Monday, December 21, 2015

Are you RED-y for Christmas?


Pohdiskelin tässä jouluaaton lähestyessä suhdettani punaiseen kynsilakkaan. Tykästyn jokainen kerta kun saan värin kynsilleni, mutta jostain syystä näin käy melko harvoin. Yksi syy on assosiaatio jouluun. Onnistun aina koristelemaan punaisen lakan jouluiseksi. Nyt joulun alla olisi kaikki sallittua punaisen osalta, mutta huomaan karttavani väriä kuin punaista vaatetta, hehee!




Päätinkin sitten tehdä oikein kunnon jouluiset punakynnet ja inspiraatiota hakeakseni kaivoin suuren osan punaisista ja omasta mielestäni jouluisista lakoista pöydälle. Kylläpä olikin muuten kaunis näky! Siltä istumalta tiesin haluavani jakaa nämä lakat myös teidän kanssanne ja tuoda hieman joulumieltä itse kullekin näin kynsilakkahörhön näkökulmasta. Pakko myöntää, että näiden innoittamana tilasin itselleni vihdoin ensimmäiset punaiset Picture Polishin lakat, joskaan ne eivät aivan ehtineet näihin kuviin.


Kuvassa ensimmäisenä oleva tekstuuri karsiutui liian kesäisenä lakkakimarasta,
mutta jäi jostain syystä tikkukuvaan. A Enkun Perceval puolestaan puuttuu tästä kavalkadista.


Mukaan mahtui 19 kaunotarta, joista jokainen onnistuu herättämään omassa sydämessäni pienen joulutontun. Huomasin tikkuja tutkiessani, että punaisesta on moneksi. On pinkihtävää, sinertävää, rusehtavaa ja oranssihtavaa, jokainen omalla tavallaan kauniita ja jouluisia. Tätä kirjoittaessani en ole vielä päättänyt kuka tullaan näkemään joulunpunaisilla kynsilläni, mutta eiköhän me löydetä toisemme tässä matkan varrella.


OPI - Over & Over A-Gwen
Astetta omenanpunaista tummempi creme. The joulunpunainen!
OPI - Magazine Cover Mouse
Liquid Sand tekstuuri, jonka pinkki ja kultainen shimmer taittavat lakan sävyä vadelmaan.
Nicole by OPI - Kourt Is Red-y for a Pedi
Tomaatinpunainen crelly.
China Glaze - Seeing Red
Uniikki melkein tiilenpunainen creme.
China Glaze - Love Marilyn
Kirkkaalla pohjalla punaista ja hopeista mikroglitteriä.
Essence - Styled for Red Carpet! (omenanpunainen mattacreme)
Essence - Heart Explosion (tomaatinpunainen tekstuuriglitter kultaisella vivahteella)
Essence - A Hint of Love (sinertävän vadelmainen glass fleck)
Essence - Hey, Love! (punaista glitteriä punertavalla jellypohjalla)
Wet n Wild - Velvet Lounge
Punainen frostshimmer crellymäisellä koostumuksella (sävy on dupe A Englandin Percevalille)
Wet n Wild - No Place Like Home
Punaista ja hopeista mikroglitteriä kirkkalla pohjalla
(lähes dupe CG:n Love Marilynille mutta glitter hienojakoisempaa)
Perfect Sand - S52
Viininpunaiseen taittava tekstuuri (melkein dupe Zoyan Chynalle)
Golden Rose - 121
Rehellisen punainen (tekstuurinen) glitterlakka kirkkaalla pohjalla.
Zoya - Chyna
Viininpunaiseen taittava tekstuuri punaisella ja pinkillä vivahteella
(sama sävy kuin Perfect Sand S52:ssa mutta mukana isompaa glitteriä)
Dance Legend - Danger Danger
Vadelmaan taittava punainen scattered holo isoilla holohipuilla
A England - Perceval
Punainen frostshimmer
(dupe WnW:n Velvet Loungelle mutta koostumus paljon peittävämpi).
Delush Polish - Born in Blood
Vadelmaisella jellypohjalla punaisia glittereitä hexoina ja pylpyröinä.
Glitter Gal - Not Another Red
Kirkkaanpunainen lineaariholo (taittaa holon vuoksi vadelmaan).
Indesicive Lacquer - Speckled Red
Omenanpunaisia pieniä hexglittereitä kirkkaalla pohjalla.

Löytyykö joukosta omaa suosikkipunaistanne? Jostain syystä en ole vieläkään hankkinut joulun kulttilakkaa eli China Glazen Ruby Pumpsia. Mutta eiköhän näilläkin tulla toimeen. En yhdistä punaista tekstuuria yhtä voimakkaasti jouluun kuin esim. punaisen glitterin. Myös punainen holo saa synninpäästön ylijouluisen maineesta. Creme- ja crelly-koostumuksen omaavat punaiset sopivat kaikkiin vuodenaikoihin, sillä edellytyksellä ettei minua päästetä koristeluhommiin.


