Wednesday, November 11, 2015

Shattered Glass Fail Art


Mitä tekee Malle, kun bongaa uuden hauskan kynsitrendin netissä? Katsoo Lucy’s Stashin tutoriaalin, toteaa ettei omista tarkoitukseen sopivaa sellofaania mutta päättää tehdä kynnet silti. Lucyn nudet lasimosaiikkikynnet olivat nimittäin sen verran nätit, että pakko oli jotain saada kynsille vaikka väkisin.

Koska sateenkaaren väreissä loistava sellofaani puuttui taloudesta, jouduin tyytymään Sanna Tara Nail Artilta saamaani purkilliseen vaaleanlilanpunertavia mylar-glittereitä. Käytin näitä jo kerran erittäin käytännöllisessä lakkauksessa, jota pääsee tiiraamaan tästä. Purkissa on jos jonkinlaista helmiäishohtoista terävää silppua. On kovia muovinpalasia, hopeista foliota, ohutta sellofaania ja kaikkea näiden väliltä. Uskoin siis sokeasti, että löytäisin purnukasta kynsille sellofaanintapaisia palasia tarpeeksi kynsiä varten. Not!
Lakkasin kynnet OPIn nudella jellyllä Glints of Glinda ja asettelin kynsi kerrallaan kynnet täyteen pieniä mylar-palasia. Avainsanana tässä on PIENI! Kynsistä olisi saattanut tulla ihan mukiinmenevät mikäli palaset olisivat olleet mikroskooppista suurempia (taisin käyttää kaikki isot palaset ekoihin kynsiin). Voitte kuvitella kauan näiden asettelussa meni. Lisäksi purkin sekalainen valikoima tuotti päänvaivaa, koska osa palasista oli läpinäkyviä mutta osa ei. Kovia muovinpalasia en kelpuuttanut kynsille lainkaan.
Viimeisenä naulana arkkuun keksin lakata kynsille vielä kerroksen China Glazen Snow Globea. Tarkoituksena oli luoda yhtenäinen vaikutelma kynsiin, mutta lopputulos näyttää kuvissa siltä kuin kynsillä olisi todellakin vain ja ainoastaan iridescenttiä glitteriä. Luonnossa kynnet näyttivät ihan mukiinmeneviltä kimalluksineen kaikkineen mutta kuvat ovat mielestäni aika kuraa. Latasin Instagramiin kaksi videota kynsistä (päivänvalolampun alla ja normaalissa huonevalaistuksessa), joten käykää sieltä tiiraamassa miltä kynnet ”oikeasti” näyttivät. Oli muuten aikas lähellä, etten deletoinut kuvia suoraan kuljettamatta niitä blogin kautta. Oli näissä kuitenkin niin pirunmoinen homma, että kiusaan nyt teitäkin shattered glass –kuvilla. Kiusa se on pienikin kiusa!

Oletteko te testanneet shattered glass –kynsiä? Haluaisitteko edes?
12 comments:

 1. En haluaisi koska ei ole mun juttu :) kiva kun testasit ja ennenkaikkea jaksoit nysvätä! Ehkä voisivat olla kivat mustan päällä muttei ehkä näin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun on kyllä pakko kaivaa jostain sitä sellofaania, että voin testata onko tää oikeasti niin helppoa kuin Lucy sanoo. Tässä voi taas olla joku Sveta-syndrooma kyseessä eikä mikään olekaan niin helppoa kuin miltä näyttää :). Toki nää mun muruset oli niin pieniä, että aikaa meni ihan jo sen takia. Mustan päälle mäkin ajattelin seuraavaksi testata!

   Delete
 2. No ei nämä nyt niin pahat ole! :P Nostan kyllä hattua siulle näiden värkkäämisen vuoksi, itellä ei olisi kyllä kärsivällisyys riittänyt yksitellen asettelemaan hitusia kynsille :D
  Nätti on lopputulos ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pakkohan se oli loppuun viedä, kun oli aloittanut. Mutta olis ollut ihan jees, jos näitä kehtais edes katsella hyvällä mielin eikä semihäpeillen :).

   Delete
 3. Mun mielestä nää on tosi hienot kynnet! Eihän nää lasinsirpaleilta kovin paljoa mun silmään näytä mutta upea lakkaus yhtä kaikki :). Mä tykkään lasisirpalekynsistä paljon, tarttee varmaan käydä pian sellofaaniostoksilla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on näitä katsellessa vähän sellainen olo niin kuin olisin tehnyt lakkaukset kaikesta mitä kaapin perukoilta löytyy. Eiks sunnuntaisafkat onnistu parhaiten sillain jämistä tekemällä? Kynnet kyllä ei :). Mä testaan uudestaan sit kun saan sellofaania!

   Delete
 4. Jaiks, en varmaan omille kynsille haluaisi kokeilla, mutta miksei tätä muilla katso! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Emmä näitä kyllä edes omilla kynsilläni mielelläni katso. En nyt saanut ihan kanavoitua sitä Lucyn ideaa tähän mutta aina ei voi voittaa :D.

   Delete
 5. Kyl mää niin pali ihmettelin go näin nämä kynnet et mitä tää flik ny touhuu go ei ol lainkka sen nägöse. No ymmärsinhäm mnää sen go luin ja katoin ton fideon. Enempi sirpaleit vaa ens kerral :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä näköjään pisti ihmettelemään, kun alkoi turkkunen laulaa :D. Flik on seonnut (siis täällä, ei siellä)! Flik ei ny vaan osanna tätä hommaa ja silti piti lähtee sotkeen. Jaa vielä mennä julkaisemaan kuvia säälittävistä räpellyksistä. Ei voi ainakaan kukaan sanoa, että kaikki aina onnistuu!

   Delete
 6. Myös mun mielestä nää on tosi upeet! Instan videoissa näytti tosi ihanille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :). Videossa näistä näki sen pienen hyvän puolen mikä jäi kuvista täysin uupumaan. Mutta ei tästä voi mennä enää kuin parempaan suuntaan. Kunhan saisi vain sitä sellofaania hankittua.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)