Thursday, October 1, 2015

Comfy Sweater Knitted Nails


Syksyn viilenevissä illoissa ihaninta on kerrospukeutuminen.  Ulkona ei ole vielä liian kylmä, joten kaapista voi kaivaa esiin ihanat isot neulepaidat ja –takit. Itse olen allerginen villalle ja raavin itseni verille mikäli neuleseoksessa on prosentinkaan verran villaa. Onneksi on olemassa myös muita vaihtoehtoja, joihin kääriä itsensä. Erityisen ihastunut olen suuriin kaulahuiveihin ja haluaisin käyttää puolet päästä (erityisen huonoina päivinä jopa koko ihmisen) peittäviä tuubeja ympäri vuoden.
Viime syksynä näin ZigiZtylen blogissa upeat neulekynnet, joiden innoittamana tilasin itsellenikin Sigin kynsien leimaamisessa käyttämän MoYou Londonin laatan Fashionista 02. Olin tuolloin vielä täysi tumpelo leimaamisen suhteen, joten tämäkin laatta jäi siltä vuodelta käyttämässä, koska en saanut pieniä neulekuvioita nousemaan. Nyt Sigi julkaisi uudet neulekynnet ja minäkin kaivoin tärisevin käsin laatan kätköistäni. Josko se nyt toimisi. Ja kuinka ollakaan, sehän toimi ilman minkäänmoisia mukinoita. Jotain kehitystä tässä vuoden aikana on selkeästi tapahtunut.

Tilasin kesällä  ebaystä erilaisia japanilaistyylisiä kokokynnen decaleita. Kahdet on nähty jo täällä ja täällä. Otin mukaan myös tällaisia ihanan syksyisiä kaulaliinatyttöjä ja vielä synkempiä goottityttöjä, jotka varmasti esittelen jossain vaiheessa. Siirtokuvalevyllä oli myös kaunis vesivärimäinen decali, jonka otin mukaan lakkaukseen ja josta nappasin kynsille turkoosin, liilan ja sinisen sävyt. Tein kolmella lakalla liukuvärin kynsille töpötellen pohjalakan (Color Clubin Evolution) päälle Gina Tricotin Minty Blueta ja Color Clubin In the Limelightia. Siirtokuvien alla on kerros Avonin Iceberg Whitea.

Leimasin kynsiin neulepalmikot Colour Aliken mustalla ja valkoisella lakalla, jahka liukuväri oli ensin kuivunut. Peukaloon kokeilin tehdä mustavalkoista palmikkoa, mutta se nyt meni vähän miten meni. Värit olisivat saaneet sekoittua paremmin. Leimakuvion kokokin tuli jo vastaan peukalonkynnen pituuden takia. Decalit olivat taas taattua ebay-laatua. Kuva lähtee kyllä nätisti irti alustasta mutta on niin paksu, ettei tartu millään kiinni kynteen. Kynsien kaarevuus vaatii kokokynnen decaleissa pieniä rypytyksiä strategisiin paikkoihin. Tällaisissa paksuissa siirtokuvissa vekkien teko ja asettelu on hankalaa, koska ne pitää sulattaa asetonilla aluslakkaan kiinni yrittäen samalla välttää decalin siirtyminen paikaltaan. Olin taas luovuttaa alkumetreillä, kun kuva näytti niin karmealta kynnellä mutta pikkuhiljaa sain sen paineltua kynnen pintaan kiinni korjauskynää apuna käyttäen. Päällä on kaksi kerrosta HK Girliä, mikä ei onneksi tehnyt ikäviä asioita siirtokuville.
Kyllä taas huomasi, että gradienttien töpsöttelyäkin saisi harjoitella aina silloin tällöin. Ei mennyt nimittäin ihan putkeen. Kaiken kukkuraksi kynsinauhasuojani Kaleidoscopen Cuticle Defender oli kuivunut pulloon, eikä sitä voinut enää käyttää (huiman kolmen käytön jälkeen olisin suonut sen vielä toimivan moitteetta)! Kuviin piti oikein kaivaa kumpparista äidin kutoma villasukka, koska sen sävy sopi tismalleen kynsiin. 

*** Muistakaahan käydä osallistumassa synttäriarvontaan ***

Taas saan ruksata yhden esteen ylitetyksi. Neulekynnet, check! Huomenna luvassa astetta laadukkaampia kokokynnen siirtokuvia.
10 comments:

 1. Nää on niin hienot! Miten sä osaatkin yhdistellä noin erilaisia värejä ja kuvioita toisiinsa, mutta silti saat ne sopimaan yhteen. Siirtokuvistakaan ei huomaa, että mitään ongelmia olisi ollut. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mee :). On se muuten aika hauska miten valmiista kuvista ei välttämättä näy mikä sota niiden tuottamiseksi on käyty! Pitäis ottaa joskus video siitä kiroilun määrästä mitä itsekseni täällä latelen :D.

   Delete
 2. Hieno malliesimerkki leimojen ja decaleiden yhdistelystä ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mä nyt mistään malliesimerkistä tiiä. Olin vaan ihan pimeen innoissani, että nää leimat vihdoin toimi :D.

   Delete
 3. Onpa ihana ja lämpöinen lakkaus. Erityisen hyvä mieli tuli etusormen kynnen tytöstä ja kaulahuvista...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Eiks olekin just sellainen kääriytymiskuva! Pitäiskin hankkia tuollainen punainen iso neulehuivi talveksi, kun kaikki on aina vaan mustaa :D.

   Delete
 4. Näissä on niiiin ihanat värit että mun tekee mieli kelta-sini-punaisia kynsiä, tuu tekee mulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykästyin näihin väreihin. Jotenkin kylmät mutta sitten ei kuiteskaan :). Venaa vartti niin mä täältä kipasen!

   Delete
 5. Upeet kynnet! Mun tarvii kans tilata tollanen villapaitalaatta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mulla oli kyllä joku viharakkaus-suhde tän laatan kanssa. Onneksi se nyt viimein suostui yhteistyöhön. On noi kuviot meinaan niin ihanan villaisia :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)