Tuolla se Essencen kesätekstuuri taas kummittelee!
Tästä näkee hyvin PS:n ja Zoyan erot ja yhtäläisyydet.
Tästä näkee hyvin pienen sävyeron GR:n ja Essencen Hey, Love!:n (alinna) välillä.
Myös CG:n ja Wettiksen glitterien kokoero näkyy tikuilta hyvin.


Alempana A Enkun Perceval ja ylempänä Wettiksen Velvet Lounge.
Sävyero on selittyy A Enkun paremmalla peittävyydellä ja Wettiksen läpikuultavuudella.

Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse tänään... Punaposkista joulunaikaa ihanat ©!



12 comments:

 1. Kyllä oli ihanuuksia <3 omia suosikkeja ylitse muiden ovat OPI Gwen ja ChG Seeing Red. Joulukynsissäni tullaan näkemään Delushin Born In Bloodia. Tuo Essencen Hey, Love! on himottanut kovasti, ensimmäinen Essencen lakka jonka haluaisin ostaa, can you believe it :DD mulla ei edelleenkään ole yhtään Essencen värilakkaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey, Love! sun on kyllä pakko saada! Se on aivan mieletön. Mun taas pitää kyllä hankkia se Ruby Pumpsi :). Ihan hävettää, kun ei ole sitä "valikoimassa". Ja ei, mä en pysty käsittämään ettei sulla ole yhtään Essencen värilakkaa :D.

   Delete
 2. Heh, mää en punaista jouluun yhistä. Ennemminki punaiset kynnet viittaa huoriin. Älä ees kysy, mistä tommonen ääliömäinen mielleyhtymä on syntyny. Ehkä taustoistani johtuen? :D No, mää oon punasilla kynsillä aina ku siltä tuntuu, muusta viis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Punainen pelkkänään ei ehkä ole niin jouluun viittaava mutta heti kun siihen yhdistää koristeluja niin PAM, joulu! Paitsi jos koristelee mustalla. Ne mun Louboutin-stilettokynnet oli kyllä aika huorat! :D

   Delete
 3. Kiva postaus. Mulla on noista vain Perceval.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä sain Percevalin kilpailusta palkintona. Muuten en olisi tullut sitä hankkineeksi. Jostain syystä punainen shimmerlakka ei sytytä kauheasti ainakaan pullossa. Testasin Percevalia kynsille ja huhheijaa miten se olikin nätti ja hyvin peittävä.

   Delete
 4. Aika ihana punakavalkadi. Mäkin olen aika huono keksimään punaiselle kavereita, joista ei tulisi joulu mieleen. Tähän aikaan toki pääsevät sitten tehokäyttöön ja mun mies pelaa kesäisin punavalkoisissa jolloin pitää tietenkin tukea kotijoukkuetta punavalkoisilla kynsillä edes kerran kesässä :D Mun The Joululakka on tänä vuonna joko Ruby Pumps tai Opin Red Fingers and Mistletoes, luulisin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla saattaa päätyä jouluksi kynsille PP:n Arabian, koska se keikistelee tuossa uutuutena pöydällä. Tämä siis jos vain saan tehtyä kynsihuollon ennen joulua. Vähiin käy päivät :D.

   Delete
 5. Mun tekisi tän postauksen jälkeen mieli kaivaa kaikki suosikkipunaiset laatikoista ja käyttää about niitä kaikkia yhteen lakkaukseen :D punaiset on upeita, mutta niistä tosiaan tulee liian helposti joulufiilis, joten ei tule kovin usein käytettyä...

  Mulla aattona on taas varmasti Ruby Pumps kynsillä, tämän hetken pullosta taitaa olla vielä yhteen lakkaukseen ja varapullo odottaa jo kaapissa. Tainnut sama lakka olla kynsillä vuodesta 2009 saakka aina aattona, joten mitä sitä perinnettä muuttamaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on sama ongelma. Aina kaivan punaiset esiin ja ne on kaikki niin ihania, että haluaisin lakata kaikilla, mikä ei tietenkään ole mahdollista. Nyt mä yritän tässä päättää minkä vedän kynsille, vaikka taitaa käydä taas niin, etten laita mitään kun muille tulisi kuitenkin paha mieli :).

   Delete
 6. Oi mitä punaisia ihanuuksia sulta löytyy! Zoyan Chyna ja A Enkun Perceval
  ovat kumpainenkin mun suosikkipunaisten listan kärkisijoilla. Mä kyllä luulen että PP:n Arabian on tällä hetkellä mun ykköspunainen :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en edes uskaltanut ajatella tuota pöydällä odottavaa uutukaista eli Arabiania nyt jouluna. En halua, että assosioin sen liikaa jouluun, joten yritän tutustua siihen vasta joulun jälkeen. Vaikka mieli kyllä teki nakata se tänään kynsille :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)