Friday, October 23, 2015

piCture pOlish – macro swatch collage part III


Vuoden alussa postasin Picture Polishin lakoista makrokollaasikuvia CesarsShopista lainaamieni pullojen kuvaussession jäljiltä. Kollaasipostauksiin pääset halutessasi tästä: part I ja part II. Nyt eräs ihana lukija keksi ehdottaa, josko olisi aika tehdä uusi kollaasipostaus, kun Cesarsille on tullut niin paljon kauniita uusia lakkoja. Olen niin pöllö, etten olisi itse tajunnut tätä tosiasiaa, joten kiitos nerokkaasta vinkistä ja täältä pesee. Ehdotin siltä istumalta Satulle uusien lakkojen kuvaamista ja Satu pisti lakat heti seuraavana päivänä postiin. Tässä kolmannessa makrokollaasissa esittelen yhteensä 30 Picture Polishin lakkaa.Kollaasikuvissa on tällä kertaa pullokuva läheltä ja kaukaa, tikkukuva (ilman top coatia) sekä Picture Polishin virallinen kuva, jonka kuvauksesta vastaa joko Laquertude-blogin Kate tai Sveta Sanders (uudemmissa kuvissa). Jaottelen tällä kertaa lakat hieman erilailla kuin eikaisemmin. Mikroholot (holopartikkelit erittäin pieniä ja holo usein lineaarinen) ja hippuholot (holopartikkelit isompia ja määrä vaihtelee, holo usein hajanainen) ovat yhdessä omassa kategoriassaan ja glitterhiput (bijouholoefektin lisäksi mukana pienehköjä heksoja) sekä glitterpommit yhdessä omassaan.Peruscremejä tms. ei ole mukana, koska niiden makrokuvaamisessa ei ole oikein mitään mieltä. Vampy Chameleons (limited edition) lakat ovat omassa kategoriassaan. Uusina kategorioina on yhdistetty Metallic sekä Glass fleck. Metalliciin voisi nostaa vanhemmista lakoista Eyren, jonka pohja on foil/frost-tyyppinen. Samantyyppisiä lakkoja on tullut lisää Picture Polishille, joten tein niille oman luokkansa. Glass fleck –lakat voisi laittaa myös vanhaan outolintu-kategoriaan. Lakat ovat koostumukseltaan paksuja ja sisältävät paljon läpikuultavaa glass fleck-hitulaa.


Mikroholot ja Hippuholot
Varsinaisia pientä mikroholohippua sisältäviä lineaariholoja ei ollut tällä kertaa lainkaan. Picture Polishille ominaista isompia bijouholohippuja sisältäviä lakkoja ovat Bette, Arabian sekä Bordeaux. Bettestä tulee jotenkin mieleen Dance Legendin Wow Prism -lakat. Arabian ja Bordeaux jatkavat PP:n punaisten holokaunotarten sarjaa enkä edelleenkään osaa päättää minkä näistä haluan itselleni. Arabian taittaa hieman tomaattiin (oranssiin) verrattuna esim. Bridgetiin ja Bordeaux taas on hieman punaisempi viini kuin tummat Monroe tai Moscow.  
Hieman kevyempää scattered holoa on lakoissa Calm, Karma ja New York. Aivan kevyttä hololastua löytyy lakoista Autumn sekä Allure
Rebelle ja Bardot sisältävät lähinnä hopeistelta vaikuttavaa hitulaa. Kaikki lakat ovat hyvin tyypillistä ja kaunista Piture Polish laatua.Glitterhiput ja Glitterpommit
Big Bang sisältää holoflakiesejä sekä isompaa holohitulaa tehden lakasta scattered holon. Lakka muistuttaa Holidaytä värillisellä pohjalla. Cabaret sisältää scattered holon lisäksi holona kimaltelevia hexglittereitä. Geode on vanhempaa valikoima ja muistuttaa Never Nudea mutta vaaleansinisellä pohjalla (kevyt holoshimmer ja erikokoisia/-värisiä hexglittereitä). Ornate tuntuu sisältävän vähän kaikkea mitä Picture Polish voi tarjota. Löytyy holohippua, pientä pinkkiä glitteriä sekä isompaa kultaista hexglitteriä. Lakasta tulee mieleen Unicorn erivärisenä. 


Glitterpommeista vastasivat tällä kertaa Ariel’s Tale ja Color Storm. Ariel's Tale sisältää paljon erikokoisia metallisen vihertäviä hexglittereitä kirkkaalla pohjalla ja Color Storm vastaavanlaisia mutta mattaisia ja monivärisiä glittereitä.


