Saturday, October 24, 2015

Go to Hell with ombre lips!


Pääsinpäs heittämään tuon otsikon vihdoin! Tänään silmämeikissä on asialla nimittäin Makeup Revolutionin sisarsarjan I © Makeupin luomiväripaletti Go to Hell. Olin pakotettu tilaamaan sekä Go to Hell että Go to Heaven paletit, kun ne olivat kesällä muutamalla eurolla poistomyynnissä. Nämä ovat varmaan maailman hankalimmat paletit sijoittaa mihinkään mutta isoissa kiekoissa on jotain niin hauskaa, etten voinut vastustaa kiusausta. Tämän paletin nimikin on jo niin mieletön, että kyse oli jo melkein pakkohankinnasta!
Go to Heaven sisältää taivaallisen punertavia nudesävyjä ja Go to Hell luonnollisesti helvetillisen synkkiä sävyjä, jotka on kuin luotu smokymeikkiin. Halusin testata luomille alavasemmalla näkyvää vihertävänharmaata, joten toteutin sen säestyksellä smoky eyes -meikin. Tälläkin paletilla pystyy helposti tekemään koko silmämeikin, koska mukana on kivoja mattanudeja ja vaaleaa kulmaluulle.
Halusin meikistä kunnolla tumman, joten levitin vesirajalle Zoevan mustaa vedenkestävää meikkikynää, Essencen petrolinsävyistä (ja myös vedenkestävää) Blue Lagoon geelimeikkikynää sekä I © Makeupin helmiäistä grafiitinharmaata ja vedenkestävää meikkikynää Stars Come Out. Zoevan kynä on mielettömän pigmenttinen sekä kestävä ja tykkään tehdä sillä etenkin silmien ulkoreunat. Sisäreunoihin päin kevennän sävyä yleensä harmaalla tai jollain muulla meikkiin sopivalla sävyllä.
Huulille levitin ensin BeautyBarBabyn indiemerkin nestemäisen mattahuulipunan sävyssä Mauveness. Halusin kuitenkin huulille vähän lisää muotoa ja elävyyttä, joten töpsöttelin huulien sisäosaan Makeup Academyn vaalean pinkkiä mattahuulipunaa sävyssä Serene. Ostin tämän ällöttävän barbiesävyn ihan pelkästään ombrehuulimeikkiä varten, koska liquid to matte –huulipunien kanssa on pakko käyttää vastaavaa huulipunaa myös tällaisiin liukuväriviritelmiin. Valkoinen tavallinen huulipuna sulattaa öljyllään vedenkestävän huulimeikin ja koko möhnä tarttuu tosi fantsusti hampaisiin sen jälkeen.
Peruukkina toimii taas ihana Geisha Wigsin (mikä ikinä sen lafkan nimi nykypäivänä onkaan) Salem ja vaatetuksena työkaverilta saamani Missonin neulemekko ©. Eikä sovi unohtaa pipoa! Paletin nimestä tuli muuten spontaanisti mieleen Tommy Tabermannin runo, joten olkaatten hyvät, pieni runopläjäys vielä "loppukevennykseksi".

Painu helvettiin rakkaus,
kiikkerä pursi, vihan äpärä.
Kissojen kanssa minä panen
sinut samaan säkkiin,
raavitte samalla tavalla
kavalasti verille.
Katkeruuteni panen painoksi,
se on raskas, vie syvälle, pitää varmasti.
Painu helvettiin rakkaus.
Minä haluan sinut ilman sitä,
sellaisenaan, älyn ja himon varassa,
ilman puudutusta.

- Tommy Tabermann -8 comments:

 1. On taas mahtava meikki! Miksi et ole meikkaaja-maskeeraaja? Lahjoja löytyisi :) nuo ombre huulet on superkivan väriset <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti <3. Emmä tykkää koskea muiden ihmisten naamaa ;D. Eikä mun käsi luultavasti kestäisi sitä pidemmän päälle. Mietin kyllä joskus tuotakin uravaihtoehtoa.

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos <3. Mä olin tänään ulkona ilman pipoa! Ihan pimee tunne olla pihalla pää paljaana :).

   Delete
 3. Voi helvettisaatana miten nättiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sussiunakkoon, mä tuun kohta peseen sun suun (räkänaurua :D)!!! Tänks <3.

   Delete
 4. Sole vei mun sanat, niin en osaa kommentoida mitään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin just :D. Sole kyllä pisti aika jämäkän kommentin, joten kiitos ja kumarrus!

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)