Wednesday, November 25, 2015

Bundle Monster Blogger Collaboration with Sloteazzy – Water Marble Stamping Plate Part 1


Bongasin Bundle Monsterin julkaisseen uusia bloggaajayhteistyölaattoja ja kävin tietenkin heti katsastamassa valikoiman. En ole erityisemmin fanittanut BM:n laattoja, koska pienten pyöreiden kuviot ovat olleet itselleni melkein aina liian pieniä ja silloin kun olen yrittänyt jotain kuviota leimata, se ei olekaan onnistunut syystä tai toisesta. Onhan näitä pieniä pyöreitä tuolla kasa laatikossa, mutta aika harvoin niitä tulee käytettyä. Pieni laattaraasu tarttuu löllöleimasimeen ellei sitä pidä kiinni ja tässä vaiheessa yleensä sotken juuri lakkaamani kynnet.
Nämä uudet laatat kiinnittivät huomioni, koska ne ovat suorakulmaisia ja kuvioiden koko on riittävä omille kynsilleni. Mahtavuutta! BM on julkaissut kaksi bloggaajakokoelmaa seteissä yksi ja kaksi. Tilasin itselleni kakkoskokoelman (kuva kaikista viidestä laatasta instassa) suoraan BM:ltä ja odottelin pakettia kuin kuuta nousevaa (miksi kukaan odottaisi kuun nousemista kysyy hän?). Vihdoin se saapui suoraan postilaatikkoon ja pääsin ihastelemaan laattoja. Suurin syy kokoelman tilaamiseen oli Sloteazzyn suunnittelema laatta, joka sisältää kauniita vesimarmorointikuvioita. Olen vesimarmoroinut muutaman kerran ja onnistunut ihan hyvin, mutta en vain jostain syystä tykkää tunkea sormea vesilasiin ellei se ole aivan välttämätöntä.
Nyt pääsin testailemaan tätä marmorointilaattaa ja pääni löi tyhjää. Keksin sentään värin, jonka ehdottomasti halusin kynsille ja se oli ruusukulta/pronssi. Joku ilmeisesti odottaa hieman malttamattomana Cirque Colorsin Halcyonin saapumista! Kaivelin laatikoistani sopivia lakkoja ja keksin, että uudella Messy Mansionin matolla voisin hyvin testailla lakkojen yhteensopivuutta ja leimojen toimivuutta. Homma olikin yllättävän kivaa ja sain tehtyä seuraavalle aamulle suunnitelman käytettävistä lakoista ja leimoista.

Peukaloon ja keskisormeen lakkasin ihanaa valkoista crellyä kuparisilla glittereillä. Ostin tämän CrowsToesin Milquetoast-lakan kynsikirppikseltä hetki sitten. Koska haluan levittää glitterlakkoja vain yhden kerroksen kynnelle, lakkaan yleensä alle kerroksen tasan samansävyistä lakkaa. Tällä kertaa se oli Color Clubin Who Are You Wearing, joka on todella kaunis vaalean harmaa (lähes valkoinen) lakka. Leimasin Milquetoastin päälle marmorituplaleiman Color Clubin hololakalla Cosmic Fate sekä Essien Leggy Legendillä. Cosmic Fate pääsi itsekseen pikkurilliin leimattuna Leggy Legendillä. Hololakka leimattuna shimmerlakalla toimii muuten todella hyvin. Samoin kuin duochromelakka leimattuna hololakalla, kuten nimettömässä, jossa on China Glazen Cabin Fever leimattuna Cosmic Fatella. Etusormessa on El Corazonin holohippu/duochromelakka Ametrine leimattuna sekä Leggy Legendillä että Cosmic Fatella.
Aikamoinen sekametelisoppa mutta nätti sellainen, koska värit sopivat yhteen. Tästä testailusta take home message on ehdottomasti duochromen leimaus hololla ja holon leimaus shimmerillä. Varsinkin livenä nämä olivat todella hauskoja veijareita. Laatta toimi täysin moitteettomasti ja ihastuin näihin marmorointikuvioihin niin, että niitä nähdään vielä seuraavassakin postauksessa.
Kynsillä (on my nails): 
 • Color Club - Cosmic Fate 
 • China Glaze – Cabin Fever 
 • El Corazon – Ametrine 
 • CrowsToes – Milquetoast 
 • Essie – Leggy Legend 
 • Color Club – Who Are You Wearing 
 • Bundle Monster + Sloteazzy BM-XL210


