Sunday, November 8, 2015

Siirtokuvasunnuntai – Lilahtavaa kolmeen kertaan


Tällä viikolla sain väkerrettyä peräti kolmet siirtiskynnet Sanna Tara Nail Artista kuvattavaksi saamillani siirtokuvilla. Yhdistävänä tekijänä lakkauksilla on… no, ehkä ainakin lilahtava väri. Ensimmäisenä esittelyssä olisi siirtokuva, joka muistuttaa etäisesti vesimarmorointikuviota ja johon kiinnitin huomioni heti käydessäni siirtokuvia ensimmäistä kertaa läpi.
Siirtokuvan värit ovat kauniin haalean murretut, joten yhdistin näihin kaksi kaunista harmaata lakkaa Essenceltä. Vaaleampi harmaa on Sunny London ja violetimpi harmaa (etu- ja keskisormi) on Serendipity, joka on yksi kauneimpia harmaita ever! Näistä kynsistä löytyy muuten kuva Instagramista ennen siirtokuvia. Kuvasta näkee miten kaunis satiininmattainen pinta Sunny Londonissa on, mikäli sen jättää ilman päällyslakkaa. Asettelin jokaiselle kynnelle siirtokuvan ja koristelin kynnet kahdella glitterillä, Essien Stroke on Brilliance sekä YesLoven G2-5. Päälle kerros Essien Gel Setteriä ja koko komeuden päälle vielä ”lasitus” HK Girlillä (sama kokoonpano esiintyy myös seuraavissa kahdessa lakkauksessa). Näistä tykkäsin kovasti ja paljon värien ja kuvioiden puolesta. Siirtokuvan mustaksi/harmaaksi luulemani osa olikin muuten kynnellä huomattavasti vihreään taittava mutta tällä kertaa se sattui sopimaan hyvin kokonaisuuteen. Huh, kävi säkä!

Toisena esittelyyn pääsevät siirtokuvat, jotka muistuttavat pitsiverkkoa. Siirtokuvia on levyllä kolmea eri pinkin ja purppuran väriä/levyttä. En meinannut löytää näihin inspiraatiota sitten millään, koska tällaiset herttaisen söpöt ja sirot jutut eivät ole ihan sitä ominta itseäni. Lopulta keksin tehdä hommasta mahdollisimman yksinkertaisen ja tyylikkään lakkaamalla kaikki kynnet Picture Polishin LakoDomilla (kaksi helppoa kerrosta). En voi taas kuin kehua tätä lakkaa. Vaalean haalea harmahtava sävy on jotenkin niin hienostunut ja kaunis ja kevyt bijouholoshimmerhärpäke tekee kokonaisuudesta melko lailla täydellisen. 

Asettelin lakan päälle siirtokuvia allekkain ja hieman myös päällekkäin. Itse pidin näistä kynsistä, vaikka ne ovatkin aika kaukana omalta mukavuusalueeltani. Mies kysyi heti kotiin tultuaan, että mitkä noi nyt muka on, ei yhtään sun näköiset. On se ihanaa, että kaksilahkeinenkin jaksaa kommentoida tätä kynsihäröilyä ja vieläpä tietää mikä on se ”mun näköinen” lakkaus ©.
Viimeisenä haluan esitellä delfiinisiirtokuvat, jotka olivat itselleni mahdollisesti vielä hankalammat kuin edelliset pitsiverkot. Aikani pohdittuani päätin taas toteuttaa Marko Paanasen sisustusmantraa: ”jos sitä ei voi peittää, korosta sitä”. Eli söpöilyä My Little Pony –tyyliin! Lakkasin kynsille liukuvärin kahdella kauniilla hololakalla, Colour Aliken 512 sekä ILNP:n Charmingly Purple. Tein liukuvärin eri suuntaan muutamalle kynnelle, koska satuin kovin leikkisälle mielelle töpsötellessäni. Sormet suojasin taasen Glisten&Glown Ctrl-Alt-Del-lateksisuojalla. 

