Saturday, November 21, 2015

Makeup Addict –haaste


Kauneusblogeissa on kiertänyt jos jonkinlaista meikkihaastetta tämän vuoden puolella. Itse olen tykästynyt erityisesti Charming Nailsin sekä Pretty Sweetin bloggaajien keksimiin kysymyksiin. Kaikki kysymykset eivät ihan sellaisinaan jotenkin istuneet omaan pirtaan, joten minähän otin, sotkin kaiken yhteen ja keräsin omimmat päältä. Huulimeikit suljin kokonaan tämän haasteen ulkopuolelle. Tästä tuli aika pitkä, mutta tiedättehän te mut! Nyt mennään...
Täydellisin meikkipohjakombo?

En ole huomannut yhdenkään pohjustajan peittävän nenänpielissä majailevia kraaterin kokoisia ihohuokosia, joten harvoin käytän meikkivoiteen alla mitään kosteusvoidetta kummempaa. Meikkivoiteita itselläni on käytössä kaksi. Rimmelin Lasting Finish 091 Light Ivory (punakorkkinen seerumiversio) on juuri sopiva otsalle, poskille ja kaulaan. MACin Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation NW15 taas toimii nassun keskiosassa ja silmien alla. Ohutta ja peittävää täydellisyyttä. Jaa, että miksikö kahta eri meikkivoidetta? Rimmel on mahtava muttei riittävä vaativalle nenälleni, MACiä taas en raatsi käyttää koko kasvoille. Kumpikaan näistä ei hapetu ihollani tummemmaksi, kuten aikaisemmat meikkivoiteet ovat valitettavasti tehneet. Nenään levitän yleensä vielä meikkivoiteen alle hitusen Pro Longwear peitevoidetta, koska kärsin idiopaattisesta nuhasta (tunnetaan meillä paremmin idioottimaisena nuhana) ja nenäni alkaa helposti punottamaan jatkuvan niistämisen takia. Levitän meikkivoiteen pyöreäpäisellä Zoevan Silk Finish (102) –siveltimellä. Puuterina ykkönen on tällä hetkellä Catricen Prime and Fine (waterproof mattifying translucent powder) mutta tämän puutteessa kelpaa erinomaisesti myös Rimmelin Stay Matte (transparent). Tässä hintaluokassa tuskin kilpailijoita ihan heti löytyy. Puuterisiveltimenä käytän Lily Lolon Powder Brush –sivellintä, jonka voittajaa en löytänyt edes Zoevalta.


Paras silmänalusten peittoaja?

MAC Pro Longwear Concealer (NC15) ehdottomasti ja poikkeuksetta. Olen kokeillut montaa muutakin  selektiivisen kosmetiikan puolelta sekä markettimerkeiltä, mutta ei ole MACin voittanutta. Tässä en ryhdy pihistelemään vaikka henki menisi. Voide levittyy Zoevan Concealer Buffer (142) –siveltimellä tasaisesti, peittäen ja pysyen paikoillaan. Kiinnitän peitevoiteen NYXin Color Corrector –irtopuuterilla sävyssä Banana käyttäen Real Techniquesin Setting Brush –sivellintä. Tulipa ihanan lyhyt ja ytimekäs vastaus!
Luottotuote silmämeikissä?

Kulmat hyvin, kaikki hyvin! Itselläni ei ole lainkaan kulmakarvoja (kasvoivat puskana missä sattuu ja nyppimisen jälkeen eivät kasvaneet takaisin, good riddance), joten teetin kestopigmentoinnin kulmiin noin 10 vuotta sitten. Pigmentointi ei ole lähtenyt kokonaan pois mutta väri on haalea ja oudon violetin sävyinen, joten koko silmämeikkini lähtee aina kulmien piirtämisestä. Muutama vuosi sitten – kun aloin seurata enemmän blogeja ja vlogeja – heitin kulmakynän mäkeen ja tein elämäni parhaan päätöksen hankkimalla kunnon kulmasiveltimen Coastal Scent BR-C-S17 (ehdottomasti paras) ja puuteripohjaisen kulmaväripaletin Beautyuk High Brow Eyebrow Kit (tummin sävy on ainoa löytämäni täydellisen tummanruskea ilman taittoa punaiseen). Olen testannut myös pomade-tyyppistä vahamaista väriä, muuta en saa sillä yhtä ”luonnollista” lopputulosta. 

