Saturday, February 28, 2015

The 70’s called: They want their nail art back!


Jatketaan samalla linjalla eli leimauksilla. Jos ei se ole rikki, älä korjaa sitä! Eli saatte ”nauttia” leimailuistani kunnes ei vaan taas toimi taikka vaihtoehtoisesti kyllästyn. Kuten edellisessä postauksessa kerroin, sain MoYou Londonilta muutaman laatan testiin. Toiseksi laataksi valitsin hieman vanhemman laatan, koska... olen vanha itsekin! Time Traveler -kokoelman Back to the 70’s 03 -laatta oli pakko saada jo pelkän nostalgian vuoksi. Olenhan itsekin 70-luvun lapsi ja muistan elävästi ne hirvityskuosit ja -värit, jotka nyt taas tekevät kovasti paluuta. Aikaa on näemmä kulunut tarpeeksi, koska alan lämmetä näillä printeille ja tahdon saada niitä myös kynsilleni. Instagramin puolella hehkutin jo tätä laattaa ja MoYou Londonin superlöllöleimasinta. Kuva, jonka julkaisin Instagramissa on otettu noin 30 minuuttia leimasimen ja laatan saamisen jälkeen, joten olin siis todella innoissani näistä molemmista.

Tällä kertaa päätin lakata ja leimata kaikki kynnet samalla tavalla. Ilman sen kummempia kikkailuja tai vääntöjä. Lakkasin kynnet ensin yhteen kertaan Ginan mustalla ja päälle levitin kerroksen Dance Legendin Anna Gorelovan mustaa hologlitterjellyä Wraith. Tämä lakka napsahti ostoskoriin heti, kun siihen törmäsin, koska musta <3 ja pyöreä hologlitter <3. En ole aivan varma montako tällaista lakkaa minulla on mutta joka tapauksessa monta! Tästä tuli mieleen aivan Zoyan Imogen, vaikkein siinä pylpyröitä olekaan. Ja Imogenista taas tulee mieleen Models Ownin Obsidian. On se hyvä, että minulla on ne kaikki, koska en voisi muuten kertoa teille kuinka paljon ne muistuttavat toisiaan. Pidin Wraithia ylösalaisin tovin ennen lakkaamista ja kyllä sieltä muutama pylpyrä eksyi kynsillekin asti. Nämä pyörylät ovat täydellisen kokoisia. Ei niin isoja kuin Delushilla mutteivät liian pieniäkään. Olen minäkin varsinainen Kultakutri!
Lakattuani kynnet vietin pelkillä glitterihanuuksilla yhden päivän ja ihastelin kimallusta. Seuraavana päivänä leimasin Color Clubin On the Rocksilla jokaiseen kynteen saman pallerokuvion MoYou Londonin laatalta. Kuvio on niin 70-lukua että! Glitterien pilkistäessä siellä täällä kuvion alta mieleen tulee pakostakin discohuuma. Olin niin täpinöissäni lätkiessäni leimoja kynsiin, etten edes muistanut kohdistamisen olemassaoloa. Mutta hei, nehän meni vahingossa melko nappiin! Tähän leimauskokemukseen liittyy melko intressantti yksityiskohta. Ei, en kaatanut asetonia tietokoneelle enkä edes sotkenut nenänpäätäni leimauslakalla. 

Kävi nimittäin jonkinsortin antikliimaksi. Leimaaminen oli jotenkin niin helppoa, ettei koko touhu tuntunut lopulta missään. Juuri kun olin alkanut innostua siitä miten helposti leimat nousevat ja miten upea CC:n lakka on leimauskäytössä ja miten käsittämättömän ihania pallerokuvioita saan kynsiini, koko homma oli jo ohi. Kaiken järjen mukaan minun olisi pitänyt hihkua ilosta mahtavan leimauskokemuksen jälkeen mutta ei mitään. Tästä saisi vaikka taas uuden jatko-osan Levottomat leffasarjaan: ”Levottomat kynnet 4 - Kun leimaaminen ei tunnu miltään”. Voinemme siis päätellä, että ei ole olemassa asiaa, josta tämä tyttö ei nillittäisi. Onnistuu eli ei niin nillittäminen senkun jatkuu!
Mutta nämä kynnet on ihanat ja MoYou London on ihana ja maailma on ihana ja 70-luku oli ihana... ja nyt menen ottamaan lääkkeeni, ettei totuus unohdu. Ihanaa viikonloppua itse kullekin säädylle!