Metallic ja Glass fleck
Eyre on mielestäni yksi Picture Polishin kauneimmista lakoista. Onneksi brändiltä on tullut myös muita metallisen (jopa duochrometyylisen) pohjan omaavia hololakkoja. Bohemian on Eyren tyyppinen mutta pohja on upea duochrome. Atomicin pohja on upea valkoisen hopeinen. Magic, Pharaoh ja Majesty ovat melko samantyyppisiä kultapohjaisia lakkoja. Pharaoh on pohjaltaan ohuen valkokultainen ja vaatii 3-4 kerrosta peittävyyteen. Magic on puolestaan ohuen duochromemainen antiikkiroosa kun taas Majestyn antiikkiroosa sisältää paljon erilaista hitulaa, joka tekee siitä koostumukseltaan paksumman. 
Tällaisia paksumman koostumuksen lakkoja ovat myös läpikuultavaa glass fleckiä sisältävät Wanderlust, Blue Dog ja DenimWanderlustissa on pinkki pohja ja glass fleckin seassa paljon sinertävän lilaa shimmeriä. Blue Dogin pohja on harmaa mutta sen sisältämä (väriä vaihteleva) sininen shimmer saa lakan näyttämään tummalta farkunsiniseltä. Denim on vastaava lakka mutta vaalean farkun sävyssä. 
Vampy Chameleons
Tämä limited edition –kokoelma sisältää kolme tummaa jellymäistä duocromelakkaa tavallisena ja holoversiona (hieman FUN Lacquerin tyyliin). Poison / Scandal (H) pariskunta on purppurainen jelly turkoosilla shimmertaitolla. 


Obsession / Desire (H) parivaljakko puolestaan edustaa samantyyppistä purppuraa mutta taitto on enemmän kylmän violetti. 


Revenge / Nemesis (H) puolestaan taittaa kupariin ja punaiseen. Duochrome ei ole näissä lakoissa erityisen voimakas mutta jellymäisyys tuo lakkoihin oman erityisvivahteena, etenkin bijouholoversioissa. Nemesis muistuttaa yllättävän paljon Bohemiania hieman tummempana versiona.


Pelkäsin hieman näiden lakkojen kuvaamista, koska Picture Polishin lakat aiheuttavat yleensä kroonista rahanmenoa. Yllätyksekseni hankin näistä lakoista vain Geoden! Pakko toki mainita, että laatikosta löytyy jo: Poison, Allure, Autumn, Wanderlust ja Big Bang. Olin vähällä hankkia myös Betten, Pharaohin, Nemesiksen ja Karman mutta hillitsin itseni. 22 comments:

 1. Ooh mitä lakkapornoa ❤️ Monta ihanaa jotka luojan kiitos minulta löytyvät. Onpas tuo Majesty nätti, voisiko joku sen omistava kuvailla sitä? Kiitos Malle tästä, näihin kuviin on kiva palata kun tekee mieli PP lakkoja. Olet nähnyt vaivaa mutta postaus on kyllä kiva :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva jos on kiva :). Näitä on niin hauska kuvailla aina. Olin luullut itsekin tykkääväni ihan eri lakoista mistä sitten päädyin tykkäämään. Kyllä lakkojen hipelöinti aina kannattaa, jos se vain on mahdollista.

   Delete
 2. Apua!! En kestä... <3 Luen vielä isolta ruudulta kun pääsen töihin, palataan asiaan... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, nämä kannattaa katsoa isolta ruudulta. Mitä isompi, sen parempi :D.

   Delete
 3. Kyllä tämä nyt vahvisti sen, mitä olen jo pidempään miettinyt. Bette saa kotiutua joskus myös mun lakkahyllyyn! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bette on aivan mieletön. Jotenkin olin ajatellut, että se on vähän niin kuin Calm mutta eihän se ole sinnepäinkään. Bette on läpikuultava (kuten dalen wowitkin) mutta tuo holokimallus on niin tajuttoman voimakas, että kaksi kerrosta peittää silti.