Nyt tulee tunnustus: harrastan instagram-kulmia! Hankin hetki sitten Makeup Revolutionin Ultra Brow –paletin sävyssä medium to dark. Olisi pitänyt ottaa vielä tummempi paletti (dark to black), koska nämä sävyt ovat itselleni liian vaaleita. Paletissa on neljä puuterimaista ja kaksi pomade-tyylistä kulmaväriä mutta kaikeksi onneksi myös peiteväri sekä korostusväri, jotka ovat aivan täydellisiä ja saivat minut innostumaan instagram-kulmista. Siis what? Kulmien maalaamisen jälkeen käyn kulmien alapuolen rajat läpi paletin peitevoiteella ja siveltimellä tehdäkseni rajasta veitsenterävän. Tämän jälkeen painelen isolla luomivärisiveltimellä paletissa olevaa (ehkä maailman kauneinta) korostusväriä kulmaluulle (ja myös silmän sisäkulmaan). Kiireisenä päivänä tämä riittäisi silmämeikiksi ripsarilla varustettuna. Painelen vielä toisella (tarkoitukseen varatulla) siveltimellä Rimmelin puuteria (mainittu yllä) kulmien päälle keston ja luonnollisuuden nimissä.


Coastal Scent BR-C-S17 siveltimiä luonnonharjalla ja synteettisenä. Kulutin yhden loppuun
ja olin saada sydärin, kun en ollut löytää tätä enää. Löysin ja ostin varastoon!


Paras vinkki silmämeikkiin?

Siveltimet! Käytin ennen luomiväripalettien mukana tulevia vaahtomuoviaplikaattoreita mutta innostuin pari vuotta sitten tilaamaan testiin muutamia Coastal Scent –siveltimiä. Parannus oli huomattava mutta vasta tänä vuonna tilaamani Zoevan siveltimet räjäyttivät pankin. En osannut edes unelmoida, että sivellin voi nostaa paletilta väriä täydellisen määrän varistamatta sitä ympäriinsä ja häivyttää luomivärin tasaisesti muutamalla pyöräytyksellä. En myöskään voinut kuvitella, että maailmassa voisi olla siveltimiä, joiden kosketus ei tunnu kivuliaalta herkällä ihollani, mutta Zoevan siveltimet ovat pehmeitä kuin höyhen. Ehdoton suosikkini on Luxe Soft Definer (227) –sivellin, joka pakkaa väriä itseensä jo hipaisusta ja häivyttää värin luomelle täydellisesti. Olen jo vakavasti harkinnut varasiveltimen ostamista. Myös kynäsiveltimet (230 + 231) ovat huiman hyvät enkä osaisi enää meikata ilman niitä. Kyllä kunnon välineet tekevät tästäkin hommasta juhlaa.
Käytetyin vs rakastetuin paletti?

Tää on paha! Pitänee kertoa, että nelisen vuotta sitten luomivärini olivat kaikki markettikamaa eikä niitä ollut montaa. Ihan ok-tuotteita, mutta ei mitään juhlimisen arvoista. Lorkkua, Lumenea, Isadoraa, Rimmeliä jne. Sitten hurahdin kauneusblogeihin ja –vlogeihin, joiden vaikutuksen alaisena tilasin ekat UD:n palettini. Vaikka en pidäkään näiden omalle kohdalleni sattuneiden palettien (Naku ykkönen ja Vice 2) laatua hyvänä, on Vice 2 jättänyt sydämeeni pysyvän jäljen jo pelkän ulkonäkönsä vuoksi. Ostin paletin itselleni synttärilahjaksi ja tämän jälkeen jäin koukkuun meikkaamiseen. Jos olisin rikas, ostaisin UD:n paletteja ihan vain koska ne ovat niin kauniita. Tulossa oleva Gwen Stefani –paletti on jotain uskomattoman tyylikästä. Eli Vice 2 on rakastetuin palettini, vaikka en sitä useinkaan käytä varisevien värien vuoksi. Käytetyin palettini onkin sitten huomattavan paljon vaikeampi, koska olen ostanut tämän vuoden aikana järjettömän määrän uusia Makeup Revolutionin paletteja, joita käytän aika tasaisesti. Kulutuksen perusteella olen pakotettu vastaamaan tähän Sleekin Ultra Matts V2 –paletin, joka sisältää kaikki tarpeelliset hillityt mattasävyt.
Autiosaari-paletti?

