Sunday, May 31, 2015

Mani of the Month – May 2015


Mistä tietää, että kuukausi on taas kulunut? Siitä, että kynnet huutavat huoltoa ja on aika tehdä yhteenvetoa edellisen kuun lakkauksista. Ajantajuni on jotenkin niin todellisen hämärtynyt, että joudun kirjoittamaan itselleni kalenteriin muistutuksia suihkussa käymisestäkin. Onneksi kynsien kasvu kertoo suhteellisen tarkkaan kuukauden kuluneen, jolloin osaan ottaa esiin UV-uunin ja naputella samaan aikaan muutaman sanan kuvakollaasin oheen.
Ihmettelin kovin kuvien vähäistä määrää kollaasia tehdessäni. Jotenkin tunneperäisesti muistelin kuitenkin lakanneeni kynsiäni toukokuussa täysin lakkaamatta. Hmm, outo ristiriita. Onneksi tietokoneen kuvakansio kertoo kaiken mitä tämä varhaisdementikko ei muista.  Yksi viikko meni tietysti El Corazonin kynsilakkojen esittelyyn ja muutoin olin kiinni Saffronin lakkapulloissa ja kynsilakanpoistoaineessa.


Sanna Tara Nail Artille tekemiäni koristelukuvia.


Tässä yhteydessä lienee asiallista ilmoittaa (huutaa hurmioissaan koko maailmalle), että sain Saffronin lakkojen swatchaukset valmiiksi. Siis kaikki 58 lakkaa! Tähän hommaan kului kolme kuukautta, yksi pullo kamalan hajuista Mereneidin pikakuivattajaa (kutsutaan myös nenän limakalvonirrottajaksi) ja pari pulloa lakanpoistoainetta. Sain viimeiset glitterit kuvattua torstai-iltana ja olin niin innoissani, että tein heti kaikista kuvista kollaasin ja julkaisin sen blogin Instagram- ja Facebook-sivuilla. Parikymmentä lakkaa on esittelemättä täällä blogin puolella, joten viitisen postausta Saffronin lakoista on vielä tulossa. Olen ilkeä ja esittelen ihanat glitterit vasta viimeisessä postauksessa.Esimakua Saffronin glittereistä mustan/valkoisen lakan päällä. Taisin taas innostua perusglittereistä!


Mitäpä muuta toukokuusta jäi käteen näitä kuvia katsellessa. Hiukset tuli näemmä värjättyä ja BPS:n uusista laatoista yksi suostui yhteistyöhön leimaamistesteissä. Kolmesta suorakaidelaatasta siis vain yksi toimi. Surkeaa! Onneksi nämä olivat ilmaisia testilaattoja, koska rahani pistän tästä eteenpäinkin MoYou Londonin tuotteisiin. Leimaamisesta puheenollen, en olisi ihan heti uskonut että tulisi eteen kuukausi, jossa kaikissa lakkauksissa on käytetty leimaamista koristeluissa. El Corazonin lakkaesittelyt nyt ovat poikkeus säännöstä, mutta voitte kuvitella, että olisin halunnut kaivaa laatat esiin näitäkin varten. Meikkivarastoni saivat myös pitkästä aikaa täydennystä toukokuussa (ostopostaus tulossa) ja innostuin testaamaan synteettisen peruukin lettikihartamista kiehuvan veden avulla. Pitäähän sitä jotain muutakin olla elämässä kuin puput ja kynsilakka, right?


Tästä tuli aika namu, vaikka itse sanonkin!


Lupauksia ensi kuulle? Yritän päästä eteenpäin tikutusprojektissani, joka tuntuu loputtomalta. Olen toki voiton puolella jo menossa mutta todennäköisesti en vain halua päästä loppuun ja tietää totuutta lakkojen määrästä. Yritän myös kokeilla vesimarmorointia ja sitä hiuslakkasöhötysversiota kanssa. Akkuvesikin on seisonut nurkassa jo niin kauan, että mikään ei voi mennä pieleen, ellen ole vahingossa ostanut akkuhappoa (pitäiskö tehdä videotuto "kuinka marmoroidaan akkuhapolla")! Saan myös keskittyä Sanna Tara Nail Art –projektissa koristeluihin nyt kun kaikki lakat on swatchattu! Tiedossa on folioita ja irtoglittereitä, siirtokuvia ja lehtikultaa. Toivottavasti ei tule liian lämpimiä ilmoja… ollapa ilmastointilaite!Friday, May 29, 2015

El Corazon – Theme Week : How low can you holo?


