Wednesday, December 2, 2015

Tarina eräästä chevron-laatasta


Yritin tässä hetki sitten matkia Lucy’s Stashin tekemän tuplaleimauslakkauksen (postaus täällä) mutta homma kosahti heti alkumetreillä, kun tajusin etten omista laattaa chevron-kuviolla. Tässä sitä vaan leimailee ja lakkailee kynsiään ihan polleana, vaikka kaikista perustavimman laatuinen leima puuttuu täysin. Oikein hävetti!
Koin pienoisen stressinpoikasen liittyen akuuttiin chevronpuutostilaani, joten läksin heti etsimään sopivaa laattaa elämääni, tositarkoituksella. Tässä olisi ollut hyvä sauma menettää Über-neitsyys mutta en löytänyt yhdestäkään kuudesta setistä peruschevronia. Ei tullut meistä vielä kumppaneita Überin kanssa. Halusin ehdottomasti mahdollisimman isoja leimauskuvioita, joten en edes vilkaissut MYL:n laattoja, koska ne jäävät peukalosta itselleni liian pieniksi.
Onnekse Pet’lalla oli täydellinen laatta minulle, niin kuvioiltaan kuin nimeltään. The Perfect One sisältää kaikki chevronit mitä voin koskaan haluta ja vielä muutaman kaupan päälle. Laatan saavuttua se piti tietysti heti koeajaa. Missä olet ollut kaikki nämä vuodet, oi ihana laatta? Ei näistä Pet’lan laatoista voi vieläkään sanoa mitään negatiivista. Yksi ihanimpia puolia laatoissa on niiden paino, pysyy paikoillaan pitämättäkin.
Tähän lakkaukseen halusin käyttää pitkään odotellutta Picture Polishin Geodea, joka on yksi kauneimmista glitterlakoista kokoelmissani. Se on muuten samantyyppinen kuin Jasmine, mutta babyblue pohjalla on kaunista shimmeriä mukana. Tämä vaaleansinisen sävy on omaa ihoani vasten aivan nappi ja lakka levittyy luonnollisesti Picture Polishin tapaan mainiosti. Kynsillä on lakkaa kaksi kerrosta, etu- ja keskisormessa tosin näyttelee pääosaa Essencen Go Bold!, mutta sekin kahdella helpolla kerroksella.
Keskisormen tuplaleimaus onnistui jollain hirveällä mäihällä nappiin mutta etusormeen onnistuin leimaaman toisen chevronin himpan vinoon (ei keskitytä nyt siihen, jookos). Colour Aliken vaaleansininen ja Chinan sähkönsininen toimivat leimoissa hyvin ja värit sopivat yhteen Geoden kanssa. Nimettömään läiskäisin vielä yhden kultaisen chevronin Chinan Passionilla ja lisäsin kynsiin muutaman sopivan sävyisen niitin. Päällä tuttuun tapaan kerros Essien Gel Setteriä sekä kerros HK Girliä (joka alkaa uhkaavasti loppua).
Kynsillä: 
 • Picture Polish – Geode 
 • Essence – Go Bold! 
 • Colour Alike – Ocean Blue 
 • China Glaze – Scandalous Shenanigans 
 • China Glaze – Passion 
 • Pet’la Plate – The Perfect One

Olen siis onnellinen toimivan chevron-laatan omistaja ©. Löytyykö teiltä chevron-laatta vai teettekö siksakit vinyyleillä?10 comments:

 1. Vinyyleillä mutta jossain Konadin laatassa oli myös chevronia. Nämä on makeat kynnet, tykkään ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Mä joudun nykyisin jo luottamaan tähän isoon kokoluokkaan kuvissa, kun MYL:n XL:kin on liian lyhyt kynnelle. Pet'la, Über ja BM:n suorakaide sisältää tarpeeksi isoja kuvia. Onneksi näitäkin tehdään niin en jää ilman lemoja kokonaan!

   Delete
 2. En nyt laita päätäni pantiksi, mutta omasta mielestä multa löytyy MoYoun laatta jossa olisi vinyyleitä? :D Täytyyy ehkä tarkistaa asia. Mutta toi laatta ja nuo sun kynnet <3 Silkkaa upeutta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Fani :). Ihan takuulla sellainen laatta on oltava olemassa mutta mä otin varulta tän Pet'lan niin saan peukaloonkin leiman. MYL:n XL jää pikkasen vajaaksi aina just peukalon kynnestä. Voishan sitä tietty lyhentää kynsiäkin :D.

   Delete
 3. Mulla taitaa olla jokunen chevronkuvio jossain MYL:n laatassa. Aika harvoin tulee tehtyä chevronit, en tiedä miksi. Voiskin laittaa kyllä sellaiset to do -listalle. Nää on upeat jälleen kerran! Ja kylläpäs toi Shenanigans leimaa hienosti, multa taitaa löytyä tuo lakka mutta enpä ole pahemmin sitä käyttänyt. Nyt täytyy kaivaa se esiin ihan leimausmielessä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiks olekin hassua miten jossain vaiheessa kaikki tuntuivat leimaavan chevroneita ja nyt ei enää kukaan. Tää on niin kiva kuvio, että ihan suotta jäänyt unohduksiin :). Kiitos Tintti!

   Delete
 4. Huiman hienot ja ihanat värit! Mun mielestä mulla on toi sama laatta. Eiks oo muuten hirvee tunne kun HK Girlistä alkaa pohja lähestyä? Hui! Mä muuten kyttäsin sitä Netflix-sarjaa viime yönä kahteen ja hihittelin meitä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mua oikeen pelottaa, että mitä pikistä mä sitten seuraavaksi ostan! Eiks olekin huiman hauska sarja tuo. Kyllä meille tulee vielä hubaa vanhurskaina :D. Ja kiitti <3.

   Delete
 5. Mä luotan vinyyleihin, yhdellä HëHën laatalla on sellanen kiva chevron-kuvio kyllä mutten oo ehtinyt sitä testata. Mutta sitä oikeastaan tulin sanomaan että eikö sulla levitä toi Gel Setter leimoja? Mulla meinaan tahtoo vähän sotkea vaikka kuinka varovasti levittelisi ja kaverilla lähti tasan kaikki koristelut leviämään sen kanssa. Käytän sitä nyt sitten muissa kynsissä koska onhan se muuten ylihyvä päällyslakka.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos leimaan muulla kuin mustalla leimauslakalla niin Gel Setter ei levitä leimoja. Mustan se kyllä levittää ja silloin käytän Konadin päällyslakkaa, joka ei levitä mitään. Tietenkin mulla menee aikaa kynsinauhojen siistimiseen teipillä ja asetonilla, minkä jälkeen levitän vasta leimoille päällyslakan. Jos levittäisin heti niin Gel Setter kyllä levittäisi kaikki leimat :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)