Friday, November 27, 2015

Bundle Monster Blogger Collaboration with Sloteazzy – Water Marble Stamping Plate Part 2


Jatketaan hyväksi havaitulla linjalla eli vesimarmorointileimoilla. Hankin Picture Polishin lopetetun lakan Jasmine vielä kun sen sain, koska se on jäänyt mieleeni kummittelemaan jo pidemmäksi aikaa. Olen alusta asti yhdistänyt päässäni Jasminen ja Hercynian ja nyt sain ne vihdoin yhdessä myös kynsille. Vaikka eipä se Jasmine ressu tuolta leimojen alta juurikaan näy ©.
Peukaloon ja pikkurilliin lakkasin Moo Moo’s Signaturesin Bunny Returnsin, koska huomasin tämän hololakan olevan täsmälleen samansävyinen Jasminen vaaleanlilan pohjan kanssa. Nimettömässä on sitten se Picture Polishin Hercynia, jonka vihreä sävy on juuri sama kuin Jasminessa olevat glitterit.
Käytin leimailussa Bundle Monsterin vesimarmorointilaatan ison kuvion toista puolta. Keskiviikkona tekemässäni lakkauksessa käytin vastaavasti juuri sitä toista puolta tästä kuviosta. Eli vielä on kaikki nuo laatan ihanat pienemmät kuviot testaamatta. Taisin mennä vähän höpsöksi näistä leimoista, kun en osannut tehdä selkeää suunnitelmaa vaan länttäsin päällekkäin vaikka kuinka monta leimaa. Leimailuun käytin Hercynian lisäksi Colour Aliken Berry Smoothieta, Konadin vihreää sekä Color Clubin hololakkoja Eternal Beauty ja Wild at Heart.

Tarkoituksenani oli kyllä saada jokaiseen kynteen oikeaa vesimarmorointia muistuttava kuvio laittamalla kaksi leimaa ihan vierekkäin mutta se onnistui oikeastaan vain peukalossa. Muutenkin tuo leimojen suunta on vähän outo, sillä tällä kertaa kaikkiin kynsiin olisi ollut parempi tehdä leimat tavallaan nurinpäin eli samalla tavalla kuin peukalossa. Jotenkin siitä olisi tullut enemmän marmorointifiilis. Mutta kaikkea sitä oppii, kun vanhaksi elää.

Kynsillä (on my nails): 

 • Moo Moo’s Signatures – Bunny Retuns 
 • Picture Polish – Hercynia 
 • Picture Polish – Jasmine 
 • Color Club – Eternal Beauty 
 • Color Club – Wild at Heart 
 • Konad – Green 
 • Colour Alike – Berry Smoothie 
 • Bundle Monster + Sloteazzy BM-XL210

Tykkäsin tästä värimaailmasta ihan huisisti, vaikka toteutuksen suhteen jäi toivomisen varaa. Huomenna katsastetaan miltä näyttää bloggaaja vartin meikkihaasteen jälkeen.4 comments:

 1. Se on vähän kai niin että aina omista lakkauksistaan löytää jotain jonka olisi voinut toteuttaa toisin. Seuraavalla kerralla sitten leimauskuviot toiseen suuntaan, mutta tässäkään suunnassa ei ole mitään vikaa. Ihan superihana lakkaus ja lakat ja leimat ja kaikki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Olisi hauska osata katsoa omaa tuotostaan ulkopuolisen silmin, mutta eihän se millään onnistu. Paitsi jos olis sattumoisin ihan nahat, kun on tehnyt kynsiä. Seuraavana aamuna voisi sitten herätä ja katsoa mitä on saanut aikaiseksi :D.

   Delete
 2. Mä tykkään tästä väriyhdistelmästä, mun mielestä tosi vinha! Peukku on ihan huippuhieno kyllä! Mä oon tota Hercyniaa katellu jo pitkkän sillä silmäll mutta taisin jonkun vihrulaisen tilata Colour Alikelta joka on jotakuinkin tonne suuntaan, tai siis muistelisin että olisin mutta mistäs sitä taas tietää mitä on tullut tehtyä ennen kun taas näkee mitä sieltä tupsahtaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään liilasta ja omppuvihreästä yhdessä tosi paljon. Sen takia tää Jasmine oli pakko hankkia. Suosittelen muuten tota Hercyniaa edelleen, vaikka sulle tuleekin se CA. Ne on ihan erilaiset (mulla on molemmat). Hercynia on niin täynnä kaikkea holoa ja bjiouhippuja, ettei vastaavaa voi edes kuvitella :). Mullekin muuten saattaa olla muutama CA:n lakka taas tulossa. Oli niiin hyvä tarjous eilen!

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)