Saturday, October 17, 2015

F.U.N Lacquer Christmas 2015 Collection


F.U.N Lacquerin upea joulukokoelma saapui Cesarsille jo hyvissä ajoin ja olin sopivasti apajilla päästäkseni hypistelemään pulloja. Sain testerit lainaan ja otin hillittömän määrän kuvia. Cesarsilla lakat tulivat myyntiin eilen aamulla varjomessujen kunniaksi (vain paikan päällä ostettuna) ja tämä olikin poikkeuksellinen maailman ensi-ilta Suomessa. Sain luvan paljastaa kuvat teillekin tänään.
Joulukokoelmaan kuuluu kolme lakkaa, jotka ovat saatavissa sekä tavallisena että holoisena versiona. Lakkojen pohja on multichrome ja koostumus ohuen jellymäinen. Kokeilin ensin lakata näitä tikulle kahdella paksulla kerroksella peittäviksi mutta en voi suositella tätä tapaa mahdollisten ilmakuplien vuoksi. Kerrostaminen tuo näihin lakkoihin oman ulottuvuutensa ja lakat kuivuvat nopeasti, joten malttakaa mielenne ja lakatkaa rauhassa 3-4 ohutta kerrosta tai musta lakka pohjalle (jolloin selviää 1-2 kerroksella).


Upper left: 4 thin coats on sticks + HK Girl top coat
Lower right: 1 thin coat on half black sticks + HK Girl top coat


Tein kahdet tikut näitä kuvia varten. Toisille lakkasin neljä ohutta kerrosta kutakin lakkaa ja toisille yhden kerroksen tikulle, jonka toinen puoli on musta. Tästä tikusta näkee läpikuultavuuden ja saa käsityksen lakan luonteesta mustalla pohjalla. Useinhan ohuet multichrome-lakat ovat parhaimmillaan mustalla pohjalla tai saavat siitä jopa aivan uuden ilmeen itselleen. Kaikissa tikuissa on päällä kerros pikakuivattajaa.


These multi chromes look very different depending on how the light hits them!


Desires on jouluisen vihreä lakka, jonka multichrome-efekti on näistä lakoista kevyin. Se saa lakan sävyn vaihtelemaan kauniin antiikkisesta harmahtavan sinertävästä smaragdiseen jalokivisävyyn turkoosin sävähdyksen kautta. Holoversiossa on FUN:n lakoille tyypillinen upea kimallus, joka tekee lakasta täydellisen joululakan. Desires poikkeaa kahdesta muusta lakasta koska sen lakkapohjassa on mukana shimmeriä, joka tekee lakasta tavallaan jellyfrostin, mikäli sellainen on olemassa. Tämän efektin näkee etenkin tikuilla, joilla on kerros Desiresia puoliksi mustan tikun päällä. Musta pohja ei tuo lakkaan juurikaan uutta puhtia toisin kuin kahden muun lakan kohdalla.

Desires is a frosty jelly based green multi chrome with a shift from
antique greyish green to turquoise to emerald green.


Cheers to the Holidays on poikkeuksellisen kaunis multichrome. Ensisilmäyksellä se näyttää pullossa kirsikan- tai viininpunaiselta. Kun pullon ottaa hyppysiinsä ja kääntelee sitä valoa vasten huomaa lakan sisältävän paitsi kylmiä violetinsinisiä sävyjä, myös uskomattomia ruosteisen punaisia oranssinsävyjä. Tavallaan lakka on etenkin holoversiona todella karkkimainen mutta muuttuu valaistuksen mukaan syysruskan sävyttämäksi auringonlaskuksi. Holoversio tästä lakasta sai aikaan ihastuksen huokauksia ja taisi siinä muutama kuolatippakin valahtaa suupielestä. Lakka näyttää aivan uuden ulottuvuuden itsestään puoliksi mustalla tikulla, jolla sen multichromen sinivioletit sävyt räjähtävät esiin.

Cheers to the Holidays is a purple jellylike multi chrome with a shift from
cold blueish violet to cherry purple to rusty orangy Autumn sunset.