Tästä viikosta on epäilyttävästi muodostumassa paitsi El Corazon –teemaviikko myös ”kuinka monta kynsilakkaa löytyy keittiön pöydältä” –teemaviikko. Voin kertoa, että luku huitelee jossain 50:n yläpuolella. Nämä ovat siis laatikoitumistaan odottavia (jaa, että mitä laatikkoa) uutukaisia, jotka ovat jääneet elämään elämätöntä elämäänsä välitilaan nimeltä ”olin ennen keittiön pöytä”. Tästä porukasta on kuulkaa ollut kiva nappailla tälläkin viikolla sopivia sävyjä mukaan teemaviikon kynsille.


Ensin haluan ehdottomasti esitellä teille Gemstones-kokoelman Pyriten ja Rauchtopazin. Edellinen on likaisen vaaleahko oliivinvihreä metallinen shimmer holohiutaleilla. Jälkimmäinen puolestaan syvän ruskea kaunotar punaisella shimmerillä ja holohiutaleilla. Nämä lakat pääsevät ehdottomasti oikeuksiinsa vasta kynsillä. Tässä välissä nappasin mukaan nimettömään Colour Aliken upean vaaleanruskean ja hitusen lilaan taittavan holon 118. Tekisi mieli soittaa hätänumeroon, kun lakka on niin kaunis! ”Anteeksi, voisitteko tulla poistamaan kynsilakkani, että saisin näköni takaisin”???
Jouduin levittämään molempia Gemstoneseja kolme kerrosta mutta hällä väliä, kun ne kuivuivat niin nopeasti. Tuijotellessani lopputulosta tajusin, että värimaailma ja holomaailma vaikuttavat aivan FUN Lacquerista tutulta. Niinpä kaivoin esiin Philian ja töpöttelin nimettömän kärkeen holohippuloita. Minulle tyypillisesti kynnet olivat mielestäni niin kauniit, että harmittelin kovasti Colour Aliken 537H:n ostamatta jättämistä. Uskoakseni se olisi täydellinen vihreä vastine 118:lle näihin kynsiin. Ja tän kanssa mun sitten pitää elää! Miettikääpä sitä! Kynnet oli niin nätit, että piti ostaa muutama lakka lisää?!?! Mutta toisaalta selitän itselleni, etten tarvitse Cadillacquerin A Dragon Is Not a Slavea, koska 118 korvaa sen semihyvin...

Sitten vihdoin niihin violetteihin kaunokaisiin, joita olisi jäljellä kolme kipaletta. Pikkurilliin ja peukaloon levitin kolme kerrosta Amethystiä, joka kuuluu Gemstones-kokoelmaan. Keskisormessa on Large Hologram –kokoelman Butterfly ja etusormessa Galaxy samasta kokoelmasta. Nimettömään nappasin taas Colour Aliken holon 497, joka on muuten dupe Cadillacquerin Firinnelle (tikkukuva instassa ja fb:ssä). Galaxy ja Butterfly levittyivät molemmat vaivattomasti kahdella kerroksella, vaikka jellypohjaisia ovatkin.

En osaa edes sanoin kuvailla miten kauniita nämä ovat jokainen. Amethyst on kylmän violettina holohiutaleunelmana kuin Picture Polishin Eyre, mutta väriltään täsmälleen kuin PP:n Imperial. Galaxy on munakoison värinen upea syvän tumma violetti, jollaiseen en muista törmänneeni. Butterflyn lämpimän violettinen sävy ja holohiutaleet puolestaan tuo väkisinkin mieleeni PP:n Pandoran (ks. kuva) tai Zoyan Auroran. Nimettömän hololakka näytti jotenkin yksinäiseltä tämän holotykityksen rinnalla, joten töpöttelin kynnen kärkeen A-Englandin Crown of Thistlesiä. Halusin myös nähdä näiden välisen värieron ja onhan se aika iso (näkyy paremmin hehkulampun valossa, mutta ei sentään peiton alla). Olen aivan umpirakastunut jokaiseen näistä violeteista lakoista ja ne pääsevät ehdottomasti mukaan violettien TOP10-listalle.