   Delete
 4. Iiihania kuvia! Bette ja Calm kiinnostivat eniten, koska ne ovat houkutelleet mua jo jonkin aikaa. Ja tässä oli myös taas elävää todistetta siitä että Allure ja Autumn on ehdottomasti vuoden kauneimpia lakkajulkaisuja - totaalisia rakkauslakkoja! <3
  Muitakin sävyjä on kiva ihailla, PP:lla kun löytyy noita kauniita purppurasta punaiseen holottelevia sävyjä, mutta ONNEKSI osaan olla ostamatta kyseisen värisarjan alta ihan jokaista sävyä, koska tiedä etten osaisi käyttää niitä kovin hyvin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on sama juttu punaisten kanssa. Tekisi mieli ostaa jokainen mutta enhän mä niitä käytä, joten miksi ihmeessä ostaisin. Kyllä mun saattaa olla pakko jossain vaiheessa hankkia yksi kaunis PP:n punainen holounelma, mutta se onkin sitten eri asia että mikä. Bordeaux olisi tällä hetkellä aika kova sana!

   Delete
 5. Ainoastaan Color Storm, Autumn ja Arabian himoittaa näistä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Autumn kävis kyllä sulle kuin nenu päähän. Ja Color Storm kanssa. Ne on ihan sun näköisiä <3.

   Delete
 6. Voi taivas varjele mitä himotuksia tämä postaus herätti! Oot nähnyt hurjasti vaivaa, kiitos paljon siitä! Näistä kuvista ja analyyseista on hyötyä meille kynsilakkoihin hurahtaneille ostospäätöksiä tekiessä. Voi New York, Wanderlust ja Arabian, mä niin haluun teidät ja Ornaten ehkä myös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olepas hyvä vaan :D. Näitä on ilo tehdä ja vielä kivempi on jos näistä on jollekin muullekin iloa. Mä en ekaks lämmennyt tälle uudelle PP:n kahdeksikolle yhtään mutta kyllä ne nyt alkaa avautua pikkuhiljaa. Onneksi eivät ole mitään LE-tavaraa, joka menee julkaisuhetkellä heti loppuun. Mielummin mietin rauhassa kuin lähden hötkyilemään.

   Delete
 7. WOW!!!!
  Ootpa nähny hurjasti vaivaa! Mahtavaa!

  Henk.koht. pidän enemmän Sveta Sandersin kuvista, Lacquertuden kuvat näyttävät... jotenkin liian hyviltä ollakseen totta. Liian käsitellyiltä ja sävyt joskus ihan eri mitä ne oikeasti on. Sandersin kuvat aidomman näköisiä. Tämä toki vain mun mielipide.

  Viime viikonloppuna hypistelin piCture pOlishin hyllyt päästä päähän ja on ne vaan kauniita! Itsellä on nyt 26 lakkaa ko.merkilä ja ne on hyvin ihania.

  ReplyDelete
  Replies
  1. 26 Picture Polishia <3! Uih! Mulla on "vaan" 18. Pakko oli käydä ihan laskemassa :). Jotenkin ajattelin, että olis ollut vähemmän, mutta kai niitä on tullut osteltua, kun ovat niin kauniita. Mäkin tykkään enemmän Svetan kuvista juurikin sävyjen aitouden takia. Varsinkin silloin kun ei pääse lakkoja itse hypistelemään on tosi tärkeää, että viralliset swatchkuvat on hyviä.

   Delete
 8. Siellä on niin monta ihanaa lakkaa. <3 Omistan niista "muutaman" ja voisin omistaa muutaman lisääkin. <3 Osaatko sanoa näkeekö mistään listaa missä olisi kaikki Picture Polishin lakat jotka ovat ilmestyneet? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enpäs muuten osaakaan sanoa tuohon listakyssäriin mitään. Mun mielestä PP:n omat sivut on kamalan raskaat ja hankalat käyttää ja sieltä poistuu heti kaikki lopetetut lakat, joten vanhoja ei enää näy. Olis kyllä mielettömän hienoa, jos tällainen lista jossain olisi :).

   Delete
 9. Jee, mahtavaa että ehdotukseni päätyi postaukseksi, iso kiitos! :) -Saru

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellesi mahtavasta ehdotuksesta :).

   Delete
 10. Oooooh♥ Jos mulla olis hirveesti rahaa ni varmasti tilaisin melkein kaikki :'DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niin mäkin, jos olis ihan loputtomasti rahaa :). Mieti jos voittais lotossa! Saattaisi tulla pari lakkaakin ostettua :D.

   Delete
 11. Oivoivoi miten ihana postaus! Nuo glassfleckit on kyllä niiiiiiiiin upeita PP:llä.. :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä on kyllä aina se vaara, ettei Cesarsille lähde paluupostissa tasan sama määrä lakkoja kuin saapui. Onneksi sain nyt pidettyä näppini kurissa :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)