Wednesday, October 14, 2015

Oot kuin karkkia mulle


Tilasin MoYou Londonilta kasan lattoja ja mukaan tarttui myös Festive-kokoelman Halloween-laatta numerolla 15. Yleensä pyrin välttelemään tällaisia voimakkaasti yhteen juhlateemaan liittyviä laattoja, mutta tällä laatalla oli niin kivoja kuvia, että tiedän käyttäväni sitä muulloinkin. Kuten nyt aion todistaa teille!
Toinen tilaukseni liittyi myös leimaamiseen. Tilasin nimittäin taas uusia Colour Aliken leimauslakkoja, joissa on hurjasti pigmenttiä. Olin ensin hieman epäileväinen näiden shimmeristen lakkojen suhteen, koska itselläni on paljon tämäntyyppisiä leimamauslakkoja. Katseltuani googlesta kuvia päätin kuitenkin tilata neljä lakkaa: kultaisen Golden Queenin (koska se on upean keltaisenkultainen), oranssin Scary Pumpkinin (koska en omista oranssia shimmerleimauslakkaa), punaisen Red Winen (jännä sävy) ja hopeanmustan Twilightin.
Itselläni oli Mentalityn shimmermusta leimauslakka mutta sattuneista syistä en halua siihen enää koskea. Otin Twilightin korvaaman tätä lakkaa ja mikä upea korvaaja se onkaan. CA:n leimauslakat ovat peittävyydeltään Mundojen tasoa ilman sitä kuolettavaa liuottimenhajua. Tänään tulikokeeseen pääsi juurikin ihanainen Twilight tikkarikynsille. Essien Madison Ave-Hue vaikutti pullossa hieman kesyltä, vaikka sen hopeinen shimmer hiveleekin silmiä. Kynsillä se pääsi kuitenkin edukseen ja oli ihonsävylleni juuri sopivan viileä pinkki. Pelkäsin pinkin lakan söpöysvaikutelmaa, joten otin bileisiin mukaan Gina Tricotin Punkin ja Blackin. Punk sopi sitä paitsi täydellisesti yhteen Twilightin kanssa.
Leimasin MYL:n Festive 15 –laatalta kynsille karkkiaiheisen leiman, joka siirtyi Twilightilla täydellisesti kynsille. Nautinto loppui kuitenkin lyhyeen, kun yritin saada tummille kynsille leimattua fuksian sävyistä leimaa MoYou Nailsin lakalla (etusormi ja nimetön). Pikkurilliin kokeilin epätoivoissani jopa leimaamista Madison Ave-Huella, eikä tulos ollut yhtään sen huonompi kuin tällä niin kutsutulla leimauslakalla. Harmi, ettei CA:n valikoimassa ollut sopivaa sävyä tähän tarkoitukseen. Tuplaleimasin nimettömään vielä samat karkit Twilightilla, joka on kyllä aivan uskomattoman kaunis leimauslakka. 

Ei näistä nyt ihan heti Halloween tule mieleen, mutta olisi pitänyt suosiolla valita esim. vaaleansininen tai liila CA:n lakka tuon pinkin tilalle. Luulen ostavani tästä lähin jokaisen CA:n julkaiseman leimauslakan! Suomessa edullisia ja todella laadukkaita Colour Aliken lakkoja myy Naiskauneus
12 comments:

 1. Voi mun pitäisi myös ostaa noita CA:n leimauslakkoja, jospa sitten veronpalautuksista satsaisin... :) Näyttää kyllä tosi herkuilta nuo herkut! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muakin vielä vähän mietityttää ne muutama ostamatta jäänyt väri :). Jospa sitä seuraavaan tilaukseen naputtelisi nekin mukaan! Pitäisi kyllä ehdottomasti odottaa veronpalautuksia munkin.

   Delete
 2. Makeethan näistä tuli ja mikä toi upee Ginan Punk on??? Tahtooo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siis, Punk on aika vanha, kun sen numero on 89. Se on ihan tajuttoman hieno mutta niin on kyllä se uusi Matte rockikin :).

   Delete
 3. Mä ostan myös kaikki CA leimalakat, tykkään ihan hirveästi! Lisää värejä kiitos, niin saa kaikki Mundot korvattua... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti näitä uusia sävyjä tulisi nyt vähintään tällä tahdilla. On nää niin parhautta!

   Delete
 4. Nyt on kyllä sellaset kynnet, jotka voisin samantien itelleki ottaa! Wau! :) Etusormi näyttää erityisen hyvältä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä! Mä taas inhoan tota etusormea :). Keskisormi on ainoa missä on mitään tolkkua mun mielestä. Mutta sehän tässä onkin hauskinta, että kaikilla on oma mielipide.

   Delete
 5. Aah noi CA:n leimauslakat. Multa puuttuu ihan liian monta että voisin niitä kaikkia naputella heti ostoskoriin. Ehkä maltan nyt hieman ja vaikka ensi kuussa... Nyt kun on messuja sun muita todennäköistä tuhloota edessä. Edelleen kiitos kun esittelit ne pastellit täällä silloin, en enää muita käyttäisikään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mua niin kiukuttaa, ettei se pastellien pinkki ole tähän sävyyn sopiva vaan enemmän korallinen. Toivottavasti joskus tulisi tällainen kylmä pinkkikin. Kiva, että tykkäsit leimausesittelystä :). Mä olin silloin niin huumassa näiden laadun kanssa, että oli pakko tunkea eetteriin heti kuvia.

   Delete
 6. Ohhoh miten hyviltä nuo CA:n leimauslakat vaikuttaa! Sitten kun voitan lotossa ja alan hamstraamaan leimausvälineitä (vaikken niitä koskaan jaksa käyttää) niin pitääkin muistaa nämä :'D Mutta vitsit sentään, aivan ihana lakkaus jälleen ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää on kyllä ihania! Mut sun ei onneksi tarvitse koskaan leimata, kun osaat maalata ihan mitä vaan kynsille :). Mä just huomasin keränneeni aikamoisen kasan akryylivärejä, joten ei kai tässä auta enää selittelyt vaan on käytävä ihan kunnolla niiden kimppuun!

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)