On my nails: 
 • Dance Legend - Wraith 
 • Gina Tricot - Black 
 • Color Club - On the Rocks 
 • MoYou London - Time Traveller Back to the 70’s 03 
 • Konad - Top Coat 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat


*    *    *    *    *    *

The story continues… The story on successful stamping, that is. I don’t know why it’s working but if it ain’t broken, I ain’t fixing it. So lets get on with it. As I told you before, I received a few stamping plates from MoYou London for a review. Today I’d like to show you a plate that makes me feel all warm and fussy inside. I and a child of the 70’s and as much as I’d like to not like the patterns and color of the era, I do like them. Deep, deep, deep down, I actually may even love them. That’s why I had to choose this plate Time Traveller Back to the 70’s 03. It has the prettiest patterns that take me right back to my childhood. And now I get to have them on my nails!
I did all my nails the same, which is pretty unusual for me. But today it works so let’s just roll with it. I used on coat of Black by Gina Tricot under another coat of Wraith by Dance Legend Anna Gorelova collection. It turns out I simply must have all black jelly/crelly thingies with holo glitters in them. Like Wraith, like Obsidian by Models Own, like Imogen by Zoya… the list goes on. This one has these round glitters in it which aren’t too big and yet not too small either. Miss Goldielocks reporting for duty!

I used On the Rocks by Color Club for stamping and I must say it is the best silver stamping polish. Very pigmented and well behaved. I stamped the same bubbly image to each nail and the result makes me feel all disco feverish. I love how the glitters peak through the image. And the stamping itself was so pain free it almost made me cry. I started stamping and the whole thing was over in a minute. The only thing that disappointed me was the lack of more nails to stamp! The MoYou London rectangular squishy stamper performed flawlessly once again. I’ll stop the chitchat now, cos I really need to go do some more stamping… Have a nice weekend, you guys!

Thursday, February 26, 2015

Go pink or go home!


Huono leimauskarma on selätetty (ainakin toistaiseksi)! Koskaan ei siis kannata antaa periksi vaan tehdä niin kuin minä eli hakata päätä seinään kerta toisensa jälkeen. Mitä sitä sanottiinkaan hulluuden ensimerkeistä? Että sitä toistaa samaa käyttäytymiskaavaa uudelleen ja uudelleen odottaen eri lopputulosta. No, mutta tällä kertaa lopputulos oli lopulta erilainen. Olen tässä hiljaa itsekseni analysoinut syytä yhtäkkiseen onnistumiseeni ja ainoa tekijä, jonka voin kuvitella vaikuttaneen ratkaisevasti muutokseen on sen, että värjäsin hiukseni neonpunaisiksi! Muuta syytä ei voi olla, eihän?

Jos ihan totta puhutaan niin hiusväriä suurempi vaikutus oli MoYou Londonin superlöllöstampperin saapumisella tähän osoitteeseen. Sain MoYou Londonilta ihanan sähköpostin, jossa kerrottiin, että voin valita muutaman laatan esiteltäväksi blogissa. Arvatkaa hypinkö ilosta kunnes tajusin, että tässähän tulee valinnanvaikeus. Saatuani valinnan suoritettua odottelin kuumilla hiilillä, kunnes paketti saapui postilaatikkoon. Olin tässä vaiheessa jonkinasteisessa leimauskoomassa ja pelkäsin ajatusta taas uudesta leimaussessiosta, jossa kaikki menee päin prinkkalaa. Kun paketista paljastui MoYou Londonin superlöllö, olin pöydän ääressä leimaamassa ennen kuin kukaan ehti kania sanoa. En pessyt leimasinta enkä karhentanut pintaa viilalla vaan aloin leimaamaan siltä istumalta. Ja se vietävähän toimi kuin unelma!