Tämä värien vertailu kynsillä teemaviikon turvin on pelottavan mukavaa, joten lopetan nyt ja astun hetkeksi takavasemmalle nähdäkseni metsän puilta ja kynsitaiteen kynsilakoilta. Tällä viikolla oli mukavaa ihan vaan ”värjäillä” kynsiä tieteellisen kuriositeetin takia mutta nyt lienee aika palata taiteellisemman hömpötyksen pariin. Ymmärsin muuten ehkä juuri miksi kynsilakat ovat vieneet sydämeni! Niissä yhdistyy parhaat puolet molemmista minulle tärkeistä maailmoista, tieteestä ja taiteesta. 

Oikein antoisaa viikon- ja toukokuun loppua jokaiselle. Se olisi sitten kohta KESÄ-kuu!Thursday, May 28, 2015

El Corazon – Theme Week : Party, Party, PARTY!!!


Heipsan taas ihanaiset! Tänään esittelyssä El Corazon –teemaviikon ainoat ei-hololakat. Nappasin muutaman herkullisen Nail Party –kokoelman lakan ostoskoriin hololakkoja shoppaillessani. Tutustutaan nyt siis torstain ratoksi kahteen herkkupalaan.


El Corazon Nail Party - Blackberry Caipirinha


Nail Party –lakat vaikuttavat epäilyttävän voimakkaan shimmerisiltä frosteilta mutta ovatkin vain shimmereitä, eivätkä kovinkaan epäilyttäviä. Molemmat lakat levittyvät kuin unelma ilman kaljuuntumisia ja kuivuvat nopsaan. Jo ensimmäinen kerros peittää, mutta itse vetäisin varuiksi toisen perään, koska kynteni eivät ole sieltä ihan lyhyimmästä päästä. Olen tässä Saffronin lakkoja swatchaillessani huomannut lakkaavani frostlakan tietyllä tavalla, että saan siveltimenjäljet mahdollisimman suoraan. Näiden kanssa ei tarvinnut kikkailla, koska siveltimenjälkiä ei jäänyt. Molemmissa ostamissani lakoissa on jännittävä kevyt duochrome-efekti, joka näkyy etenkin pullossa mutta kyllä sen olemassaolon aistii myös kynsillä. Lakat on nimetty hauskasti kesäisten drinksujen mukaan.