Tämän on pakko olla jompikumpi Makeup Revolutionin Iconic Pro –paleteista. Tämän postauksen meikkikuvat on tehty Iconic Pro ykkösellä, joten sanotaan se. Sillä selviää helposti autiolla saarella, vaikkei sitä itselleni tyypillistä väri-ilottelua löydykään. Jos joku miettii ensimmäisen Makeup Revolutionin paletin hankkimista ja on päästään pyörällä kaikkien vaihtoehtojen edessä niin voin lämpimästi suositella tätä ekaksi paletiksi. Koostumus on kermainen, pigmentti huima ja paletilta löytyy kaikki tarvittava koko silmämeikkiin. No okei, ei ehkä ripsaria sentään!
Ripsiväri - vesiliukoinen vai vedenkestävä?

Ennen vannoin Sensain 38:n nimeen, mutta nyt olen löytänyt sille korvaajan. Tuuheuttava 38 on huiman hyvä mutta sen poistaminen on tylsääkin tylsempää puuhaa. Lyhyillä kynsillä värin vetäminen ripsiltä vielä onnistui mutta stilettikynsien laiton jälkeen en tuntenut silmämuniani enää turvatuiksi. Lähdin siis etsimään korvajaa ja se löytyi yllättäen Essencen halpismerkiltä. Halpis kuulostaa jotenkin huonolta suussa, etenkin Essencen kohdalla, koska tämä merkki on aivan huimaavan hyvälaatuinen ainakin ripsareissa ja kynsilakoissa. Rakastuin Essencen prinsessaripsareihin heti ensikosketuksella. Punainen tuuheuttavan version (Lash Princess Volume) harja on erinomainen ja erottelee ripset kuin paraskin ripsiharja. Tämä on 38:n rinnalla ainoa harja, jolla en sotke luomiani ripsarin laiton yhteydessä. Mielestäni vihreä versio eli False Lash Effect –ripsari saa ripset vielä tuuheammiksi, koska sen väri on intensiivisempi ja massa jotenkin rasvaisempaa. Se ei kuitenkaan klimppaannu ripsiin vaan tekee ripsistä erityisen upean näköiset. Paras yhdistelmä on vihreä alle ja punaisella erottelu plus pidennys päälle. Olen hifistelijä, I know! Nämä eivät ole vedenkestäviä, mutta eivät rapise eivätkä tuhriinnu ellet mene seisomaan kaatosateeseen. Ja minähän en sokerityttönä mene.


Paras luksus & paras marketti?

Tähänkin on vaikea vastata, koska en omista paljoakaan selektiivistä kosmetiikkaa. Olen löytänyt niin monta luotettavaa tuotetta markettihintaluokasta, etten osaa kuvitella miksi maksaisin luksuksesta vain brändin takia. Itselleni kelpaa oikein hyvin Essencen valkoinen puuteri, vaikka YSL:n vastaava tulee kauniimmassa paketissa. MACin Pro Longwear meikkivoide ja peitevoide ovat ylitsepääsemättömiä laadultaan ja itse ainakin lasken ne luksukseksi. Näissäkin on eroja, koska uusi vedenkestävä meikkivoide on mielestäni järjettömän hyvä mutta pumppupullossa tullut vanhempi versio oli aivan kuraa ja hapettui ihollani oranssiksi. Vielä kun peitevoiteen pumppupullo vaihdettaisiin tuollaiseen tavalliseen puristettavaan versioon, niin olisin tyytyväinen. Lasiseen pulloon nimittäin jää paljon tavaraa, jota ei saa ulos sitten millään. Lisäksi inhoan kylppärissä kaikkea lasista, koska olen lapsena hajottanut lavuaarin tiputettuani äidin kalliin ja painavan (ja lasisen) naamarasvapurkin hyllyltä.