Ensimmäiseksi blogissa esiteltäväksi laataksi valitsin uuden Holy Shapes -kokoelman laatan 08, jossa on niin pelottavan ihania viivakuvioita, etten olisi uskaltanut katsoakaan tätä kohti vielä edellisen leimailufiaskoni aikana. Halusin kynsien sopivan hiusteni uuteen väriin, joten löysin sävyyn sopivimmaksi vaihtoehdoksi Ruby Wingin Kitten Heelsin (mielettömän upea lakka, joka levittyy kuin itsestään). Vastapainoksi valitsin tietenkin mustan (pitäisi laatia joku laki, joka edellyttäisi kaikissa lakkauksissa käytettäväksi mustaa ainakin yhdessä kynnessä). Pikkurilliin sain testiin MiMaxin alesta kotiutetun OPI:n mustan Liquid Sandin Emotions. Luulin pärjääväni ilman tätä mutta eipäs onnistunutkaan. Nimettömän lakkasin Ginan mustalla (paras musta ikinä) ja päälle levitin kerroksen neonpinkkiin täydellisesti sopivaa InDecisive Lacquerin Speckled Neon Pinkiä. Peukkuun taasen sudin kerroksen saman indiebrändin Speckled Blackiä. Pikakuivattajan jälkeen päästiin itse asiaan eli leimoihin. Valitsin laatalta kaksi kuviota, joista toisessa on leveät viivat ja toisessa hiuksenhienot. Tein leimaukset MoYou Nailsin leimauslakoilla, joita ostin Cesarsilta juuri sopivasti, koska musta Konadini on finito. Musta lakka leimasi kuin unelma ja kuviot nousivat laatalta niin hyvin, että olin unohtaa siirtää ne kynnelle asti jäädessäni ihastelemaan täydellistä leimaa leimasimessa.

Jännittävin puoli oli se, että kuviot nousivat nyt kiltisti jokaisella kokeilemallani leimasimella! Syy ei siis voi olla pelkästään MoYou Londonin unelmaleimasimessa vaan... no, pinkeissä hiuksissa. MoYou Nailsin pinkki leimauslakka toimi myös erinomaisesti mutta pigmenttiä voisi olla enemmänkin näin mustan päälle leimattaessa. Leimasin pinkillä pikkurillin ja nimettömän ja muut kynnet mustalla. Olin erityisen ihastunut peukalon hiuksenhienojen viivojen leimaustulokseen. En ole koskaan saanut miltään laatalta nousemaan noin hienoja viivoja. Etu- ja keskisormen leimojen reiättömyys aiheutti ihastusta mutta pehmeän stampperin aiheuttama kuvion vääntyminen hieman vihastusta. Jos siis jollain ilveellä saat kuvan nousemaan leimasimeen niin pitäähän se toki ryssiä vielä siinä vaiheessa, kun siirrät kuviota kynsille.

Tiivistelmänä sanottakoon, etten voisi olla tyytyväisempi MoYou Londonin leimasimeen, laattaan tai mustaan lakkaan. Pinkki lakkakin toimi erittäin hyvin, mutta joskus olisi mukava saada leimauslakkoja, jotka toimivat myös mustan päällä. Laatu on kuitenkin erinomainen, koska pikkurillin leimat pysyivät täydellisinä ilman päällyslakkaa! Ai niin, myös MoYou Londonin scraper toimi aivan järjettömän hyvin! Olin ensin ihmeissäni, että mikä kääpiöiden luottokortti tämä on mutta koko olikin aika passeli ja lätkä veti laatalta yhdellä huitaisulla pois juuri oikean määrän lakkaa. Nyt ainoaksi ongelmaksi muodostuu se, että haluan ehdottomasti lisää Holy Shapes -laattoja. Mutta ongelmansa kullakin!

On my nails: 
 • Ruby Wing - Kitten Heels 
 • OPI - Emotions (Liquid Sand) 
 • Gina Tricot - Black 
 • Indecisive Lacquer - Speckled Neon Pink 
 • Indecisive Lacquer - Speckled Black 
 • MoYou Nails - Black stamping polish
 • MoYou Nails - Fuchsia stamping polish
 • MoYou London - Holy Shapes 08 stamping plate
 • Konad - Top Coat 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat


*    *    *    *    *    *

I thought I’d never get it right when it comes to stamping. But I guess you just need the right equipment. I was thrilled to get a few stamping plates from MoYou London for a review. The only problem was choosing which plates I wanted to show you guys. When I received my parcel I was jumping out of joy, since I also found the rectangular squishy stamper and scraper with the stamping plates. I was having huge problems with lifting the images and I couldn’t wait to test this baby. I mean literally, I couldn’t wait. I started stamping there and then. Right on top of my old mani! There’s a picture of the result in my Instagram account. I didn’t need to do any priming to the stamper, which is odd since I’ve had to prime all my previous stampers. Hey, I’m not complaining!