El Corazon Nail Party - Pink Squirrel


Ensimmäisenä tutustutaan tarkemmin synkeään lakkaan nimeltään Blackberry Caipirinha. Kuten pullokuvasta huomaa, lakan tausta on tumma munakoisonvioletti, joka taittaa upeasti vihreään. Kynsillä efekti ei ole erityisen voimakas vaan lähinnä hillityn tyylikäs. Tästä lakasta tulee himpan verran sama fiilis kuin Picture Polishin Poisonista. En ensin oikein tykännyt, mutta sitten kuitenkin tykkäsin kauhiastikin. Kuten mainitsin jo maanantain postauksessa, Caipirinhassa löytyy Poisonin hienostunutta duochrome-efektiä sekä myös Essencen Wonderfuelin värimaailmaa.
Koska en kykene lakkaamaan kaikkia kynsiä yhdellä värillä ja peittelen tätä tosiasiaa väittämällä teille, että haluan vain antaa teille mahdollisuuden nähdä miltä tietty lakka näyttää jonkin tutumman lakan yhteydessä, oli tähänkin testiin pakko ympätä ylimääräinen lakka. En meinannut millään löytää sopivaa tekstuuria Caipirinhan pariksi. Jokainen oli liian vihreä, liian sininen, liian punainen. Parhaiten sävyihin sopi OPI:n Liquid Sand Can’t Let Go. Koristeeksi pilkutin kynsiä El Corazonin Galaxyllä. Hololakka ikään kuin upposi shimmerlakkaan ja muodosti tahattomia jalokiviä. Tykkään!
Toinen torstain toivo on Pink Squirrel, joka on erittäin kirkkaan pinkin purppurainen shimmer. Tämä lakka oli ”pakko saada”, koska kukapa voisi vastustaa tuollaista väriä (tai nimeä). Tässäkin lakassa näkyy pullossa kaunis duochrome-efekti, joka taittaa sävyjä purppuran ja pinkin välillä. Kynsillä efekti on jälleen vaisumpi muttei missään nimessä olematon. Ja vaisua tästä lakasta on hankala saada yrittämälläkään.
Valitsin oravalle kimppaan Zoyan Thean eli wannabe-tekstuurin, joka on oikeasti jellyglitter. Aivan huimaavan kaunis Thea kuitenkin on, persoonallisuushäiriöinen eli ei. Koristelin kynnet Thea-pilkkukiekuroilla sekä El Corazonin Butterfly-pilkuilla. Etenkin makrokuvista näkee taas miten pilkut upposivat lakkaan muodostaen jalokiviä. Molemmat Nail Party –lakat ja kynnet olivat niin näpsäkän näköiset, että käytin niitä katsomassa aurinkoa ja voikukkia. Onneksi on oma piha niin ei tarvitse kyykkiä parkkiksella kännykkä kädessä!
Huomenna onkin sitten jo perjantai ja vuorossa… oletteko valmiina? Vuorossa ovat kaikki jäljellä olevat sävyt näistä 11 ihanuudesta. Lupailin alkuviikosta mahdollisesti violetteja kaunottaria vielä kynsille, mutta siitähän olisi tullut paha mieli sekä minulle että lakoille, jos olisin vain hylännyt kaksi puuttuvaa lakkaa vain sen takia, että ne nyt sattuvat olemaan hieman vuodenaikaan sopimattomia (oliivi, punaruskea). Wednesday, May 27, 2015

El Corazon – Theme Week : Sizzling with anticipation


Jatketaan El Corazon -teemaviikkoa vähän huijaustunnelmissa. Viime viikolla sain swatchattua viimeisen ei-glitterin Saffronin projektissani (enää glitterit jäljellä 59 lakan swatchailussa, aaltoja **kele). Täksi viimeiseksi lakaksi oli jäänyt/valikoitunut jostain kumman syystä ihanaakin ihanampi neiti 58. Kuvasin kynsiä suu auki ihastuksesta ja kaikki naapurinkin pieneliöt todennäköisesti päätyivät kitarisoihini. Sain aivan järisyttävän hyvän idean testata juuri saapunutta El Corazonin Gemstones-kokoelman Alexandritea neonpinkin lakan päälle ja huijata itseäni kuvittelemaan, että lakkasi juuri kynnet Picture Polishin Sizzlellä!
Katsotaanpa ensin vähän tarkemmin tätä Saffronin neiti 58:a. Lakka on oikein sinertävän neonpinkki upealla hopeisella taustahälyshimerillä. Cremetyyppisenä lakkana tämä levittyi kuin itsestään ja peitti jo yhdellä kerroksella… siis yhdellä!!! Koska olin ottamassa virallisia swatchkuvia lakasta, levitin vielä varuiksi toisen kerroksen. Voitte ehkä ymmärtää kuvia katsoessanne miksi olen hieman hämmentynyt tämän lakan päätymisestä viimeiseksi swatch-jonossa. Kai tämä on taas sitä parhaiden säästelyä!