Paras markettituote olisi helppo, jos ajatellaan ”sittaritavaraa”, koska valitsisin tietysti jo mainitsemani Rimmelin meikkivoiteen. Tässä on kuitenkin luultavasti kyse hintaluokasta eli mukaan pitää laskea myös itselleni tärkeät Essence (jota saa Suomessa ainakin Tokmanneista ja Kärkkäiseltä) ja Makeup Revolution (jota ei saa Suomesta). Jos en voi valita jokaikistäluomiväripalettiaminkäMURonkoskaantehnyt niin valitsen Essencen prinsessaripsarin, joka on alle viiden euron (en muista tarkkaa hintaa) hintaan uskomattoman hyvä tuote.
Suurin pettymys?

Ehdottomasti se ainoa koskaan ostamani Diorin viisikko, joka kantaa nimeä Garden Roses. Ostin tämän saatuani ensimmäisen "oikean" työpaikan ja ollessani matkalla Brysseliin EU-kokoukseen. Tunsin itseni tosi aikuiseksi naiseksi, kun menin lentokentän tax free –myymälään seisoskelemaan Diorin hyllyn eteen. Tämä oli sitä aikaa, kun joka blogi oli täynnä Diorin viisikoita, niinpä minunkin piti saada omani. Sain rajattua vaihtoehdot kahteen, kun myyjä porhalsi paikalle ja kertoi, että tämä Garden Roses on sesonkituote eikä jää pysyvästi valikoimaan. Se piti siis ehdottomasti napata mukaan, etten vaan jää paitsi jostain tärkeästä. Käytin kyllä paletin kylmiä ja huurteisia sävyjä paljonkin, mutta lähinnä pelkän tuntuman takia. Enkä tarkoita luomivärien laatua vaan rasiaa ja brändiä itseään. Oli kiva pitää kädessä jotain kallista, vaikka todellisuudessa en pitänyt laatua edes Isadoran tasoisena. Näin jälkikäteen oikein oksettaa ajatus siitä miten ohjailtavissa sitä antautuu olemaan. Ehkä tämä negatiivinen mielikuva saa minut karttamaan selektiivistä kosmetiikkaa edelleen.


Iho hehkuvaksi?

Korostustuotteet ovat uusimpia aluevaltauksia sotamaalauksissani. Ensin tutustuin varjostuksiin ja sen jälkeen tulivat luonnollisena jatkumona hehkutuotteet. Makeup Revolutionin Vivid Baked Highlighter sävyssä Golden Lights oli saanut niin paljon kehuja osakseen, että uskaltauduin hankkimaan sen itselleni. En meinannut tulla sinuiksi tämän kanssa, koska oma meikkipohjani on kovin matta ja kimalteleva poskipää loi kasvoille oudon kontrastin. Mutta hätä keinot keksii! Tilasin itselleni myös MUR:n Radiance-paletin, joka sisältää kolme erittäin kevyttä hohdepuuteria. Käyn mattapuuterin ja varjostusten tekemisen jälkeen näillä kolmella sävyllä kasvoni läpi isolla puuterisiveltimellä ja kevyellä otteella. Sen jälkeen levitän poskipäille kevyesti Golden Lightsiä Zoevan Luxe Highlight (105) –siveltimellä. Hohde sulautuu ihoon täydellisesti, kun pyöräytän tämän jälkeen poskille aurinkopuuterin sekä kevyesti hohtavan aurinkopuuterimaisen poskipunan MUR:n Ultra Sculpt & Contour Kitistä C04. Tähän hommaan on omiaan Zoevan Cream Cheek (128) –sivellin, joka muotoilee poskipäät esiin kuin itsestään.Yllä: MUR Radiance-paletti
Alla: MUR Ultra Sculpt & Contour C04Pikameikin salaisuus?