The first plate I’d like to show you is the 08 from the new Holy Shapes Collection. These images are great and I definitely need to get all the XL-sized plates in the collection. My gel nails are quite long but the large images fit them very nicely. I dyed my hair neon pink so I wanted to match my nail with my hair and chose Kitten Heels by Ruby Wing. I like to pair black with… well, everything so I painted my ring finger nail using Black by Gina Tricot and pinky using Emotions by OPI. I also added some micro glitters by InDecisive Lacquer to my ring finger and thumb. After a coat of HK Girl I started stamping.
I have to say I was a bit intimidated by the straight and thin lines on the plate. I’ve never been able to lift very fine lines from any plate. I used MoYou Nails stamping polishes (black and fuchsia) which I just bought cos my Konad black was done. New plate, new polish, new stamper, new scrapes, new hair color! That’s a lot of new if you ask me. I chose two images, one with very fine lines and one with wider lines. They both lifted with ease and perfection (with rolling motion). No bubbles, no holes… just perfection! I was so stunned that I almost forgot to stamp my nail while I was admiring the image on the stamper.

My nails are curvy and long (cos they’re gel nails) so it’s difficult to transfer any image from the stamper to the nail. MoYou London squishy stamper is so soft that you can easily roll the image from side to side without having to use too much pressure. I used a bit too much pressure which made the images a bit wonky. I was most impressed with the black straight lines I stamped on my thumb. They looked so good with the black micro glitter and neon pink polish. I think the image on my forefinger and middle finger must still be my favorite. I already came up with another mani I’ll be doing using the image. Not only did the stamper perform exquisite but so did the scraped. I’ve been using old credit cards and such but for some reason this was even better, although I was a bit sceptical due to the minuscule size. I’m a happy camper with my new hair and my new nails!
Tuesday, February 24, 2015

F.U.N Lacquer - The Love 2015 Collection


Kun sain kuulla, että singaporelaisen indiemerkin F.U.N Lacquerin lakat ovat tulossa myyntiin ihan tänne Suomen maalle Cesar’s Shopiin, pysyin tuskin nahoissani. Omistin vain kaksi merkin lakkaa Paydayn sekä Million Dollar Dreamin molemmat holoversioina ja jo tämän kokemuksen perusteella voin sanoa, että kyseessä on nimensä mukainen brändi. F.U.N Lacquer tahtoo sanoa avattuna Fabulously Unique Nail Lacquer ja sitä nämä kaunokaiset todella ovat. Ainoa ongelma on mielestäni se, että etenkin multichromelakkojen värieroja on hankala sisäistää pelkkien kuvien perusteella.


Hyppäsin bussiin sillä hetkellä, kun sain kuulla, että paketti on saapunut Cesarsille. Saapuessani edessäni aukesi kynsilakkafriikin taivas. Rivikaupalla F.U.N:in lakkoja! Sain kunnian swatchata lakat tikuille ja siinä lakkahuuruissani koin monta yllätystä lakkojen todellisten värien ja olemusten suhteen. Päivän paras uutinen oli kuitenkin se, että sain Cesarsilta lainaan testerit uuteen Love 2015 -kokoelmaan kuvauksia varten. Pakko myöntää, että ensireaktioni tähän kokoelmaan oli njäh. Okei, taas uusia multichromeja, mahtavaa! Ei näitä kuitenkaan voi lakata kynsille ilman mustaa pohjaa ja kaikki ovat kuitenkin samansävyisiä jo olemassa olevien multichromien kanssa esim. uudenvuoden kokoelmasta. Olin tutkaillut New Year 2015 -kokoelmaa pitkään ja hartaasti ja valinnut itselleni Blessingin holoversion. Cesarsilta kotiutin myös Paydayn tavallisen version sekä Starry Night of the Summerin. Päivän mittaan päädyin niinkin yllättävään hankintaan kuin Love 2015 -kokoelman Philian holoversioon. Ai miksi ensin nillitän tästä kokoelmasta ja sitten ostankin yhden lakan ko. kokoelmasta? Koska tämä kokoelma on uskomattoman upea, SIKSI! Haluan nämä kaikki!!!Love-kokoelman hololakat ©


Love 2015 -kokoelma sisältää neljä paria lakkoja, jokaisesta siis multichrome tavallisena ja holoversiona. Lakat peittävät yllättävän hyvin ja sanoisin, että Eternal Loven tavaversio on ainoa, jonka alle voisi harkita mustaa lakkaa, mutta kolmella kerroksella saattaa silti päästä pälkähästä ilmankin. Testasin holoversioita kynsille, että näette lakkojen erot livenä. Holoversiot peittivät kauniisti kahdella kerroksella, levittyivät oikein kiltisti ja kuivuivat nopeasti. Vaikka lakat saattavat ensisilmäyksellä vaikuttaa samanlaisilta, voin vakuuttaa, ettei näin ole. Tai eihän minun tarvitse, katsokaa hei näitä kuvia!