Tykkäättekö te vesimarmoroinnista vai länttäisittekö mieluummin kuvion suoraan leimana kynnelle?
12 comments:

 1. Haluaisin kyllä tämän laatan. Onhan se marmis helpompi leimata kuin tehdä vedessä :) minä käytän BM:n laattojen kanssa Konadin leimadinta, toimii minusta hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitäisköhän mun ottaa joku erä ton Konadin leimasimen kanssa? Eihän se kokokynnen leimoihin mulla riitä mutta jos sillä saisi nostettua näitä hankalia BM:n pyöreiltä laatoilta. Mä en ole nimittäin koskaan saanut yhtään kuvaa nousemaan Konadin leimasimella. Mutta toisaalta en ole kyllä testannut asiaa vuoteen, joten olisi ihan mielenkiintoista kokeilla :).

   Delete
 2. Kyllä mä ainakin ajattelin ostaa jossakin vaiheessa samaisen laatan, vesimarmorointi kun ei ole yhtään mun juttu! :D Ihana lopputulos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Tää laatta on kyllä ihan parhautta. Ei tarvitse säätää sen vesilasin kanssa.

   Delete
 3. Upeet kynnet! Mä tykkään ihan vesimarmoida :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mä en ole koskaan ollut noiden vesileikkien perään, joten onneksi löytyy muitakin vaihtoehtoja.

   Delete
 4. Nää oli kyllä nappi ostos miunkin mielestä ja näköjään meni sullakin ihan nappiin nää. Ihanat värit, tykkään tästä kimarasta ihan pönttönä. En tod enää edes yritä marmoroida vedessä kun on tää laattaa! Tietty vaan siks kun en ikinä onnaa, varsinkin ku oon ainakin kaks tai viis kertaa kokeillu ja ei se vaan ole kivvoo. Nih. sydän

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Sole :). Vesiläträämisessä on aina kyllä se vaara, että kauhean vaivan jälkeen kynsillä ei ole välttämättä mitään kehumisen arvoista. Mä en tykkää ylimääräisistä epävarmuustekijöistä, joten leimaten eteenpäin :). Sydän :D.

   Delete
 5. Jahas, ja taas onnistuin hävittämään kommenttini johonkin. Piti kuitenkin sanomani, että nää on siis aivan ihanuuskynnet! Haluaisin nää niinku heti omille kynsille. Tossa leimauslaatassa on hurjan makeita kuvioita. Onneks bundlemonster oli viime yön aikana saanut varastotäydennyksen ja pääsin tilaamaan tänä aamuna kaikki kakkososan laatat. Toivottavasti ne tulis ennen joulua, saas nähä miten käy kun kustikin on lakossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä! Sä oot ihana, kun jaksat kirjoittaa uudelleen. Mä en aina jaksa vaan alan mököttään koneelle ja meen syömään suklaata :). Mä huomasin kanssa aamulla, että laatat oli tullut uudestaan varastoon. Mä oon käyttänyt tätä laattaa jo kolmille kynsille viikossa. On tää niin ihana! Ja ne muut on kanssa mahtavia. Kiitos Tintti <3.

   Delete
 6. No jos täytyy valita vesimarmoroinnin ja leimaamisen väliltä, niin mun kohdalla ei tarvii kahta kertaa miettiä :D Ei vaan tuo leimaus oikein suju, näin yhden laatan omistajana ja kaksi kertaa leimanneena oon melkeenpä jo luovuttanu sen suhteen. Ei vesimarmorointikaan aina onnistu, mut koen se silti helpommaksi :) Ei voi kun taas ihailla näitä taidokkaasti tehtyjä ja leimattuja kynsiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sun vesimarmoroinnit onkin aina niin kauniita :). Kynsijutuissa on ihan parasta se, että erilaisia koristelutekniikoita on niin paljon, että takuulla jokainen löytää omansa. Kiitos Anni <3.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)