Saturday, December 5, 2015

Joululahjalauantai 1/4


Joulukuu käynnistyi rytinällä, vaikka lumesta ei ole vieläkään tietoa Etelä-Suomessa. Halusin virittäytyä lumen puutteessa joulutunnelmaan, joten nakkasin joulukuusen pystyyn olkkariin ja kuuntelin samalla joululauluja Frank Sinatran esittämänä. Niissä on jotain erityistä taikaa. Pari tuntia siinä meni, mutta sain kuusen kauniiksi ja nyt se valaisee valkoisena olohuonetta, riippumatta ulkolämpötiloista. Kyllä muuten tuli heti kiva tunnelma kotiin!


Essence - Berry-tale
MUR - punainen crelly (nimetön)


Joululahjakilpailuun osallistui 23 lukijaa ja arvauksia tuli väliltä 3 - 29. Kilpailussahan oli kyse kahden kosmetiikkajoulukalenterin (Essence ja Makeup Revolution) sisältämien dupejen määrästä (sellaisista, jotka jo löytyvät itseltäni). Haluan antaa tuplakappaleet joululahjaksi ja voittajaksi päätyy se, kenen arvaus osuu lähimmäksi. Joulukuussa kerron aina näin lauantaisin mitä kalenterin luukut ovat tähän mennessä sisältäneet ja paljastan kuinka monta tuotetta päätyy lahjakasaan.


Essence - Do You Hear the Jingle Bells (kuparisempi versio Go Boldista)
MUR - The One -huulipuna


Tämä homma ei ollutkaan ihan niin yksinkertainen kuin olisi voinut kuvitella. Essencen kalenterista on tullut jokaisena viitenä päivänä kynsilakka I © Trends pullossa. Somesta olen seuraillut, että lakat ovat kalenterissa kaikilla eri järjestyksessä kun taas MUR:n kalenterissa kaikilla on ollut samat tuotteet. Olen melko varma, että nämä Essencen lakat ovat tätä kalenteria varten pullotettuja ja nimettyjä (korjatkaa jos olen väärässä), mutta saattavat hyvinkin olla kulkeneet aikaisemmin jossain toisessa pullossa, toisella nimellä. Tämä tekee dupejen löytämisestä tietysti hankalampaa, mutta onneksi itselläni on kaikki lakat tikuilla ja voin helposti verrata pulloja tikkuihin.


Essence - Message from the North Pole (dupe Pixie Dustille)
MUR - Pink Lights (baked highlighter)


MUR:n kalenterista on paljastunut kosmetiikkaa vähän laajemmin. Viiden päivän saldo on kaksi kynsilakkaa, huulipuna, poskipuna sekä korostusväri. Huulipunassa ei ollut nimeä mutta olen varma sen olevan dupe The One –punalle, joka itselläni jo on. Tämä dupejen etsiminen on oikeastaan aika kivaa! Essencen kynsilakoista dupeksi paljastui ainoastaan yksi nimellä Message from the North Pole, joka on 99%:lla varmuudella dupe Pixie Dustille. En halunnut suotta testata asiaa tikulle, vaan laitoin lakan suosiolla lahjalaatikkoon, kuten myös MUR:n huulipunan.


Essence - Sweet Caramel Sweets
MUR - Treat (poskipuna)


Tällä hetkellä tilanne on siis 2/10 eli kymmenestä avatusta kalenteriluukusta on paljastunut kaksi dupea. Yhteensä luukkuja on kahdessa kalenterissa 49 eli mikäli 20%:n osuus kokonaisuudesta paljastuu dupeiksi jatkossakin olisi lopullinen lahjamäärä (ja oikea vastaus) siinä kymmenen hujakoilla. Itse veikkailen osuuden kasvavan vielä tästä, mutta mistäs minä sen voin tietää, kun en ole avannut vasta kuin viisi luukkua! Vitsit tämä on hauskaa! Aamulla herätessäni haluan avata luukut pian vain saadakseni selville saanko taas laittaa jotain lahjalaatikkoon. Lahjojen antaminen on niin mukavaa.


Essence - From Me to You
MUR - nude cremelakka (nimetön)


Tällä hetkellä (mikäli tuo noin 20%:n dupeosuus pitää jatkossakin) lähinnä voittoa olisivat Lotta ja Tintti arvauksilla 10 ja 11. Mutta tilannehan tulee muuttumaan taas viikon kuluttua. Palataan silloin asiaan toisen joululahjalauantain merkeissä. 

Glöginlämmintä joulunodotusta kaikille ©.
6 comments:

 1. Ai vitsit miten jänskää! :) ihania juttuja kalentereista on paljastunut!
  En oo vieläkään saanu aikaseks hommata omaa joulukalenteria muttä saanpahan avata useamman luukun sitten kerralla! ;)
  Mukavaa lauantaita! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä yritin käydä eilen ostamassa itselleni suklaajoulukalenteria mutta kaikki oli viety jo kaupasta pois. Mitä hitsiä ne niillä ylimääräisillä tekee, kun ei niitä voi enää ensi vuonna myydä. Ihan hyvin voisivat olla vielä puoleen hintaan myytävänä. Olen katkera :). Ihanaa lauantaita!

   Delete
 2. Kylläpä on jännittävää! Hauska nähdä miten tilanne ja luvut kehittyy joulua lähestyttäessä. Kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä! Mä en ole yhtään haka matematiikassa, mutta rakastan tilastotiedettä. Näitä juttuja on niin hauskaa (ja ihanan turhaa, koska sattuma on sattumaa) pohtia :). Mukavaa viikonloppua sinnekin! Täällä on joku outo valoilmiö menossa, kai sitä auringoksikin kutsutaan :D.

   Delete
 3. Tää on ihan tosi hauska idea! Voi hitto kun missasin tän kilpailun, oisin NIIIIIIN osallistunut. Tän siitä saa kun ei kerkee lukea blogeja viikkoihin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voihan pylly, ettet ehtinyt mukaan! Seuraavalla kerralla sitten :). Mäkin tykkään tästä idiksestä, kun on niin kiva saada itse jotain ja samalla antaa hyvä mieli jollekin toiselle.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)