Unconditional Love on ensisilmäyksellä viininpunaisen kuparinen. Testasin kaikki tikut päivänvalolampun alla nostamalla tikkua pöydän pinnasta lamppuun asti. Näin koko väriskaala tulee esiin. Voitte kuvitella, että olin huvittava näky heilutellessani muovitikkuja tuntikaupalla kuin mikäkin Harry Potter ja hihkuessani uusien värien tullessa esiin. Tästä lakasta tulee esiin myös upea ruohonvihreä tietyssä kulmassa. Kynsikuvissa Unconditional Love on etusormessani. Molemmat hyvin peittäviä kahdella kerroksella. Tämä sävy muistuttaa New Year 2015 -kokoelman Burnin’ Upia mutta siitä puuttuu mielestäni tämä vihreä aspekti. Vertailen tikkuja vielä, kunhan pääsen taas Cesarsille. Pysykäähän kuulolla.


Storge on edellistä kylmempi sävy. Perusvärinä on violetti, joka vaihtuu viininpunaisen kautta ruskeaan ja kupariin. Kuvissa lakka on holoversiona keskisormeni kynnessä. Tämän haluaisin ehdottomasti itselleni. Peittää taasen hyvin kahdella kerroksella. Storge muistuttaa New Year 2015 -kokoelman Celebratea. Vertailen tikkuja myös näiden osalta Cesarsilla.


Eternal Love on hieman edellisiä lirumpaa ja saattaa vaatia kolme kerrosta peittävyyteen. Levittyvyys kuitenkin erinomainen. Holoverio on kuvissa nimettömässäni ja lakkaa levitin vain kaksi kerrosta. Tämän lakan pohjasävy on kylmän sininen (jopa turkoosi) mutta se taittaa nopeasti lämpimään violettiin ja viininpunaiseen. Reunoilla on havaittavissa myös aavistus ruskeankuparista sävyä. Reunion New Year 2015 -kokoelmasta muistuttaa tätä kaunokaista. Vertailua luvassa edelleen.
Yritin saada tikkukuviin häivähdyksen lakan upeaa turkoosinharmaata sävyä. Näiden tikkukuvien hillittyjen sävyjen lisäksi lakassa on myös tuo pullokuvien upea sinappinen sammalenvihreä sävy.


Kaunein kokoelman lakka on mielestäni Philia, joka on yhtä uniikki kuin New Year 2015 -kokoelman Blessing (joka muuten näkyy vertailun vuoksi peukaloni kynnessä). Philian sävyssä on pronssisen ruskeaa, sammalen vihreää, sinappia ja viileän turkoosinharmaata. Rakastuin ja ostin omaksi holoversiona. Lakka on nähtävissä pikkurillissäni. En muista koskaan nähneeni tällaista multichromea. Aivan mielettömän tyylikäs ja hienostunut. Joudun ehkä hankkimaan myös tavaversion, koska mieheni tykästyi siihen.

Ainoa miinus Philiassa on, että se värjää. Lakan pohjalla on tummansininen jelly, joka valitettavasti värjää kynnet aika pikaisesti ilman aluslakkaa. Muilla lakoilla tätä ei tapahtunut, koska niiden pohja on harmaa. Muistakaa siis kynsisiskot aluslakka! Itselläni oli alla vain PP:n Revolution (jota ilman en enää voisi elää), koska ajattelin poistavani lakat pian kuvien jälkeen. Värjäytyminen ehti kuitenkin jo tapahtua, mutta saan sen helposti pois geeleistä viilaamalla. Revolution puolestaan oli aivan uskomaton tämän holohippuhelvetin kanssa. Sain pyyhkäistyä lakat näpsäkästi kynneltä pois enkä joutunut hinuttamaan geelille takertuneita hileitä tuntia irti. Olen onnellinen!


Jos saisin valita New Year 2015 ja Love 2015 -kokoelmien väliltä niin ottaisin ehdottomasti Love 2015 -kokoelman kokonaisuudessaan. Jotenkin multichromet ovat uuvuttaneet minut. Tuntuu, että niissä on aina samat sävyt (myönnän toki, että valon aallonpituuksille eivät lakantekijätkään mitään mahda) mutta tässä kokoelmassa on pirteän rapsakka vivahdus. Jotain uutta, jotain vanhaa. Jos et vielä omista F.U.N Lacquerin multichromeja niin tässä on erityisen kiinnostava kokoelma niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin lakkafanille.  

Aiotteko hankkia näitä kaunokaisia kimaltelemaan kynsillenne?


