (on se hauska, onhan?!). Ristihuulia koko perhe ©. Älkää peljätkö, en lähtenyt ulos tämän näköisenä vaan vaihdoin huuliin neonpunaisen mattahuulipunan (Jeffree Star Prom Night). Eihän sitä nyt sovi pieniä kaninpoikasia pelästyttää henkihieveriin ylenpalttisilla ristihuulivertauksilla.
Leikittekö te koskaan meikeillä kuin hiekkalaatikolla lapsena? Tyyliin aivot narikkaan ja sotketaan. Nudemeikistäkin saattaa tulla vaikka mitä, kun sille päättömyydelle sattuu!
10 comments:

 1. Hihii, sinä olet niin huippu! Ei tämäkään meikki ole liikaa sinun tyyliisi ja awwws nuo siniset hiukset! Natsaa! Ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Höpöhöö <3. Musta on vaan niin kiva pelästytellä vanhoja mummoja ja ilmeisesti myös viattomia pieniä pupuja :).

   Delete
 2. Eilisestä ristihuulivihjeestä odotin näkeväni pitkäkorvaisten kuvia mutta eeeeeei. Täältä löytyikin todella makia meikki, huhhuh. Mä meen kyllä aina ihan sanattomaksi tälläsestä taidokkuudesta *hatun nosto ja kumarrus* <3 Oisit nyt ees vähän vilauttanut jossain mediassa niiden pikkuisten ristihuulien kuvia myös :x

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mä vähän huijasin :). Kiitos ihanasta kommentista <3. Meinasin kuolla niiden pikkukanien keskellä suloisuuden yliannostukseen. Arvaa kun ympärillä juoksee kolme valkoista 7 viikkoista pupsia ja jokainen käy vuorollaan tökkäämässä nenulla pyllyyn ja juoksee karkuun! Ei sellaista kestä pieni ihminen <3.

   Delete
 3. Ihana nude! Jotenkin mua viehkoo just tollanen punanen silmämeikki ja olen kyttäillyt ehkä pikkasen pehmeempiä sävyjä itelleni. Mua jännitti koko ajan että ehdittekö te sinne pupuja rapsuttamaan vai meikkasitko sä vähän pidempään? :D Ilmeisesti kun kuva on vielä otettu lähtiessä? Nätti muia! Toi sininen tukka on kyllä ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Sole! Muia ehti kuin ehtikin rapsuttelemaan kanituksia :). Tästä on tulossa ihan kamala vitsaus, kun ei enää voi edes kävellä ovesta ulos ennen kuin on napsinut "ihan vaan muutaman kuvan äkkiä". Valokuvaan, siis olen olemassa?!?

   Delete
 4. Mää en voi leikkiä meikeillä, ku en osaa meikata, eikä mulla oo ees meikkejä... :D Mää sitte tyydyn toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon ja kuolaan sun tekemiä meikkejä! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuolaaminen taitaa olla muuten ihan universaali harrastus. Mäkin kuolaan koko ajan youtubessa meikki- vlogeja ja sitten olen ihan masiksessa, kun en itse osaa mitään. Kummasti sitä on kuitenkin kehittynyt ihan vaan katsomalla mitä muut tekee. Miten me on osattu edes elää ennen internettiä? Siis kuka meitä on opastanut meikkaamisessa tai kynsien lakkaamisessa? Miten me on edes osattu laittaa vaatteet päälle ennen ulostautumista?

   Delete
 5. Replies
  1. Tässä oli Kaisa nyt hyvin muotoiltu mielipide :D.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)