Pikameikki? Mikä se on? Voiko sitä syödä? Olen melko varma, että minut on rokotettu tätä vastaan! Eli siis ei onnistu no way, no how. Meikkaaminen on vähän sama asia kuin raha. Jos sitä on, sen saa kulutettua ja mikäli ei ole niin siihenkin sopeutuu. Muistan kyllä etäisesti tehneeni vartin meikkejä ennen töihin lähtöä, mutta nyt kun elämässä ei ole muuta kuin aikaa niin mikäs sen ihanampaa kuin maalata naamaa rauhassa ja ajan kanssa. Paitsi, että en pahemmin myöskään harrasta itseni ulkoiluttamista, joten meikkaaminen saattaa helposti jäädä yhteen kertaan viikossa. Tuntuu nimittäin kamalan tollolta meikata, ottaa kuvat naamasta, pestä naama ja mennä töllöttämään telkkua. Vähän niin kuin bulimikon meikkaamistuokio: kaksi tuntia tungetaan naamaan kaikki mikä käsiin osuu ja sen jälkeen suoritetaan puhdistus. No, eipä ole ensimmäinen kerta elämässäni, kun huomaan harjoittavani bulimista käyttäytymismallia.
Varjostuksen ässä?

Kun löysin varjostusten ihmeellisen maailman, käytin tässä hommassa äitini vanhasta (siis oikeasti vanhasta, nyt puhutaan yli 20 vuodesta eli tää on antiikkia) poskipunarasiasta pöllittyä pienen pientä poskipunasivellintä ja UD:n nakupaletin vaaleamman ruskeaa mattaluomiväriä. Käytän edelleen luomiväriä varjostuksiin koska en yleisesti pidä varjostusväreinä myytävien tuotteiden lämpimästä sävystä. Lämmin ruskea (sisältää keltaista ja ehkä vähän punaista pigmenttiä) on minulle aurinkopuuteri, kun taas varjostusvärin ruskean pitää olla kylmä. Löysin MUR:n monoluomiväreistä sävyn Mocha Love, joka on aivan täydellinen tähän hommaan. Lisäksi nappi on kooltaan iso ja suorakulmainen (ja sen lukitusmekanismi on hauska neppari), joten siitä on helppo ottaa Zoevan Face Shape (110) –siveltimellä sopiva määrä tuotetta varjostukseen.


Jotain extraa?


Ai vielä kaiken tämän tekstin jälkeen? Jos joku on selvinnyt hengissä tänne asti luulen, että jotain extraa olisi tämän homman pistäminen nippuun ja vähän äkkiä! Extravinkkinä voisin vaikka kertoa nähneeni tänään Anna Gorelovan instagram-tilillä huiman videon, jossa koristellaan kynnet luomiväreillä. Ikään kuin itselläni ei olisi tarpeeksi kynsilakkoja kynsille laitettavaksi ja luomivärejä luomille supsuteltavaksi, mutta idea jäi kyllä kytemään tuonne aivojen sopukoihin.
Juu, ja tämä ei siis ollut mikään Makeup Revolutionin ja/tai Zoevan maksettu mainos vaan satun nyt vain rakastamaan kyseisiä tuotteita. Koska ostan omat meikkini enkä saa niitä blogin kautta arvosteltavaksi, en voi luonnollisestikaan esittää meikkiasioissa kovinkaan laajaa vertailupohjaa (etenkään tämänhetkisellä tulotasollani) vaan löydettyäni hyvän ja toimivan pysyn siinä. Siksi olen tässäkin kertonut hieman taustaa kussakin kohdassa. Olen kehittynyt viime vuosina meikkaamisessa huimasti, enkä vähiten upeiden blogien ja Youtube-videoiden ansiosta. Sitä jää vaan niin helposti jumiin vanhoihin tapoihin, vaikka maailma on täynnä jos jonkinmoista naaman leipomista. 

Huhuu, onko siellä enää ketään hengissä? Kiitos kun luitte, ootte ihania ©. 10 comments:

 1. Ihana postaus ja herätti paljon ajatuksia. Ainakin sen että jossain vaiheessa tilaan Makeup Revolutionin Lorac kopion. Voitin blogiarvonnassa Revolutionin pienen paletin ja tuollaisen Baked korostuspuuterin. Ne on vielä kokeilematta mutta siitä se Revolution ura lähtee..kai :D vai siis mopo karkaa...

