Monday, November 30, 2015

Bundle Monster Blogger Collaboration with YaGala


Viime viikolla postasin peräti kahdet kynnet Bundle Monsterin bloggaajayhteistyölaatalta, jolla oli upeita vesimarmoroitikuvioita. Setin kaikki viisi laattaa ovat kovasti kauniita ja sormeni syyhysivät jo päästä kiinni Lucy’s Stashin suunnittelemaan laattaan. Jostain kumman syystä tartuin kuitenkin ensin YaGalan suunnittelemaan laattaan BM-XL208. Kuvioissa on niin sanotusti munaa! On rikkinäisiä verkkosukkiksia, tatuontitribaaleja, kettinkiä jne.
Laatan vasemmassa alareunassa on erikoinen repäisykuvio, jonka asettumista tai ulkonäköä kynnellä en osannut lainkaan hahmottaa. Siispä kuvio piti saada kynsille. Varsinaisten lakkojen valitsemiseen menikin sitten aikaan. Eri vaihtoehtoja on niin paljon, että saan ahdistuskohtauksen pelkästä mahdollisuuksien määrästä. Päässä pyörii satoja lakkoja mutten saa niistä yhdestäkään kiinni tarpeeksi kovalla otteella.
Onneksi jostain muistin syövereistä palasi tajuntaan kuva Essien mattalakoista, joita olen halunnut testata uudestaan jo pidemmän aikaa. Päätin, että Spun in Luxe ja Coat Couture saavat tällä kertaa leikkiä yhdessä ja halusin yhdistää niihin kultaisen tekstuurilakan. Tällä kertaa kynsille ei päätynyt OPIn Honey Ryder eikä edes Pretty Seriousin Dimension X, vaan uudempi tulokas eli Moyran tekstuuri 852, joka on astetta tummempi ja rouheamman teräksisen metallinen kuin kaksi edellistä. Olen aivan rakastunut tähän tekstuuriin!
Lankesin taas pöydällä pyörivien lakkapullojen houkutukseen. Olin nimittäin lakannut kynnet Essien mattalakoilla, kun huomasin pöydällä kaksi holohippulakkaa, jotka katselivat minua sillä silmällä. Ei auttanut kuin levittää Spun in Luxen päälle kerros El Corazonin Black Pearlia (snadisti vihreään taittava musta jelly holohipuilla) ja Coat Couturen päälle kerros saman merkin Alexandritea (haalean liila duochrome jelly holohipuilla). Voi mahdoton, miten hyvin nämä toimivatkin yhdessä. Leimasin muutamaan kynteen jo mainitun ”repäisykuvion” China Glazen Passionilla.
Koristelin kynnet öljyn väreissä hehkuvilla niiteillä ja rinkuloilla sekä pienillä kultaisilla niiteillä. Ihastuin erityisesti noihin rinkuloihin, joihin laitoin kultaisen niitin päälle. Muistan tilanneeni näitä joskus CesarsShopista (taitavat olla Sinan valmistamia), mutta en löydä näitä enää valikoimasta. Olisin halunnut tilata näitä lisää kaikissa mahdollisissa väreissä. Kertokaa ihmeessä jos tiedätte mistä tällaisia saisi lisää!

Kynsillä (on my nails): 
 • China Glaze – Passion 
 • Essie – Spun in Luxe 
 • Essie – Coat Couture 
 • El Corazon – Black Pearl 
 • El Corazon – Alexandrite 
 • Moyra – 852 
 • Bundle Monster + YaGala BM-XL208

Pakko myöntää, että pidin kynsistä todella paljon. Tuo repäisykuvio on upea etenkin holohippuja vasten, tekstuuri on mieletön ja koristeet menivät nappiin. Saattaa olla kuukauden mieluisin lakkaus nyt edessänne ©. Mitäs tykkää raati?10 comments:

 1. Nää on kyllä aivan tolkuttoman upeat. <3 Ja noi kaikki uudet BM laatat on niin herkullisia, että pakkohan mun on varmaankin tilata ne! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Fani! Nythän tuolla olis huippualennuskin BM:n sivuilla (ilmaiset postarit yli 30$ tilauksille ulkomaille) ja yksi laatta puoleen hintaan.

   Delete
 2. Näissä kynsissä on niin sanotusti munaa! On meinaan ihan sikamakeet :). Onneks laitoin koko ton laattakokoelman kakkososan tilaukseen niin saan kohtpiakkoin tämänkin laatan hypisteltäväksi, jos nyt se posti alkaa joskus kulkemaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tintti :D. Mäkin hypistelen näitä laattoja koko ajan. Jotenkin nää on tosi onnistuneet ja vielä toimii yhtä hyvin kuin Pet'lat. Postilakko loppui, joten paketteja tulossa tännekin suuntaan :).

   Delete
 3. Nää on kyllä tosi upeet! Viihtyisin varmasti itsekin. Nuo kaikki Bundlen laatat houkuttaa koko ajan vain enemmän ja enemmän, pakko kuitenkin miettiä tarkkaan tarvitseeko ihan kaikkea. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Kyllä ihan kaiken tarvitsee, ainakin mitä tulee leimailuun. Mä aina perustelen sen niin, että nää ei kulu. Paitsi, että mäkin yritän olla aloittamatta Übereiden haalintaa. Se olisi sitten taas ihan loputon suo!

   Delete
 4. Luksus-muijan luksus-kynnet, tosi upeet! Rinkulat oli muuten kivoja, en oo ennen nähnytkään. Sydän!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luksusta olla pitää! Vitsi kun näitä rinkuloita löytyis vielä jostain :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)