Monday, November 23, 2015

Embrace The Madness by Seeking The Fire


Käytän nykyään aika harvoin lakkoja, joihin on ujutettu mukaan hex-glittereitä. Vuosi sitten ostin varmaan jokaisen näkemäni glitterlakan kirkkaalla pohjalla ja ilman, mutta nyt maku on muuttunut sen verran, ettei ihan kaikki kelpaa, mikä kimaltaa. Yhden poikkeuksen muodostaa Cadillacquer, jolla on kyky yhdistää värit ja glitterit, juuri siellä missä sitä vähiten odottaa.
Seek The Fire oli enimmäinen tällainen hankintani. Lakka kuuluu vuoden 2014 samaa nimeä kantavaan kevätkokoelmaan. Ruiskukan sinisellä pohjalla lilluu punaisia glittereitä yhdistelmänä, josta ei voi muuta kuin pitää. Uudessa Eat The Rude –kokoelmassa Madeleine oli kuullut kaipuuhuutoni ja luonut vastalakan Seek The Firelille. Embrace The Madness sisältää sähkönsinisiä glittereitä tomaatinpunaisella pohjalla. Osa glittereistä kimaltelee neonpinkkinä kun pulloa kääntelee valossa. Huimaa ©. Oliko muuta vaihtoehtoa kuin hankkia tämä kaveriksi toiselle lakalle? No ei!

Tuossa ne sitten näköttivät pöydällä ja huutelivat välillä kutsuhuutoja lakkaajalle. Olisko jo meidän huki? Koska me päästään mukaan? Meillä on kylmä ja nälkä! Tässä vaiheessa (kun pienet lasipullot alkoivat juttelemaan minulle) otin pullot lakkausalustalle ja sitten me juteltiin niin kuin kynsihöperö glitterille. Niin kauniita kuin nämä yksilöt ovatkin, tuottavat ne melkoista päänvaivaa koristelupuolella. Ei haluaisi liikaa piettää, mutta kuitenkin jotenkin pitäisi koristella.

Päätin antaa molemmille lakoille oman kätösen ja vapaat kädet (hehee!). Leimauslaataksi valikoitui Pet’lan Tu-Turkey-Key ja leimauslakoiksi Konadin punainen sekä China Glazen sähkönsininen Scandalous Shenanigans. Seek The Firen kanssa yhdistin aksenttikynteen Essencen Hey, Love! –lakan, jossa on glitteriä vaikka muille jakaa. Tästä tuli mun uusi joululakka, älkääkä alkako huutelemaan Ruby Pumpsia siellä yhtään. Embrace The Madness sai aksenttikaverikseen Essencen huiman sähkönsinisen Indigo to Go –lakan, jonka ulkonäössä on selkeitä yhtäläisyyksiä OPI:n Gine Me Spacen kanssa.
Olen muistaakseni ylistänyt Konadin punaista täälläkin parhaana punaisena leimauslakkana, mutta ei tämä kyllä tumman lakan päälle taivu. Sain aikaan aika jännän efektin koristelemalla Indigo to Go:n päälle tekemäni punaisen (no okei, ruskean) leiman Hey, Love!:lla. Nyt kun katsoin kuvia niin en heti muistanut kumpaan käteen oli lakannut punaisen ja kumpaan sinisen pohjan aksenttikynteen. Pitääpä muistaa tämäkin kikka jatkossa (leimojen koristeleminen glitterillä). Chinan Scandalous Shenanigans puolestaan leimasi upeasti ja toimii myös mustan päällä. Kunpa Colour Alike tekisi kirkkaanpunaisen leimauslakan… *kirjoittaa kirjettä joulupukille* (kai mahdottomuuksiakin on luvallista pyytää mielikuvitusolennolta?).
Cadillacquerin lakat toimivat loistavasti, kuten aina. Lakkasin Embrace The Madnessin alle kerroksen Essencen samansävyistä Redvolutionia, koska en ollut varma lakan peittävyydestä. Seek The Fire on paljon peittävämpää ja sain kauniin pinnan kynsille kahdella kerroksella. Embrace The Madnessiä lakkasin vain yhden kerroksen Redvolutionin päälle.