  Voi kun olisit kokeillut Secret Charmia tai Night Dustia ekana viisikkona :) mulla ei nuita Garden hommeleita ole kun tuo hohtavuus ei ole sitä parasta Dioria. Just arvon tilaanko sen joululookin paletin. On vaan nuo Diorin viisikot ihan sikahintaisia nykyään, eikö nuo lähes 20 ekulla ole hinta noussut siitä kun aloin niitä kerätä :/ mutta on ne sen arvoisia. Minä vannon niitten nimeen, osa paleteista on parasta ja osa huonompia. Nyt pitää rueta meikkaamaan että kerkii mukaan kyläilemään. Ai niin ja olisi kiva nähdä vanhoja meikkikuvia ja haastanpa muuten sinut 15 minuutin pikameikkiin!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että jaksoit lukea! Tuli nimittäin pikkaisen pidempi tarina, kuin olis tarkoitus :). MUR julkaisi muuten eilen UD:n Smoky-paletin dupen. Saapas nähdä jos sen joutuu kotiuttamaan uusien suklaalevypalettien kanssa. Noissa suklaalevyissä on se vika, että kun ostaa yhden niin pitää saada koko sarja ja nyt ne viheliäiset meni julkaisemaan Salty Caramel- sekä Pink Fizz-paletit, just kun olin hankkinut olevinaan koko sarjan eli kolme levyä.

   Mua vähän ärsyttää, kun se tax free -myyjä ei osannut yhtään jeesiä niiden Diorin palettien kanssa. Niillähän se osaaminen ja tieto pitäisi olla. Mutta eipä ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta. Nykyään huomaa monesti opettavansa itse myyjiä, kun ne on niin tumpeloita. Ainoastaan Jumbon Kicksissä olen saanut asiantuntevaa opastusta.

   Mä muuten tein heti ton sun vartin pikameikkihaasteen :D. Ei pystynyt ihan venymään 15 minuuttiin, mutta 20 minuutissa sain itseni edustuskuntoon. Vartissa olis jäänyt ripsarit ja huulikiillot laittamati! Taas kysyttiin paperit Lidlissä, kun ostin ykkösolutta ;).

   Delete
 2. Mä en kyllä tietäisi mitä survoisin naamalle vielä vartin meikkaamisen jälkeen :D Tää oli tällasen ihan tumpelon meikkajan silmissä ihana postaus tuotteineeen kaikkineen. Noi kaikki siveltimet on myös ihan hepreaa. On mulla kyllä sentään siveltimet ylipäätänsä käytössä meikkiä varten, ei vaahtomuovipäitä koska en osaa tehdä niillä sitäkäään vähää. Ikimaailmassa en ostaisi mitään Dior-hommia koska en osaisi arvostaa niitä yhtään. Mun juttu on nää MUR ja Essence, Sleek ja muut hauskat hommat. En malta odottaa mitä joulukalsusta pötkähtää! Kuvissa muuuten tosi kaunis meikki sulla, mitä huulilla? Toi on mun väri :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla taas kestää niin kauan kulmien laittamisessa, että vartti menee meikkipohjassa ja kulmissa. Sittenhän se touhu vasta niinkö varsinaisesti alkaa :).

   Vitsi vieköön, kohtahan se on muuten joulukuu ja alkaa kalenterihommelit! Mahtavuutta :D.

   Mulla on tässä huulilla LA Splashin Ghoulish ja keskemmällä huulilla vähän pinkimpi nude Charmed. Kiitos <3.