Siirtokuvat asettautuivat kynsille kuin unelma ja päätin vielä lisätä kynsille hieman kuplia vesielementin korostamiseksi. Käytin ekaa kertaa Sally Hansenin koristelukyniä, jotka eivät olleet edes kuivahtaneet odoteltuaan vuoroaan vuoden päivät. Lisäsin pinkkien ja vihreiden pylpyröiden keskelle vielä pilkkutikulla ja valkoisella lakalla pienet valkoiset pisteet kuplaefektin luomiseksi. Ihastuin näihin ylisöpöihin pastellidelfiinikynsiin niin, etten meinannut malttaa poistaa lakkausta lainkaan. Nämä kynnet on ehdottomasti omistettu Särkänniemen Delfinaarion eläkepäiviä viettämään lähteville Veeralle, Delfille, Leeville ja Eevertille ©.

Itse pidin eniten näistä viimeisistä delfiinikynsistä, vaikka olin valmistautunut totaaliseen hutiin. Entäs te siellä?
22 comments:

 1. Delfiinikynnet ovat todella kauniit, niissä oikein silmä lepää. Toiseksi parhaat ovat marmorointikynnet, hienot! Pitsiverkotkin on hyvin keksitty, mullakin olisi varmasti raksuttanut tyhjää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Pastellivärit ei yleensä kauheasti iske mutta pitää näköjään tehdä useamminkin tällaisia liukuvärejä, koska näihin ne sopii kuin delfiini mereen!

   Delete
 2. Mä tykkää noista pitsiverkkokynsistä! Ne ei tosiaan ole sitä mitä täällä odottaa näkevänsä, mutta ihanat kuitenkin! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mut nythän mä sen hokasin! Ne näyttääkin muuten ihan sulta :). Mulla oli koko ajan sellainen tunne, että näistä tulee joku tuttu mieleen ja sinähän se tietenkin olit. Eli nää on nyt omistuskirjoitettu Belegwenille <3.

   Delete
 3. Jep, delfiinikynnet on ehdottomasri parhaat! Upeita toki muutkin, mutta nuo delfiinit <3

  ReplyDelete
 4. Delfiini-kynnet on kyllä ylivoimasesti ihanimmat näistä... <3

  ReplyDelete
 5. Oi, nuo delfiinit ovat ihanat! <3 Ei muissakaan siis vikaa ole, mutta nuo valloittivat sydämeni heti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Tuuli :). Nuo kyllä onnistuivat yli odotusten!

   Delete
 6. No sano nyt näistä sitte joku lemppari.. nää on taas kaikki ihan täydellisiä ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. No höpölöpö :). Kiitos kuitenkin Katri <3.

   Delete
 7. Paanasen delfiinit on kivat ja noi sun miekkosenkin kommentoimat on nätit eikä ne oo mitkään ylisöpöt lainkaan. Mummiälestä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi jehna, Paanasen delfiinit! Tää termi jäi nyt ehkä elämään omaa elämäänsä :). Kiitos Sole <3.

   Delete
 8. Nuo delfiinit on aivan ihanat! :3

  ReplyDelete
 9. Huh miten upeita kaikki! Delfiinit on järkyttävän ihanat♥

  ReplyDelete
 10. Oih mitä ihanuuksia täällä taasen on! Ihanat pitsiverkot Lakodomin kanssa ja noi delfiinikynnet on niin kauniit että niitä katsellessa melkein tippuu silmät päästä :). Siis mikä liukuväri, hei haloo en kestä sen upeutta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iiks, ei saa kehua nuin kovasti, kun alkaa posket punottaan :). Kiitos kauhiasti Tintti <3.

   Delete
 11. Näistä kolmesta ei pysty edes valitsemaan lempikynsiä! Kaikki on aivan ihania ja hyvin onnistuneita. <3

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)