*    *    *    *    *    *

May I present to you the beautiful and new Love 2015 Collection by F.U.N Lacquer. It has four pairs of multi chrome polishes in it, both normal and holo versions. There are some similarities to New Year 2015 collection but I think this collection is more refined. I fell in love with the unique Philia, which I had to buy for myself in holo version. I think pictures speak louder than words so please enjoy the photos. I have the holo versions on my nails. On my forefinger is Unconditional Love, middle finger Storge, ring finger Eternal Love, pinky Philia. For comparison I have the Blessing (H) from New Year 2015 Collection on my thumb. These are all easily applied, cover in two coats (Eternal Love is a bit more sheer) and dry fast. Remember to use base coat, since Philia does stain nails as its base color is dark blue. I didn't remember and I guess you know which color my pinky is now. Hope you love these polishes as much as I loved making these pics for you guys. Sunday, February 22, 2015

So long, and thanks for all the cute owls!


Pöllö, tuo yön valtias, kuolleiden suojelija ja vapautuneiden sielujen opas. Linnuissa on jotain mystistä. Aina katsoessani linnun silmiin minusta tuntuu, kuin se näkisi suoraan sieluuni. Aivan kuin ne tietäisivät jotain mitä kukaan muu ei tiedä tämän maailmankaikkeuden kudoksesta. Vähän sama juttu kuin Douglas Adamsin Linnunradan käsikirjan delfiinien kanssa. Ja ihminenkö muka luomakunnan kruunu? Pyh, sanon minä. Jos jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen niin mitä se taas kertookaan siitä jumalasta?

No mutta nyt mentiin ohi aiheesta niin, että suhina vaan kuului! Tarkoituksenahan ei ollut esitelmöidä elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta vaan esitellä toinen Born Pretty Storelta saatu leimauslaatta joka tottelee nimeä Qgirl-036. Olen aivan höpönä lintuihin ja käsivarrestanikin löytyy niitä kaksin kappalein varpusen ja pöllön muodossa. Pöllölaattoja on onneksi aika mukavasti saatavilla ja aina kun sellainen tielleni osuu niin kyllä se aika nopsaan mukaan lähtee. Tässä laatassa pöllöt ovat supersöpöjä ja olin itselleni raivoissani, kun en saanut kuvia nousemaan laatalta (ks. edellinen postaus). Edelleenkään laatassa ei ole mitään vikaa vaan minussa (*repii hiuksia päästään*). MoYoun löllöstampperilla nämäkin leimat nousivat nätisti. Olen surkea ohuiden suorien viivojen kanssa ja laatan häkkikuviot näyttivät testipaperilla kaltoinkohdelluilta ja piloille potkituilta. Miten kummassa te kokeneemmat leimaajat saatte tuollaiset viivat suoraan kynnelle, kun minä en saa edes paperille. Mutta onhan se niinkin, että mikäli ihminen edes kykenisi kokemaan täydellisen tyytyväisyyden tunteen ja ajattelisi, ettei missään voi enää kehittyä paremmaksi niin tämä laji ei olisi koskaan laskeutunut puusta savannille. Uteliaisuus ja nautinnon tavoittelu ovat aika voimakkaita motivaattoreita (häpeän ja pelon lisäksi).

Mikähän eksistentiaalinen kriisi minulle on puhkeamassa, kun pamautan jatkuvasti ohi aiheesta. Päivän aihe on kuin teflonia enkä saa siitä millään kiinni. Nyt yritän keskittyä! Leimailuongelmien vuoksi tein myös pöllöt decaleina, jotka tällä kertaa myös maalasin. Nyt voin rehellisesti sanoa, etten edes yritä luetella mitä kaikkia lakkoja näissä on käytetty koska niitä oli tuossa pöydällä varmaan parikymmentä. Tarkoituksenani oli lakata kynnet valkoiseksi ja kiinnittää värikkään pöllöt näille kynsille. No, eihän se nyt ihan niin taas mennyt. Löysin laatikosta niin mukavia vaaleita beigejä ja ruskeita, että sain päähäni alkaa tekemään kelmutöpöttelyjä eri sävyisillä ruskeilla. Hirveän kiva idea ja toteuttamisessakin meni mukavasti aikaa. Kaikista mukavin kohta oli se, kun tajusin, että pöllöt ovat niin isoja pikkuisille kynsilleni, että eipä sieltä juuri jää mitään taustaa näkyviin. Onnea vaan taas mulle!
Mutta nämä pöllöt ovat vaan niin söpiksiä, että saavat kaiken anteeksi (siis sen, että minä en vain osaa). Jos tunnet palavaa halua saada itsellesi tämän laatan voit tehdä sen tästä. Voit toki tutustua myös muuhun laajaan BPS:n kynsitarvikevalikoimaan ja saat 10% alennuksen ostoksistasi alennuskoodilla TBL91. Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille ja palataan ensi viikolla asiaan FUN Lacquerin uuden kokoelman esittelyllä!*    *    *    *    *    *