Tykkäsin näistä kynsistä kuin hullu puurosta (outo sanonta muuten), joten otin hulluuden vastaan avoimin mielin ja ihastelin lopputulosta. Sininen ja punainen ovat jotenkin hassuja värejä, koska ne tulee yhdistettyä ihan liian harvoin suhteessa väriyhdistelmän kauneuteen.
Kynsillä - On my nails (same order as in the pic): 
 • Essence – Redvolution 
 • Essence – Indigo to Go 
 • Cadillacquer – Embrace The Madness 
 • Cadillacquer – Seek The Fire 
 • Essence – Hey, Love! 
 • China Glaze – Scandalous Shenanigans 
 • Konad – Red 
 • Pet’la Plate – Tu-Turkey-Key

Mitäs mielipuolta te olette? Ovatko tällaiset vähän erikoisemmat glitterkombot mistään kotoisin?
10 comments:

 1. (oranssin) Punainen ja sininen on todellakin eksoottinen väriyhdistelmä, joka vetää mua puoleensa. Nämä kynnet on melkoista rakkautta siis. Enemmän tykkään siitä, että punainen ottaa vallan tässä väriparissa. :)

  Mutta sen tiedän, että hulluksi oon tullut jos laitan tälläisiä glittervärikomboja kynsilleni. :D Ginan Milkshake on jo liian omistuinen lakka meikän makuun, saati sitten yksi lakka, jonka sain lakkahuutispaketissa missä on monta väriä sekaisin :D Uhmaan kyllä laittaa sen joku päivä kynsille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi vitsi, älä edes puhu Ginan Milkshakesta :). Mä niin haluaisin sen. Kaikki hassut glitterlakat löytää aina mun luokse, joten jospa sekin joskus. Mä haluun ehdottomasti nähdä sen sirkuskarnevaalilakan sun kynsillä :D.

   Delete
 2. Mahtavan sähäkkä lakkaus! Mulla on kans toi siikkis... <3

  ReplyDelete
 3. Oikean ja vasemman käden täydentäessä noin hyvin toinen toisiaan tällaiset vähän "sekavammatkin" kombot toimii. Tykkään! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos E-S :). Mun oli pakko ostaa tämä punainen lakka pariksi siniselle ihan vaan, että sain tehtyä tällaiset kynnet. Mun on kauhean vaikea tehdä sama lakkaus molempiin käsiin, joten tällä tavalla saa hyvin ratkaistua ongelman. Toiseen käteen kun kyllästyy niin voi alkaa tuijottelemaan toista :D.

   Delete
 4. Mun oli pakko säästää tän lukeminen iltaan. Vähän sillain tiäkkö kun on jotain hyviä karkkeja ja haluut säästää sen herkuimman vimpaksi :) tiäkkö hei? Mä rakastan näitä, niin ihanat ja aivan huippua tää sinipunaisuus ja punasinisyys. Muistatko sini-punakynän? Sellanen kakspäinen? Mäkin haluun sellasen punasen joka leimaa upeesti tumman päälle. ❤️💙❤️💙❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo näähän on selkeästi punasinikynäkynnet :). Ihana ajatus, että säästit tän iltalukemiseksi <3. Mulla menee kyllä vähän samalla tavalla, että aamulla avaan kaikki blogit mitä aion lukea ja luen niitä sitten jättäen parhaat vikaksi. Varsinkin jotain Emman Cadillacquerin swatch-postausta odotin ihan innolla, mutten sitten millään malttanut lukea. Sama mulla on joululahjojen kanssa. Paketit on niin ihania, kun kaikki on vielä edessäpäin :). En millään haluaisi avata niitä!

   Delete
 5. Nää kynnet antaa energiaa, nää on jotenkin ihanan säväkät! Tykkään kovasti näistä Cadillacquerin värikkäistä glitteriä sisältävistä lakoista :), näitä pitäisi hankkia enemmänkin. Mulla on vaan Masterpiece ja joku oranssi Halloweenlakka jonka nimeä en muista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On muuten totta tuo energisyys! Pitäiskin muistaa laittaa jotain tällaista lakkaa kynsille, kun on energiat muuten hakusessa. Se oranssi halloweenlakka on muuten tosi mahtis :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)