Monday, October 12, 2015

Bitchcraft


Vihdoinkin MoYou London julkaisi leimauslaatan pentagrammilla! Miettikää nyt kuinka paljon vähemmän suolaa kuluu, kun kynnet voi leimata pentagrammeilla ennen Supernaturalin katsomista. Ja se imuroimisen määrä suolan siivoamisen yhteydessä! Just kidding… Or am I? Kyse on siis laatasta nimeltä Gothic 13, joka on jatkoa upealle goottilaattasarjalle. Tilasin laatan oikeastaan kahden kuvion takia, vaikka muutkin ovat todella kauniita. Pääkalloja ja pentagrammeja ei vain voi koskaan olla liikaa! Laatalla on myös yksi pitsikuvio, jota saatan rohkaistua jossain vaiheessa kokeilemaan.
Nyt oli kuitenkin pakko päästä käsiksi pentagrammiin pitääkseen pahat henget loitolla. Aloitimme nimittäin AHS:n kolmannen kauden eli Covenin katsomisen ja ensimmäisen jakson nimi oli lupaavasti Bitchcraft. Kakkoskausi jäi meiltä kesken, koska se jotenkin kuivui kasaan muutaman jakson jälkeen. Onneksi nämä AHS-kaudet ovat erillisiä ja ne voi katsoa ihan itsenäisinä. Toivottavasti tämä kausi ei petä, koska Jessica Lange on ©.
Lakkasin kynnet synkistellen Essien syyskokoelman mustanpuhuvalla munakoisohopeahitulalla Frock ’n Roll. On se kaunis, ei voi väittää vastaan.  Tällä oli niin ilo lakata, että huomaamattani olin lakannut kaikki kynnet yhdellä ja samalla lakalla. Leimauksiin valitsin kolme lakkaa: Essien samaisen syyskokoelman kuparikultaisen Leggy Legendin, China Glazen smaragdisen Tongue & Chicin sekä Avonin hurjan hyvin leimaavan metallililan Icy Purple.
Tein leimaukset liukuleimoina eli levitin jokaista lakkaa laatalle ja vedin scrapalla lakat "liukuväriksi" kuvan päälle. Käytin pentagrammileiman lisäksi kahta laatan ristileimaa ja kynnet olivatkin valmiit alta aikayksikön. Olin taas hommissa juuri ennen nukkumaanmenoa ja tein virhetikin lakkaamalla kynsille Essien Gel Setterin HK Girlin asemesta. Leimat eivät levinneet, mistä pitää antaa Gel Setterille piste, mutta näennäisen kuivat kynnet olivat saaneet aamuun mennessä puuvillahanskoista tekstuuripinnan itseensä.

Tämä oli tietenkin helppo korjata uudella kerroksella Gel Setteriä, mutta pitää pistää korvan taakse, ettei tämä todellakaan ole pikakuivattaja vaan päällyslakka. Jos olisin malttanut odottaa edes vartin ennen hanskojen tunkemista käsiin, olisin varmasti säästynyt painaumilta, mutta itselläni on paha tapa esim. mennä saunaan vastalakatuilla kynsillä. HK Girl pärjää menossa mukana, Gel Setter ei. Lakassa ei ole mitään vikaa, se ei vain sovi pikakuivattajaksi (mikä se ei edes ole, stupid me). 

It’s not you, it’s me… but it's mostly you!
12 comments:

 1. Eiiii taas samikset!! Ostin tuon laatan pentagrammin takia! Makeet kynnet :) Gel Setter kuivuu sikanopeasti eikä ole rutannut. Toki riippuu kerrosten paksuudesta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii! Tästä alkaa tulla tapa :D. Mäkin tykkäsin näistä kynsistä vaikka olikin simppelit ja poikkeuksellisen nopeat tehdä. Jotenkin tulee huijariolo, jos lakkailuissa ei mene kolmea tuntia! On mullakin ongelmat :). Ei mullakaan mennyt Gel Setterillä yhtään ruttuun kynnet, ne vaan sain vähän painaumaa hanskoista. Varmaan ei olisi käynyt mitään, ellen olisi läntännyt tiukkoja puuvillahanskoja heti käsiin öljyjen kanssa :D.

   Delete
 2. Mäkin yleensä kävelen suoraan saunaan lakkauspisteeltä. :D En voisi kyllä elää enää ilman pikakuivattajaa, voi sitä autuutta kun sellaisen ensimmäisen kerran sai. Muistaakseni se taisi olla Seche. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tässä just mietin yks päivä, että mitä oli elämä ennen kunnollista pikakuivattajaa. Muistan joskus miten inhosin kynsien lakkaamista, kun piti aina odottaa kuivumista tuntikaupalla ja lakan pinta jäi jotenkin pliisuksi, kun pinnalla ei ollut kaunista lasitusta. Kynsilakan käyttäminen ilman kunnollista pikakuivattajaa pitäisi olla laissa kielletty :D.

   Delete
 3. Sama lakka täällä tänään ja liukuvärileimatkin vielä :) Ihanat leimaukset ja tykkään kyllä noista kuvioista ihan karmeesti, eli paljon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vähänks ollaan samiksii taas :D. Sun lehdet oli kyllä niin ihanan rapsakat, että olisi tehnyt mieli mennä niihin kieriskelemään! Mäkin tykkään näistä kuvioista ihan karmeesti, vaikka ne menikin ihan vinksalleen. Mutta mä en onneksi olekaan mikään symmetriaihminen :).

   Delete
 4. Mie voisin niin nähdä nää lakkaukset myös omilla kynsillä ^.^
  ♥ U-P-E-A-T ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nanne! Nää oli kyllä niin kivat ja iisit kynnet. Joskus ne onkin niitä parhaita :).

   Delete
 5. Ja taas yks laatta himotuslistalle, apua... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä oli kyllä pakko tilata heti kun se ilmestyi. Ja yksi Steampunk-laatta kanssa. Ihania teemoja MYL:lla nykyään. Nyt pitäis vielä saada niitä uusia Enchanted-laattoja muutama. Ainakin se missä on pupu!

   Delete
 6. Voi että miten ihana tummanpuhuva lakkaus! Mulla on aina hankaluuksia tummien lakkojen koristeluissa, enkä voi kuin pyöritellä silmiä sun taidoilles saada jatkuvasti aikaan mitä mielenkiintoisimpia lakkauksia yksinomaan tummilla väreillä, oijoi ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena <3. Mulla on kyllä vähän samaa taipumusta. Tummat lakat on niin nättejä usein itsekseen, ettei niitä edes haluaisi peittää. Tämän Frockinkin testaus venyi ja venyi, kun en keksinyt mitä siiten laitan koristeluiksi. Sitten saapui tämä laatta ja kaikki vaan loksahti kohdilleen :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)