Wednesday, October 28, 2015

Halloween Clichés II – Spooky House


Usvaisista hautausmaista on yllättävän lyhyt matka synkkiin ja pelottaviin kummitustaloihin. Luultavasti myös ihan konkreettisesti, koska jostain syystä nämä tuntuvat sijaitsevan usein erittäin lähellä toisiaan, ainakin mitä jenkkileffoihin ja urbaanilegendoihin on uskominen. Pelottavista taloista tulee heti ensimmäisenä mieleen Norman Batesin kotitalo tai AHS:n ykköskauden talo. Onneksi MoYou Londonin uudella Halloween-teemaisella Festive 15 –laatalla oli täydellinen kuva tällaisesta kauhutalosta.Kuva lainattu googlen kuvahausta spooky house -haulla


Aloin rakentamaan lakkausta talon ympärille. Päätin yrittää kerrosleimausta hieman erilailla kuin eilen, joten otin käyttöön Dance Legendin ihanat termolakat. Itselläni on kaksi Dalen glitterlakkaa, jotka muuttuvat kirkkaasta joko punaiseksi (179) tai mustaksi (180) lämpötilan vaikutuksesta. Omistan myös termolakan, joka muuttuu punaisesta mustanpuhuvaksi (170). En jaksanut vaivata päätäni suurella suunnitelmallisuudella, vaan lähdin taas touhuun tyyliin ”voihan sitä kokkeilla”.Ylärivissä kynnet kylmässä ja alhaalla lämpöisessä


Tuplaleimasin ensin kaikkiin kynsiin kuvat ensin punaisella ja sitten mustalla hieman limittäin. Kuva kynsistä tässä vaiheessa löytyy Instagramista. Tämän jälkeen lakkasin peukaloon ja pikkurilliin kerroksen kirkkaasta punaiseksi muuttuvaa glitterlakkaa 179 ja nimettömään kirkkaasta mustaksi vaihtuvaa glitterlakkaa 180. Etu- ja keskisormeen lakkasin kaksi kerrosta punaisesta mustaan vaihtuvaa lakkaa 170. When all else fails, stamp some more! Eli leimasin hieman lisää. Peukaloon, nimettömään ja pikkurilliin tein taas tuplaleimat Dalen 170:llä sekä mustalla. Etu-/keskisormeen lisäsin pelkästään mustat leimat.
Leimojen kerroksellisuus toi kynsiin jännittävää syvyyttä ja etenkin peukalo näyttää jotenkin kolmiulotteiselta. Vitsi, että tykkään temppuilla tällaisten hassujen lakkojen kanssa! Leimat löytyvät siis MYL:n Festive 15 sekä Gothic 05 –laatoilta. Pakko muuten mainostaa Konadin punaista leimauslakkaa. Niin paljon kuin epäpidänkin Konadin leimauslakoista niin punainen on ylitse muiden. Mieletön pigmentti ja leimaustarkkuus. Olipas mukava tehdä välillä punamustat kynnet. Jotenkin tykkään tuosta väriyhdistelmästä ihan höpönä, mutta eipä sitä tule kynsille iskettyä juuri Halloweenin ulkopuolella.
Huomenna pärähtää eetteriin lisää Halloween-kynsiä! Joko tulee korvista ulos? Vielä on monta kliseistä teemaa käymättä läpi, esim. kurpitsat ja aaveet. Eikä tässä olla vielä oikein luurankojakaan saatu kaapista. Oranssia on ainakin pakko saada kehiin!12 comments:

 1. No niin tuo 170 olis täydellinen Halloweeniin! Kiitti vinkistä, pitää sillä lakata tässä Halloweenin aikaan. Ihanat kynnet taas ja ei tuu vielä yli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Ihme, että mä muistin ottaa nää termot Halloweenia varten pöydälle. Oranssi meinasi muuten jäädä kokonaan käyttämättä. Vähän sama kuin unohtaisi punaisen jouluna!

   Delete
 2. Tää oliki hyödyllinen postaus :) Nätit kynnet muuten. Oon pohtiny Dalen thermolakkojen tilaamista, mut sit se on aina jääny ku pohdiskelen et toimiiks se värinvaihto oikeasti. Nyt voin hyvillä mielin sitte tilailla ku on todistusta et se oikeesti toimii :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Arlene! Juu, Dalen termot on todella hyviä ja efekti näkyy ihan oikeasti kynnellä. Essencen termolla en oikeastaan nähnyt mitään efektiä. Näissä on vaan se paha puoli, että tekee mieli olla koko ajan lutraamassa vesihanan alla, että näkee vaihtelua enemmän. Mulla kun on yleensä aina ihan jäässä kädet (paitsi aamulla just heräämisen jälkeen) :).

   Delete
 3. Nämä on kyllä niin sun näköiset kynnet. <3 Todella hyvin oot jälleen onnistunut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Fani :). Toi on muuten ihan totta, että nää on "mun näköiset", hihii!

   Delete
 4. Hiaanot, nukuin muuten yllättävän hyvin koska olin varmaan niin väsynyt edellisestä yöstä. Vaikka onhan nääkin tooosi pelottavat kynnet niin ens yö voi mennä näistä plörinäksi :) Oikeesti, onhan nää ihan tosi hienot ja väriyhdistelmää vois kyllä käyttää muulloinkin, eikö? Esim. vappuna? :D Määki tahon noita termostaatti-lakkoja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jei, sä sait nukuttua! Enkä tullut edes sun uniin! Mua oikein kismittää välillä, kun en käytä mustaa ja punaista yhdessä enempää, vaikka tykkään yhdistelmästä ihan pipona. Mistä ihmeestä sä ton vapun kaivoit? Onks sulla jotenkin synkkiä ja myrskyisiä vappuja :D? Tietty jos meinaat seuraavaa aamua niin tunnelma on just eikä melkein!

   Delete
 5. Ihanan kamalat ;)
  -JossuK

  ReplyDelete
 6. Lisää vaan näitä :D Mäkin haluaisin jotkut sesonkikynnet tai parit vielä vääntää tällä viikolla mutta tahtoo ideat loppua jo kaksien teemalakkausten jälkeen :P Yhdet kurpitsat jo tein mutta toisetkin saattaisi ehkä sopia joukkoon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla taas on ongelmana se, että päivät loppuu ja pää on täynnä ideoita :). Olis selkeästi pitänyt aloittaa jo viime viikolla mutta ei mulla silloin ollut mitään idiksiä! Multakin tulee huomenna perinteisemmät kurpitsa-kynnet, ettei totuus unohdu.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)