Wednesday, October 21, 2015

Femme Fatale – Mad as a Hatter


Eilen esittelemäni Femme Fatalen Wonderland oli pakkohankinta, mutta tämän toisen nappasin mukaan melkeinpä pelkän nimen takia. Kaikki Mad Tea Party –kokoelman lakat ovat toinen toistaan kauniimpia mutta Mad as a Hatter oli jo nimenä ylitse muiden. Tämän australialaisen indiebrändin lakat ovat niin uniikkeja ja erikoisia, ettei niiden kuvaaminen ole sieltä helpoimmasta päästä. Wonderlandin kohdalla kamera meni sekaisin turkoosinsinertävän värin ja pinkin shimmerin yhdistelmästä. Mad as a Hatter puolestaan ei meinannut millään suostua näyttäytymään niin kauniin syvänvihreänä mitä se todellisuudessa on.
Mad as a Hatter on tumma metsänvihreä jelly täynnä sinipunertavaa shimmeriä, punaista mikroglitteriä sekä väriävaihtavia läpikuultavia flakiesejä. Lakka oli hieman haastavampi levittää kuin Wonderland, koska se vaatii jellynä enemmän kerroksia peittävyyteen. Lakan sisältämät flakies-hitulat puolestaan pyrkivät tekemään kaikkensa saadakseen kerrokset epätasaiseksi ja lakkauksen liian paksuksi. Selvisin kuitenkin kolmella kerroksella, kun vihdoin tajusin, että tämä pitää levittää niin kuin mattalakka eli nopeasti ja vähillä vedoilla.

En suosittele alle peittävämpää cremeä helpottamaan lakkaamista, koska tavallaan kerrostaminen on tämän lakan juju ja kevyt läpikuultavuus tuo lakkaan oman eteerisen viehätyksensä. Voin rehellisesti sanoa, että lakka on todella uniikki enkä omista mitään tämän kaltaista, vaikka lakkoja onkin laatikoissa nelinumeroinen määrä. Jotenkin sanoisin, että tämä on se miltä olisin halunnut Picture Polishin Mallardin näyttävän kynsillä. Mutta onneksi tämä metsäinen namupala saapui korvaamaan sitä mihin Mallardista ei ollut.

Ihasteltuani lakkaa kokonaisen päivän tein koristelut leimaamalla kynsille MoYou Londonin Mother Nature 14 –laatalta lehtiä, oksia sekä ketun. En oikein osannut valita sopivaa leimauslakkaa tähän tehtävään, joten lopulta päädyin sotkemaan keskenään leimoja Essien Leggy Legendillä sekä Colour Aliken Golden Queenillä. Leimat olivat liian peittävät ja veivät kauniin pohjalakan mennessään. Piirtelin kiukuissani vielä ketulle karvoja Leggy Legendillä ja kasvot Essencen Tattoo Linerillä. Kaiken kukkuraksi tökin vielä pilkkuja kynsiin Color Clubin Revvvolutionilla periaatteella ”ei kai tämä nyt tästä voi enää huonommaksikaan mennä”.


Näin jälkikäteen lopputulos ei näytä enää niin katastrofilta miltä se sillä hetkellä tuntui, mutta ei näistä kyllä eilisten kynsien veroisia tule millään. Oletteko te jo tutustuneet Femme Fatalen kynsilakkoihin?
10 comments:

 1. Vau miten erikoinen lakka! Sisältää vaikka mitä glitteriä ja hitulaa, cool. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Nykyään alkaa jostain kumman syystä kiinnostamaan kaikki outo, kun muu on jo niin nähty :D.

   Delete
 2. Lopputulos on minusta ihanan syksyinen. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Syksyinen se kyllä on ja ihan kiva, kun nyt katsoo kuvia. Silloin ei vaan tuntunut hyvältä, kun leimat peitti koko kauniin lakan :).

   Delete
 3. Ootpa saanut hienosti kuvissa näkyviin lakan monet kasvot! Aivan ihana ja niin omalaatuinen lakka :). Ja lakan nimi on tietenkin plussaa, Hullu Hatuntekijä on mainio hahmo.

  Kynsillä en näe minkäänlaista katastrofia vaan nämä ovat ihanan syksyiset ja jälleen on Mallen luovuus päässyt irti. Lopputulos on vaan niin upea, ei sitä voi kuin ihastella!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on kyllä varsinainen jakomielitautinen lakka. Ihan nimensä veroinen! Tykkään ihan kauheasti tällaisista lakoista, joista paljastuu joka kulmassa uusia ulottuvuuksia. Jotenkin tuntuu, että Femmen lakat on kaikki vähän sellaisia erikoisuuksia :).

   Delete
 4. Näää on kyllä upeet, toi ketun karvoittaminen kyllä kruunas tän homman ja toi lakka on ihan mahtava. Ei kyllä löydy iteltä yhtään kyseistä merkkiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole ketun karvoittamiseen katsominen, sanon minä! Mulla on aina monesti sellainen tunne, että nyt menee ihan metsään mutta jatkan ja jatkan vaan. Tänään viimeks olin ihan varma, että Halloween-kynnet meni ihan kököiksi mutta näistä tulikin ihan tosi kivat :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)