Wednesday, October 7, 2015

Glisten & Glow - Rommikolaa


Odotellessani Color Clubin uusien Halo Huesien saapumista Suomeen olin missata toisen upean lineaariholokokoelman aivan täysin. Glisten & Glow Cocktails Anyone? –kokoelma julkaistiin kahdessa osassa ja pitää sisällään yhteensä 16 upeaa lineaariholoa. Lakat ovat koostumukseltaan poikkeuksellisen läpinäkyviä ja ensimmäinen kerros kynsillä aiheuttaa lähinnä huolestuneita katseita. Uskokaan kun sanon, että kolme ohutta kerrosta peittää ja kokemus on tajunnanräjäyttävä. Tämä jellymäinen koostumus on nimittäin tarkoituksellinen ja kerrostamisen ideana on nimenomaan lineaariholoefektin maksimointi.

Sain valitan yhden lakan testiin CesarsShopista ja voin kertoa, että siinä valinnassa kesti oma aikansa. Halusin ehdottomasti jonkun vähän erikoisemman sävyn, vaikka Rasberry Margarita yrittikin kovasti huudella neonpunaista kutsuhuutoaan. Päädyin valitsemaan yhden lakan kakkosjulkaisusta, mutta edelleenkään valinta ei ollut itsestään selvä. Roscatto Berry Slash, Fireball Cider ja Rum & Coke olivat viimeisenä kolmosena listalla. Kun sain Rum & Coken käsiini CesarsShopissa tiesin sen olevan puuttuva palanen holotikkuviuhkassani. Lakan nimi on todella osuva mutta itselleni tästä tulee alkoholijuomaa enemmän mieleen kuuma ja hieman liian tummaksi paahtunut kinuski, joka on juuri notkistettu nokareella kiillottavaa voita.
Läpikuultavuus tekee lakasta erittäin uniikin ja mikäli omistaisin rajattoman luottolimiitin, hamsteroisin suurimman osan näistä Glisten & Glow indielakoista itselleni. Silmäni suurenivat ihastuksesta jokaisella kynsille levitetyllä kerroksella ja lopulta olin sokaistua lineaariholon voimakkuudesta. Lakkaan erittäin harvoin kaikki kynnet samalla yhdellä lakalla mutta nyt mieleni teki mennä pyytämään naapurin tätiäkin lakkaustalkoisiin. Olin vähällä lurauttaa pullonsuusta maistiaisen myös omaan suuhuni, sillä en millään päässyt eroon kinuskiassosiaatiosta. Kerrokset kuivuivat nopeasti, joten usean kerroksen lakkaaminen ei ollut mikään ongelma. Testasin holon päällä myös Essien Gel Setteriä, joka kuivatti lakan minuutissa.
Yritäpä sitten lähteä koristelemaan tällaista holohehkua jollain! Onneksi olin juuri napannut kynsikirpparilta ILNP:n sekasikiön eli holo-ultrachrome-flakielakan Electric Carnival (H). Lakan flakiesit vaihtavat väriä pinkin, punaisen, kultaisen ja vihreän sävyissä ja pohjalle upotettu holoshimmer tuo kokonaisuuteen utuista eteerisyyttä. Jotenkin tämä lakka huusi tulla yhdistetyksi Rommikolan kanssa, joten lakkasin etu- ja keskisormen kynsille vielä kaksi kerrosta hippulakkaa. Harvoin käy niin, että tyydyn kynsiini tässä vaiheessa enkä edes yritä ujuttaa joukkoon kasaa niittejä tai strasseja. 
Olin jotenkin niin mykistynyt näiden kahden lakan yhteisvaikutuksesta, että ei kai tähän mitään enää voisi lisätäkään. FYI, etu- ja keskisormessa on yhteensä kahdeksan kerrosta lakkaa (aluslakka, 3x G&G, 2x ILNP, 2x HK Girl), mutta siltikään ne eivät muistuta sellaisia tyypillisiä muotopuolipallokynsiä, jotka joskus saa aikaiseksi jo muutamalla lakkakerroksella. G&G ja ILNP olivatkin todella ohuita ja mukavia levittää kynnelle ilman pelkoa palloefektistä. Instan puolelta löytyy muuten myös video Rommikolan holoisuudesta.

Perjantaina luvassa marmorointia ja water spottedia turvonneilla sormilla. Mutta se onkin sitten tarina aivan erikseen!

*** Synttäriarvontaan ehtii vielä osallistua muutaman päivän ajan täältä ***10 comments:

 1. Ei voi olla totta...meillä on koko ajan samanlaisia kynsiä! Mulla on tällä hetkellä kynsillä Glisten & Glown holoa! Punaista Berryä! Minä laitoin kaksi kerrosta. Upea holoefekti. Kuolasin että haluaisin sen oranssin ja punaisen vielä. Tosi makeita lakkoja ja ihanat kynnet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samiksii! Nää on kyllä tosi erilaisia holoja kuin mihin olen aiemmin törmännyt. Muutamat vielä kuumottelis muakin :).

   Delete
 2. Aijai, on se nätti kuten arvasinkin! Mäkin voisin marmoroida perjantaiksi, siis sillä mun leimalla, muahhahahhaa, kerta muuten ei suju! Mä lähen nyt kyttäämään sitä Instaa o/ moro!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ookkonä kokeillut sitä marmoroitileimaa monivärisenä? Voi näyttää vielä enemmän oikeelta marmoroinnilta... tai sit ei ;).

   Delete
 3. Aivan älyttömän UPEA lakka, ei siitä voi muuta sanoa. <3 Oisko muuten mahtavaa omistaa nuo kaikki 16 pulloa??? <3 <3 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä edes pistä mun päähän tuollaisia ajatuksia :). Olis aivan mieletöntä omistaa nämä kaikki!

   Delete
 4. Replies
  1. No älä! Molemmat on kyllä ihan uniikkeja omassa kokoelmassani :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)