Tässä vaiheessa joku takaraivossani kuiskasi, että neiti 58 muistuttaa yllättävän paljon Sizzleä. Olin hankkinut El Corazonin Alexandriten sillä taka-ajatuksella, että sitä voisi ehkä käyttää myös holotopperina. El Corazonilla on kyllä ihan oikea hiutaleholotopperikin mutta se oli tilaushetkellä kaupasta (Hypnotic Polish) loppu. Alexandritessa on topperia runsaammin holohiutaleita kirkkaalla pohjalla, joten sillä pystyy myös halutessaan saamaan peittävän lopputuloksen. Tämän lakan juju on kirkkaalla pohjalla oleva pinkki shimmer, joka saa kerrostettaessa lakan taittamaan vienosti pinkkiin. Mustan lakan päällä tämä näyttää kuvien mukaan uskomattoman hienolta, kun shimmer pääsee todella esiin.
Pienenä kuriositeettina on pakko mainita, että Alexandriitti-korukivi, johon tämän lakan nimi viittaa on itse asiassa yksi harvinaisimmista korukivistä ja erikoinen siksi, että se vaihtaa väriä vaaleasta pinkistä vaaleaan turkoosiin siihen osuneen valon mukaan. Aikas ihanaa, että lakka on suunniteltu niin, että sekin näyttää vaihtavan väriä, kun sen lakkaa mustan päälle, mikä tuo pinkin todella esiin!
Yrtin levittää Alexandritea mahdollisimman ohuen mutta kuitenkin tasaisen kerroksen neiti 58:n päälle. Lopputulos muistuttaa Sizzleä steroideilla! Siinä missä Sizzle on väriltään räväkän neonpinkki mutta holohituloiltaan nöyrän hienostunut, on tämä paitsi väriltään räväkkä myös holohituloiltaan überbomb, joka räjäyttää tajunnan. Nimettäköön yhdistelmä siis vaikka Bedazzleksi (Urban dictionary = ”The art of taking ordinary things and making them EXTRAORDINARY by adding sparkles, rhinestones, glitter, stars, beads”).


Tästä saa vähän käsitystä lakkapohjan shimmeristä.


Huomenna mennään kynsipippaloihin kera El Corazonin Nail Party –kokoelman lakkojen!Tuesday, May 26, 2015

El Corazon – Theme Week : Large Hologram vs Gemstones

Tervetuloa mukaan El Corazon –teemaviikolle! Esittelin lakkoja eilisessä postauksessa ja tänään ajattelin tehdä hieman vertailua kahden eri kokoelman lakkojen kesken. Kuten eilen mainitsin, Large Hologram (LH) ja Gemstones–kokoelmien lakat sisältävät kumpikin isoja holohiutaleita. Erona kokoelmissa on pääasiassa LH:n jellypohja ja Gemstonesin shimmerpohja. Katsotaanpa lakkoja hieman tarkemmin tutustumalla LH:n Kryptoniteen sekä Gemstonesin Charoiteen.


Large Hologram - Kryptonite

Gemstones - Charoite


Large Hologram –kokoelman Kryptonite on jellypohjainen sinivihreä tai vihertävän sininen holohippu-unelma. Olemukseltaan lakka varmasti muistuttaa eniten Picture Polishin Kryptonitea mutta sävy on sinertävämpi ja lähempänä A-Englandin St Georgea tai Picture Polishin Dragonflyta. Koska sattumoisin omistan jälkimmäisen lakan otin sen mukaan kynsille värivertailun vuoksi. Pöydällä pyörivät myös vasta saapuneet Colour Aliken hololakat, joten nappasin sävymaailmaan sopivan 496:n myös testiin mukaan. Näin sivuhuomautuksena voin sanoa, että 496 on melkein dupe Dragonflylle (tikkukuvat instassa ja FB:ssä) ollen kuitenkin hieman kirkkaampi ja vaaleampi. Kuvissa Dragonfly on pikkurillin ja 496 nimettömän kynnellä.
Muille kynsille levitin kaksi kerrosta Kryptonitea ja olin myyty. Helppo levittää, kuivuu ääntä nopeammin ja kaksi kerrosta peittää nätisti. Ja mitä tapahtui, kun tungin käteni päivänvalolampun alle? Mieleni teki sukeltaa kynsien syvyyksiin, niin pohjattoman kauniit ne olivat! Lisäsin testimielessä muutamat pilkut jokaiseen kynteen. Etusormessa ja pikkurillissä on pilkut 496:lla, keskisormessa ja nimettömässä puolestaan Dragonflylla. Aikas hintsusti nuo pilkut erottuvat (eli lakat todella ovat samansävyisiä) mutta esim. nimettömässä näkyy hyvin Dragonfyn ja 496:n hienon hieno ero.