The second plate I’m reviewing for Born Pretty Store is Qgirl-036. It has the cutest owl images in it and when I see owls, I must have them. I had some trouble lifting the images, but this was not due to the plate but me. Sometimes bad people happen to good plates! I chose to make some stamping decals instead of stamping directly to my nails. I colored the decals with so many different polishes that there’s no point in listing them here. I also used probably about six polishes on my nails, cos I got this fab idea of doing some saran wrap dabbing. It took quite some time and the benefit is about zero, since you can’t even see the pattern under the owls. I forgot my nails are tiny and I figured the owls would be much smaller on the nails. Well, this is how they turned out. I love the images, just not my execution! If you feel the desire to get this plate you can use a 10% discount code TBL91. Don’t forget to check out the rest of the nail art supplies at BPS. Have a nice Sunday and I’ll see you next week with the new collection from FUN Lacquer.   


Friday, February 20, 2015

Keep calm and stamp on… even if it kills you!


Sain Born Pretty Storelta muutaman tuotteen esiteltäväksi ja valitsin tietysti pari ihanaa leimauslaattaa mukaan pakettiin. Ensimmäinen esiteltävä laatta on BP-29, jossa on ihania kynsilakkafanin unelmakuvia. Olin jo pitkään ihmetellyt eikö missään laatassa ole lakkapullojen kuvia mutta tästäpä sellaisen löysin itselleni.