Frost on äkkiseltään olevinaan tavallisen sininen multichrome violetilla häivähdyksellä. Nähty jo miljoonaan kertaan, vai mitä? Mutta älkääs kiirehtikö! Tämä lakka sisältää myös taivaallisen turkoosin ja farkkusinisen ulottuvuuden. Etenkin holoversio on kuin farkkukangasta, jolle on kaatunut litra hologlitteriä. Olin ensin täysin vakuuttunut, että Cheers to the Holidays on suosikkini, mutta toisin kävi. Kyllä se on Frostin holoversio! Tässäkin yksilössä on havaittavissa kevyttä frostmaisuutta muttei niin paljon kuin Desiresissa. Lakka sopii multichromena hyvin levitettäväksi mustan päälle mikäli haluaa nopeasti valmista. Katsokaa nyt noita kuvia! Miten yksi ja sama lakka voi näyttää jokaisessa kuvassa hieman eri sävyiseltä?

Frost is a blue and a bit frosty jellylike multi chrome with a shift from
violet to denim to turquoise, that is to say a universe of shades in one polish.


Kuvat kertovat enemmän kuin omat riittämättömät sanani, joten tässä vielä muutama lisää! Lakat näyttävät aivan mielettömän erilaisilta valon kulmasta riippuen.

1 thin coat of each polish on half black sticks + HK Girl top coat.
These multi chromes are very sheer and need either layering or black polish to be opaque.

4 thin coats of each polish + HK Girl top coat
F.U.N Lacquerin indielakkoja voi Suomessa ostaa CesarsShopin kynsilakkataivaasta joko verkkokaupasta tai pääkaupunkiseudulla kipaisemalla Helsingin keskustassa Vuorikadulla sijaitsevaan ihanaan ja uniikkiin lakkapuotiin

                                       Muuttaako teille joku näistä joululakoista?

11 comments:

 1. Upeuksia! Hyvin olet saanut näiden kauneuden ikuistettua kuviin, tuo Desiresin holoversio oikeasti houkuttelisi ♥

  ReplyDelete
 2. Nukun tänä yönä Cheers To The Holidays (H) kainalossa ❤️ Se oli pakko saada, mutta on nuo muutkin upeita. Mahtavia kuvia oot ottanut, kiitos tästä silmänruuasta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, mahtoi olla lämpöinen petikaveri <3. Ja olepa hyvä vain :).

   Delete
 3. Oijoi mitä silmäkarkkia silmäni saivatkaan nauttia heti aamusta :) kaikki ovat ihania, kerrassaan upeita mutta Cheers To The Holiday ( h ) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä niin herkku! Ihan erilainen kuin mitä multichromet yleensä ovat <3.

   Delete
 4. Ihanat kuvat, upeita! Miks mä tuijotan vallan noita vihreitä? Turvapuu apinalle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vähänkö oot kyllä outo! Mä en oikeastaan edes kiinnittänyt niihin huomiota noiden muiden loisteessa :D.

   Delete
 5. Mielettömän hienoja kuvia! :)
  Mul on joku ongelma noiden duo- ja multichromejen kanssa. Ne on tosi kivan näkösiä, mutta joku niissä ei vaan iske. Ja jostain syystä mulla silti niitä useampi Helmeristä löytyy. Ehkä rumin lakka ikinä on Essien For the Twill of It, käytin sitä kerran ja työnsin lipaston peränurkkaan, etten vahingossakaan koske siihen enää koskaanikinä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mulla oli kanssa sama ongelma vuoden päivät. Hankin muutamat duochromet mutta kaikki jäi käyttämättä. Nyt ne on alkaneet kiinnostaa taas, joten katsotaan miten tällä kertaa käy. Onneksi voin ensihätään mennä ostoksille omalle laatikolle ennen lisähutiostosten tekoa :D. Kyllä mä yhden Chinan ja toisen CC:n duochromen olen jo kotiuttanut, hups!

   Delete
 6. Upeita lakkoja ja hirmu hyvät kuvat! Näistä ei kyllä ainutkaan (vielä :DD) taida mun luokse päätyä.

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)