Sunday, October 11, 2015

Synttäriarvonnan voittajat


Blogin 1v-synttäriarvonta on onnellisesti ohi. Kiitos kaikille osallistujille ihanista kommenteista ©. Piilotan kommentit sähköpostiosoitteineen tämän postauksen jälkeen, niin kenenkään osoite ei jää suotta näkyviin.
Arvonnan virallisina valvojia ja suorittajina toimi tällä kertaa pariskunta Madde & Papu. Kaverukset lähtivät yläkerrasta raskaalle ja arvostetulle arvontamatkalle alakertaan kantokopassaan ja saapuivat perille noin minuuttia myöhemmin. Arvontapaikka tarkastettiin molempien toimesta ja olosuhteet todettiin arvonnan suorittamiselle otollisiksi.
Keittiössä oli paljon muutakin mielenkiintoista, joten virallisten valvojien huomio karkaili arvonnan aikana vähän sinne sun tänne. Toki pitää ottaa myös huomioon se tosiseikka, että näiden ristihuulien keskittymiskyky on suurin piirtein banaanilastun luokkaa.
Lopulta päästiin kuitenkin itse asiaan eli sekoittelemaan arvontalipukkeita hatussa ja levittämään ne matolla arvovaltaista arvontakomissiota varten. Jännitys oli käsinkosketeltava, vaikkakin kohdistui lähinnä naapurihuoneesta kuuluviin vieraisiin pupuääniin. Kolmen palkinnon arvonta oli rankka näille adhd-pupuille, jotka esittivät olevansa autuaan tietämättömiä koko meneillään olevasta touhusta. Anna kanille paperilappu nenän eteen niin se on syöty ennen kuin ehdit kissaa sanoa. Anna kanille parikymmentä paperilappua nenän eteen ja pyydä valitsemaan yksi niin se kiinnostuu yllättäen jääkaapin sielunelämästä tai arvontalippiksestä.
Lopulta homma saatiin kunnialla suoritetuksi ja voittajat valittua. Ensimmäisen palkinnon voitti Satsuli, toisen Nanne ja kolmannen Anni. Onnea voittajille ©! Otan teihin yhteyttä tämän päivän aikana.
Madde joutui pikkuprinsessana poseerauspuuhiin mutta kyllästyi nopeasti tehtäväänsä ja yritti piiloutua kameran räpsimistä milloin arvontalasien, milloin arvontalippiksen taakse. Siinä vaiheessa, kun kani kääntää selkänsä ollaan jo siirtymässä lievästä ärsyyntymisestä suuttumukseen, joten katsoin parhaaksi palkita arvonnan suorittajat urheasta työstään.

Papu pisteli poikana heti omenalastuja parempiin suihin mutta Madden mielestä keittiön nurkassa oli jotain paljon mielenkiintoisempaa. Tytöt on tyttöjä! Madde sai Papunkin hetkeksi houkuteltua tutkimaan luoja tietää mitä hämähäkinseittiä tai suklaakeittokirjaa, mutta pian Madde jäi taas yksin tutkimusmatkoilleen Papun jatkaessa omenoiden parissa. Myös Madden jaloissa pyörivä omenalastu päätyi lopulta Papun suuhun. Kyllähän noita Madden ylisuuria tassunloppanoitakin katselee ihan mielellään.

Loppuun vielä nassupesut ja pariskunta lähti paluumatkalle yläkertaan. On se rankkaa tämä pienen pupun elämä ©. Onnea vielä voittajille koko kanilaumalta!

16 comments:

 1. Onnea voittajille ja terveisiä ihanille pupuloille ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terveiset kerrottu rapsujen muodossa :).

   Delete
 2. Paljon onnea voittajille! (: Ihania pupuja ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää pariskunta on kyllä iahn yltiösöpö <3.

   Delete
 3. Puput nappasivat voittajien numerot kyllä hyvin. :D Kiitoksia kauheasti arvontavoitosta, tuli kyllä ihanana yllätyksenä! :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanat yllärit on parhaita! Puput teki kyllä hyvää työtä valintojensa kanssa :).

   Delete
 4. Vitsit miten kivaa voittaa! Kiiitos <3 Ääw pupuset taas niin söpöinä että :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olepas hyvä vaan :). Näille tää söpöily kyllä sopii kuin nenu päähän <3.

   Delete
 5. Voihan fideo että noi pupuset on pehmosen ja söppänän näköisiä! Antaako ne silitellä vai loikkiiko ne karkuun? Ai niin, onnea voittajille, arvonnan viralliset valvojat olivat ihaaanat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ne mihinkään loiki, jos joku vaivautuu rapsuttelemaan. Tulevat vaan kupeeseen kiinni, pistävät silmät sulki ja alkavat ruksuttamaan. Mä olin kyllä pikkasen pettynyt, ettei Madde alkanut köykkiä Papua niin kuin sillä on tapana mikäli mä tuun metrin etäisyydelle Papusta. Kai se oli vähän vieraskorea, kun tiesi että kuvat julkaistaan. Nää on niin juileja nää puppanat :D.

   Delete
 6. Siis mä olen ollut lähiaikoina niin uninen, saamaton ja hajamielinen että olin ihan tosissani unohtanut sun synttäriarvonnankin! Se oikeastaan jäi kun en löytänyt sanoja yrittäessäni onnitella sua ja blogiasi, kun pää löi niin tyhjää taas sillä kertaa. Tässä mä kuitenkin nyt olen, ja vaikka arvonta ja synttäripäivä on aikaa sitten ohitettu, haluaisin vielä onnitella sua isoin halein blogin vuosipäivästä ja kiittää sinua vuoden mittaisesta ahkerasta puuhastelusta jonka ansiosta mun aamut ovat saaneet hurjasti piristystä! Mä en edelleenkään keksi sanoja sun ylistämiselle, mutta usko pois, blogimaailma olisi monin verroin köyhempi ilman blogisi antia! Oot ihan huippu, jatka samaan malliin ♥♥♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ääh, oot sä sitten aikamoinen paketti Nena <3. Kiitos ylitsevuotavan ihanista sanoistasi :). Olen kyllä ihan sitä mieltä, että blogimailma olisi köyhempi ilman sun blogin antia!

   Delete
 7. Jeeee! Kylläpä pupuset teki mahtavaa duunia ;D
  Saat kyllä antaa niille nyt ylimääräiset herkkunappulat miun puolesta :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii! Nää valkkas kyllä hyvin palkinnot. Sun arpa valittiin muistaakseni istumalla sen päälle :D. Mutta sen siitä saa, kun ei ole arpojilla peukkuja eikä pinsettiotetta. Pupu tekee minkä pupu pystyy <3.

   Delete
 8. Iiiiiks♥♥ ihan parhaat arvonnan suorittajat♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin onkiii! Mä haluaisin järjestää arvontoja joka viikko, kun tää osuus on niin hauska :D.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)