   Delete
 3. Ihana postaus! Luin nopeasti läpi ja palaan varmaan takaisin vielä lukemaan muutaman kohdan uudelleen. Sä taisit nähdä sen mun meikkipöytäpostauksen ja miten vähän mulla on tällä hetkellä meikkijä. hitaasi ja varmasti silti kasvatan mun kokoelmaa. Tästä tuli mieleen tuo kulmakarvapaletti. Mä tarvitsen sen tummimman värisen, koska mun kulmakarvat nyt vaan on no.. mustat. Ei syvänmustat, mutta sellaiset lyijykynäjäljen väriset, ei häivääkään ruskeaa. Ehkä ainoa syy miksi mulla ei ole vielä puuterimaista kulmakarvavärisettiä. Niissä on aina niitä ruskeita värejä. =S Mikä olisi paras paikka tilata sellainen setti?
  En myöskään nopeasti katsomalla löytänyt tutoriaaleja, mutta siis, haluaisin tehdä itselleni tuollaisen silmämeikin, mutta en vaan osaa =S Upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Paula :). Joo, mä näin sen sun ihanan työpisteen eikä mullakaan ollut tuon enempää meikkejä pari vuotta sitten. Tää nyt vaan vähän karkas käsistä, iiks!

   Mä en ole löytänyt muuta kulmakarvapalettia kuin tuon Beautyuk:n, jossa olisi ihan tummantummanruskea väri. Mulla on sama ongelma, että aina nuo paletit sisältää liian ruskeita sävyjä. Jos mä olisin sä niin tilaisin MUR:lta tuon extra dark to black sävyisen kulmapaletin (http://www.makeuprevolutionstore.com/makeup/eyes/eyebrow/ultra-brow-extra-dark-to-black.html), koska se maksaa vin pari euroa enemmän kuin Beautyuk:n setti (http://www.pretty.fi/valmistajat/beauty-uk/beauty-uk-high-brow-all-in-one-brow-definition-kit-kulmavaripaletti.html#.VlC6Z3bhDIU) ja tuossa MUR:n paletissa on kuitenkin paljon muutakin käyttökelpoista kuin vain yksi sävy. Nuo Beautyuk:n setin muut sävyt on nimittäin ihan liian vaaleita tai punertavia käytettäväksi. Mäkin varmaan tilaan vielä tuon mustanruskean MUR:n setin, jahka toivun harmituksesta, että ostin väärän sävyn eka.

   Mulla ei ole täällä varsinaisia meikkitutoriaaleja, kun en mä oikein tiedä itsekään mitä teen. Hyvä siinä sitten muita opastaa :). Meikkaan sellaisessa ihme flow-tilassa, etten tiedä lainkaan mihin tulen päätymään enkä jälkikäteen osaa sanoa miten sinne päädyin. Nyt olen sentään yrittänyt tehdä meikkejä käyttämällä vain jotain tiettyä palettia, koska on helpottavaa voida edes sanoa sen verran, jotta millä väreillä meikki on tehty. Useimmiten käytän montaa palettia sekaisin ja nappailen värejä sieltä sun täältä niin, ettei siitä sotkusta kukaan enää ota selvää.

   Delete
 4. Oli kyllä kiva postaus, vasta nyt saan aikaiseksi kommentoida :)

  Zoeva on himottanut mua pidempään, mutta jo pelkästään tänkin postauksen innoittamana oon varmasti sitä mieltä ett ä joku sivellinpaketti on kyllä hankittava jossain vaiheessa (jospa joulupukki osaisi auttaa...)! MUR kiinnostaa myös muakin, mutta suklaanrakastajana olen ottanut ne taas suklaapaletit mun obsessioneiksi :D Tuo varjostusvärivinkki oli hyvä, pitää napata sekin ostoskoriin, kun oon saanut ostolakkoni päätökseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jei, kiva kun jaksoit lukea. Mulla on paha tapa kirjoittaa aina liian pitkiä postauksia :). Mä kanssa rakastan niitä suklaalevyjä. Just kun sain ostettua ne kaikki perussuklaat niin MUR meni ja julkaisi kaksi uutta. Tekisi mieli tilata nekin joululahjaksi itselle. Zoevaa en voi kuin kehua. En ole pettynyt yhteenkään siveltimeen, vaikka tietty kaikkia ei tule käytettyä yhtä intensiivisesti.

   Delete
 5. Jaksoin lukea ja tykkäsin kovastikin lukemastani!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa Kaisa, kiitos :). Mä aina yritän karsia näitä kirjoituksia lyhyemmiksi, mutta ei tästä tämän lyhyempää enää saanut!

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)