Minulle kävi tämän leimaussession kanssa klassiset eli juuri silloin kun leimojen pitäisi onnistua, ne eivät onnistu millään. Istuin pöydän ääressä eräänä iltana tuntikaupalla osoittaen itselleni hyvin epätyypillistä kärsivällisyyttä yrittäessäni löytää syytä leimaamisen sietämättömään vaikeuteen. Katsoin Youtubesta videoita, joissa leimat nousivat näillä videoiden yli-ihmisillä helppoudella, jota ei voinut kuin kadehtia. Vaihdoin lakkaa, leimasinta, scraperia, leimaustapaa eikä mikään auttanut. Testasin myös toista esiteltävää laattaa (postaus tästä tulee sunnuntaina) eikä sekään suostunut yhteistyöhön. Välillä jokin kuvioista noisi ihan nätisti mutta seuraavalla yrityksellä ei mitään.
Onneksi tämä oli vasta testailuvaihe, jolloin tarkoituksena oli läpsiä leimoja vanhan manikyyrin päälle ennen lakkojen poistoa. Tämän testisession mentyä penkin alle päädyin ottamaan seuraavan päivän suunnitellut lakkaukset varman päälle eli tein leimat kirkkaan kynsilakan päälle muovialustalle. Onko tämä huijausta? Itse en pidä sitä huijauksena vaan tapana estää hermoromahdus seuraavana päivänä. Toki ”leimaaminen” tällä tekniikalla vie kauemmin aikaa mutta joskus on hyvä varmistella taustansa. Ainoa leima, jota en saanut nousemaan laatalta oli lopulta nainen puhaltelemassa kynsiään. Laatta on siis toimiva, leimaaja ei!
Posti toi MoYou Londonin ihanan löllöstampperin hoteisiini muutama päivä myöhemmin ja pääsin testaamaan heti laattoja uudella löllöllä. Ja sehän toimi kuin unelma. Naikkonenkin nousi nätisti laatalta. Miten on mahdollista, että aina se uusi leimasin toimii... kunnes se ei enää toimi, kun uusi leimasin saapuu? Minulle on tulossa Creative Shopin iso leimasin postissa, joten katsotaan pitääkö teoria taas paikkansa. Tämä MoYoun löllö on kyllä löllömpi kuin mikään aikaisempi löllöni. Minulla on kaksi neliöstampperia ja ne ovat molemmat valkoista löllömuovia. Tämä on vielä löllömpää läpikuultavaa muovia. Epäilen materiaalin olevan samankaltainen kuin Creativessa tulee olemaan. Tässä taas nähdään kuinka monesta asiasta leimaaminen voi olla kiinni. En pistä pahaksi tätä pientä oppituntia leimailun ihmemaassa, koska aina sitä oppii jotain uutta.
Kynsille halusin OPI:n Mustang-kokoelman lakkoja. Näitä Helmeristäni löytyy kolme: musta Queen of the Road, sininen The Sky’s My Limit ja pinkki Girls Love Ponies. Yhtäkään en vaihtaisi pois. Nyt huomasin jo olevinaan ison eron GLP:n ja Gwenin Hey Babyn välillä. GLP on ”paljon” sinertävämpi kuin Hey Baby, joka on näistä se konservatiivisempi yksilö. Mitenkähän en ollut aiemmin tajunnut tätä ”suurta” eroa? Leimat olin tehnyt kultaisella Chinan Passionilla, mustalla Konadilla ja mustalla Color Clubin hololakalla Beyond. Jos ei edellisen päivän leimailut menneet putkeen niin ei kyllä mennyt tämä leimadecalien kiinnittäminenkään. Yleensä decalit sulavat kuin itsekseen aluslakkaan mutta tämä oli taas niitä päiviä, kun mikään ei ota onnistuakseen. Olin päättänyt esitellä tämän leimauslaatan ja sen mukana nämä kynnet, vaikka henki menisi, joten jatkoin nyhertämistä.
Yleensä tässä vaiheessa on sellainen voittajafiilis ”Tulin, näin, voitin!”, mutta nyt fiilis oli enemmänkin ”Tulin, kämmelsin, sain hermoromahduksen...”. Jos tästä nyt hakee jotain yhteenvetoa niin sanoisin, että laatta on ihana (en heittänyt sitä vielä ikkunasta ulos, vaikka mieli teki) ja toimii, kun sitä osaa käyttää. OPI:n Mustang-kokoelman lakat ovat mahtavia ja toimivat, vaikkei juuri osaisi kynsiä lakatakaan :). Kokonaisuutena tästä jäi nyt vähän kökkö maku suuhun, koska Mustang on lemppariautoni ja olisin niin halunnut näiden kynsien onnistuvan. Mutta ei niin paha, ettei jotain pahempaa olisi tiedossa! Sunnuntaina saatte ihastella toista epäonnistunutta leimaussessiota. Mutta ettepähän ainakaan pääse sanomaan, että tämä bloggari julkaisee vain onnistuneita kynsiä.
Tämän postauksen aikana käytetyt leimasimet, lakat, scraperit ja laatat voivat kaikki olosuhteisiin nähden hyvin eikä mitään niistä vahingoitettu leimailujen aikana. Kaikki postauksessa esitetyt mielipiteet ovat bloggarin oman (jokseenkin sekavan) mielen tuotoksia eivätkä pohjaudu absoluuttisiin faktoihin, koska sellaisia ei ole olemassakaan. Mikäli haluatte hankkia ko. laatan itsellenne, se onnistuu klikkaamalla tästä. Voitte myös ihastella muuta kynsikoristevalikoimaa ja koodilla TBL91 saatte 10% alennusta ostoksistanne Born Pretty Storesta.

Mielestäni koodini pitäisi olla ennemminkin EVO91 (EVO= Et Vain Osaa)! EVO kuittaa. Palataan sunnuntaina uusin epäonnistumisin.

On my nails: 
 • OPI - Queen of the Road 
 • OPI - The Sky’s My Limit 
 • OPI - Girls Love Ponies 
 • China Glaze - Passion (stamping)
 • Konad - Black (stamping)
 • Color Club - Beyond (stamping)
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat*    *    *    *    *    *

I like stamping! I would love stamping if I knew what makes it tick. Why can’t everything work every time? What is this mysterious factor x, that makes stamping sometimes not work at all? Well, whatever it is I was having serious issues with factor x while doing these nails. I tried everything but it just wasn’t my day. I wanted to show you this pretty stamping plate BP-29 I received for a review from Born Pretty Store and by golly, I was gonna do it even if it killed me. A couple of days after my desperate attempt to stamp I received a new stamper from MoYou and the images lifted like angels. So, I guess we could say “it’s not me, it’s you… but it’s mostly me”. Well, you live and you learn. I learned that I need to have every stamper ever created by Man in my selection. Not because I’m that good but because I’m that bad. I absolutely love the plate with its polish bottles and the slogan. These nails were the result on hours and hours of failed stamping so I guess it’s obvious why I don’t like them, but since I love the plate (and finally know how to use it) I will be using it again for sure. You can find this plate under nail art from BPS and get a 10% discount using code TBL91.