Monday, September 28, 2015

Synttäriarvonta 1v – Palkinto sulle, risut ja ruusut mulle!


Tässä sitä nyt ollaan. Pitää oikein pysähtyä ja hengähtää, huoh! Vuosi sitten jokapäiväinen elämäni muuttui yllättävän radikaalisti, kun panna päräytin kynsiblogin pystyyn. Olin kauhusta jäykkänä painaessani ekan kerran julkaise-nappulaa mutta rimakauhu hellitti onneksi pian. Nyt on takana 222 postausta ja yli 51 000 katselua. Teitä ihania lukijoitakin on jo yli 100. En osannut ollenkaan ennakoida miten suuren osan blogi saisi elämästäni mutta parhaat asiat tulevatkin yllätyksinä ©. Keittiön pöytä aka kynsistudioni on ollut kovassa käytössä ja pakaralihakset alkavat epäilyttävästi näivettyä käytön puutteesta. Mutta eihän tässä mun pyllyä onneksi kuvailla vaan kynsiä, vaikka onhan se naamakin sinne blogiin eksynyt tässä matkalla. Pylly pysyy piilossa jatkossakin, koska tuoli/sohva ja maan vetovoima jatkavat työtään sen saamiseksi mahdollisimman lähelle nilkkoja.
Nyt on ehdottomasti aika (lopettaa pyllystä puhuminen ja) juhlistaa yhteistä taivaltamme synttäriarvonnalla, joka jakautuu kolmeen eri palkintoon. Ensimmäisen palkinnon olen hankkinut itse, toisen palkinnon on sponsoroinut CesarsShopin Kynsilakkataivas ja kolmannen Sanna Tara Nail Art. Kaikki palkinnot ovat uusia ja käyttämättömiä. Voitte osallistua yhden palkinnon arvontaan, joten lukekaa palkintokuvaukset ja ohjeet huolella.


Palkinto 1 – Sponsored by Malle

Synttäriarvonnan palkinto 1

I©Makeup Fastlove luomiväripaletti, joka sisältää 32 luomiväriä. Sain paletin tilaajalahjana ja voitte kuvitella kuinka paljon olisin halunnut ottaa sen itselleni käyttöön. Pidin kuitenkin näppini kurissa, koska haluan että joku onnellinen teistä pääsee nauttimaan näistä laadukkaista sävyistä. 

Kuva Fastlove-paletin takakannesta

Toinen Makeup Revolutionin tuotepalkinto on yksi rakastamistani ja ylistämistäni Salvation Velvet kestohuulipunista sävyssä Vamp (eli melkein musta vamppi). Blogin puolella Vamppi on nähty huulilla täälläPalkintoon kuuluu myös neljä siirtokuva-arkkia (sulkia, hämiksiä ja pupuja tietenkin) sekä kynsiviila ja MoYou Londonin hyväksi havaitsemani kynsien leimauksessa käytettävä skrapa. Sulkia ja hämiksiä on nähty blogissa käytössä täällä ja täällä.
Palkinto 2 – Sponsored by CesarsShop


Satu halusin antaa blogin synttäriarvontaan muutamia ihanuuksia CesarsShopin puolesta. Palkintoon kuuluu Color Clubin Matte Rouge uutuuskokoelman mattalakka First Base Only, oma lempparini Nailfixin kynsinauhaöljy herkkutuoksulla Yummy Gummy (olen koukussa tähän purkkatuoksuun) sekä kaksi Art Clubin koristelulakkaa (musta ja valkoinen).Palkinto 3 – Sponsored by Sanna Tara Nail Art

Synttäriarvonnan palkinto 3

Sanna lahjoitti synttäriarvontaan 15€:n lahjakortin Sanna Tara Nail Artille, kolme Konadin leimauslaattaa (m22, m39, m53) sekä erilaisia kynsikoristeita. Kynsikoristeisiin kuuluu hyrrällinen isoja kynsitimantteja, laatikollinen (12 eri sävyä) isoja 3D-kukkia sekä 12 purkkia erivärisiä suuria hexglittereitä.
Arvontaan osallistuminen:


  • Kommentoi tätä postausta antamalla palautetta blogista. Nyt saa avautua, eli risut, ruusut ja männynkäpyset kaikki kerralla pöydälle. Sana on vapaa! Kommentoimalla saat yhden arvan arvontaan.
  • Jätä kommenttiin toimiva sähköpostiosoite, jonka avulla saan yhteyttä voittajaan.
  • Kerro kommentissasi myös minkä palkinnon arvontaan osallistut (1, 2 tai 3). Voit osallistua vain yhden palkinnon arvontaan.
  • Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat (lähetän paketit vain Suomen sisällä) ja blogia Bloggerin / Google käyttäjäraadin kautta seuraavat. Mikäli et ole vielä lukija, voit osallistua arvontaan liittymällä lukijaksi blogin oikealla puolella olevan palkin ”Follow Me” tai  ”Followers” otsikoiden alapuolisista namiskuukkeleista.Lisäarvat:


  • Vanhat lukijat saavat yhden lisäarvan, koska ovat jaksaneet roikkua mukana ja lukea kilometripostauksiani ©. Olette kaikki kullan arvoisia! Mainitkaa kommentissanne mikäli olette vanhoja lukijoita.
  • Voit ansaita itsellesi yhden lisäarvan myös mainostamalla arvontaa omassa blogissasi (käytäthän tällöin postauksen ekaa kuva, jossa näkyy kaikki arvonnan tiedot). Linkitä postaus – jossa mainostat arvontaa – kommenttiisi.


Arpoja voi siis saada arvontaan 1-3 kappaletta.

Arvonta alkaa heti ja päättyy perjantaina 9.10.2015 klo 23.59. Arvonnan suorittaa luonnollisesti taas arvovaltainen kaniraati! Otan viikonlopun aikana yhteyttä voittajiin.


May the force be with you!