Friday, October 30, 2015

Halloween Clichés IV – Grey Matter


Halloween-teemaan olisi varmasti sopinut erinomaisesti jotkin jäätävät Zombie-kynnet, mutta sellaisia ei nyt irtoa. Inhoan kaikkea Zombie-aiheista yli kaiken! Olen yrittänyt katsoa Walking Deadia pariinkin otteeseen, mutta ei tule kesää. Heti kun ruutuun ilmestyy suorilla polvilla puolelta toiselle koikkeloiva ja huonosti pukeutunut (ja pahanhajuiselta näyttävä) elävä kuollut, joudun painamaan stop-nappia. Poikkeuksiakin toki löytyy. Rakastan Resident Evil –leffoja (koska Milla Jovovich) ja Zombieland oli aivan huisin hauska (koska Bill Murray). Stephen Kingin Kuulolla on puolestaan yksi pelottavimpia kirjoja mitä olen koskaan lukenut.
Elävät kuolleet eivät siis ole "mun juttu", mutta en silti kaihda verta ja suolenpätkiä. Kun China Glaze julkaisi viime vuonna Apocalypse of Color Halloween-kokoelman hankin vain vihreän kiivilakan But of Corpse. Vuoden mittaan Helmeriini löysivät tiensä myös marjaisa I Love Your Guts sekä outolintu Don’t Let the Dead Bite. DLtDB on haalean vaalea pinkkinudejelly pinkinpunaisilla hex- sekä tikkuglittereillä. Kynsillä tämä lakka näyttää hienostuneelta versiolta blenderin kautta kulkeneesta irtopäästä. Siis aivan mainio lakka Halloweeniin. Onnekseni Pet’lan Puzzles laatalta löytyi aivoleima, joka oli kuin tehty tätä lakkaa varten.
Etusormeen ja pikkurilliin tein epämääräisen liukusotkun Gina Tricotin Rockyllä ja Essencen Rock My Worldillä. Rockyssa on aivan kevyt smokyefekti, joka sopi lakkaukseen täydellisesti. Rocky on muuten lähes dupe Dance Legendin Grey Britainille (vertailukuva instassa). Rock My World puolestaan on yksi kauneimmista tummanharmaista lakoista koskaan, sillä sen sävy ei taita oikeastaan mihinkään vaan lakka on puhtaan harmaa. Nimettömään lakkasin suoraan paljaalle kynnelle kaksi kerrosta Yves Rocherin Smoky Effect Top Coatia, joka on taas sarjassamme näitä syvästi rakastamiani outoja lakkoja, jotka on pakko saada. Lakassa on kirkkaalla pohjalla aivan pientä savuisen tuhkan oloista mattashimmeriä. Lisää tällaisia lakkoja kiitos!
Viime sunnuntain siirtokuvakynsissä testasin Essencen Beauti-Fall Red termolakkaa töpöteltynä kynnelle pesusienen palasella. Efektistä tuli heti mieleen veriroiske, joten päätin ottaa sen käyttöön myös Halloweenina. Töpsöttelin siis jokaiselle kynnelle ennen leimoja Essencen termolakkaa kuivalla pesusienellä ja veriroiskeet olivat valmiit. Jälleen kerran sormia suojasi Glisten&Glown Ctrl-Alt-Del lateksi. Leimasin aivojen lisäksi kynsille Colour Aliken valkoisella pääkalloja MoYou Londonin laatoilta Rockstar 01 sekä Punk 04. Nimettömän pääkallo sai itselleen vielä terminaattorimaiset punasilmät ja koko lakkaus päälleen mattalakan Cesars Secretsin muodossa.Kynsillä: 
 • Gina Tricot – Rocky 
 • Essence - Rock My World! 
 • Yves Rocher – Smoky Effect Top Coat 
 • China Glaze – Don’t Let the Dead Bite 
 • Essence - Beauti-Fall Red 
 • Colour Alike – White 
 • MoYou London – Rockstar 01, Punk 04 
 • Pet’la Plate - Puzzles

Tähän asti olen pitänyt SoA-kynsiäni onnistuneimpina lakkauksina mutta eivät nämä kyllä jää kauaksi taakse. Jotenkin näitä ei raaskisi poistaa millään. Kukapa nyt ei haluaisi kynsilleen aivomassaa ja veriroiskeita!?!
12 comments:

 1. Ääää nämä on niin makeat! Ihanat termonaattorisilmät ja nuo aivokynnet! Sulla riittää tuota mielikuvitusta toteuttaa näitä mahtavia kynsiä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3. Joskus tuntuu, että ideoita on liikaa päässä eikä yhdestäkään saa kiinni :D.

   Delete
 2. Hih, toi puremislakka on aikas herkku mun mielestä... ^_^

  ReplyDelete
 3. Aivan älyttömän siistit lakkaukset! Wau! ^.^

  ReplyDelete
 4. Ihan mahtavat! Toi China Glaze näyttää ihan aivomössöltä eli just täydellinen ton leiman alle! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tinkerbell :). Aivomössölakka on parhautta!

   Delete
 5. Voi jösses, miten mä en oo huomannu näitä, ihan pimeen hirveen ällö-ihanat aivot :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiits! Siis ilman aivoleimaahan ei voi elää. Tai kuolleita lehmiä, tai jauhopusseja :). Peruskukkajuttuja <3.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)