Gemstonesin Charoite on puolestaan vaalean laventelinen sinivioletti tai violetinsininen kirkaspohjainen lakka sinisillä ja purppuroilla mikroglittereillä ja samaisilla holohiutaleilla kuin Kryptonitekin. Kun levitin lakkaa kynsille ensimmäistä kerrosta olin vakuuttunut siitä, ettei se tule koskaan peittämään, mutta niin vaan kolme kerrosta peitti helposti. Otin sävytestiin mukaan Picture Polishin Eyren sekä A-Englandin Dancing with Nureyevin, joita olen nähnyt jossain netin syövereissä haukuttavan dupeiksi. Eyre on metallishimmerinen holohiutalelakka, jonka sävy on selkeän sinertävä ja joka muistuttaa olemukseltaan paljon Charoitea. DwN puolestaan on täsmälleen Charoiten sävyinen vaalea laventeli mutta luonteeltaan hienojakoinen holoshimmeri. Voisin melkein väittää, että yhdistämällä Eyren ja DwN:n saataisiin melko lailla Charoiten oloinen lakka.
Eyre näkyy nimettömässä ja DwN pikkurillissä. Muissa kynsissä on Charoite. Pilkutin taasen kynsien tyviin muutaman testitäplän niin että DwN löytyy nimettömästä sekä keskisormesta ja Eyre pikkurillistä sekä etusormesta. Tavallaan Eyre muistuttaa enemmänkin Gemstones-lakkoja, koska Charoite on kokoelman ainoa lakka, joka sisältää kirkkaalla pohjalla mikroglitteriä. Muiden lakkojen pohja on Eyren tapaan metallisen shimmerinen. Alexandrite taas sisältää kirkkaalla pohjalla kevyttä pinkkiä shimmeriä ja poikkeaa siten muista kokoelman lakoista. Jotenkin toivoisin, että tällaisia mikroglitterisiä lakkoja olisi kokoelmassa enemmänkin, niin kaunis Charoite on.

Kaikki lakat oli erittäin helppo poistaa eikä holohituloitakaan levinnyt pitkin sormia. Käytin lakan poistossa asetonitonta dippipurkkia, josta sormi nousi puhtaalla kynnellä. Helppoa kuin heinänteko… mikä ei kyllä kuulosta yhtään niin helpolta kuin näiden lakkojen poistaminen kynsiltä! Huomenna tutustutaan Gemstones-kokoelman Alexandriteen ja katsotaan miten parin euron neonpinkki lakka muuttuu Picture Polishin Sizzlen kaltaiseksi kesäherkuksi…Monday, May 25, 2015

El Corazon – Theme Week


Muistelen kaiholla sitä päivää, kun sain käsiini ensimmäisen El Corazon –lakkani. Päivä oli aurinkoinen ja koko maailma tuntui juhlivan paketista paljastuvaa kaunotarta. Niin, ja onhan tästä nyt jo hei monta viikkoa aikaa… ainakin kolme! Näin tuntuu käyvän aina. Anna hololle pikkusormi niin se vie koko käden! Jouduin siis aiempaa käyttäytymiskaavaa tukeakseni tilaamaan lisää näitä upeita venäläisiä mestariteoksia hollantilaisesta Hypnotic Polish –nettikaupasta. Tilauksen saatuani tulin siihen tulokseen, että nämä pikkupallerot ansaitsevat paitsi oman esittelypostauksensa, niin myös ihan koko viikon. Julistetaan siis El Corazon viikko avatuksi! Esittelen tässä postauksessa omistamani lakat kolmesta kokoelmasta ja myöhemmin tällä viikolla on luvassa ainakin kolme postausta, joissa tutustutaan muutamaan herkkuun tarkemmin kynsillä. Pitäkäähän kiinni pöksyistänne ja luottokorteistanne, nyt mennään… Muistakaa tyhjentää rakkonne ja täyttää masunne ennen jatkoa!
GEMSTONES -KOKOELMA

Se ensimmäinen El Corazonin lakkani oli Gemstones-kokoelmaan kuuluva oranssinen Ametrine, joka onkin jo päässyt esiintymään kynsillä täällä. Gemstones-kokoelman lakat ovat yksinkertaisesti sanottuna shimmereitä holohiutaleilla. Yritin selvittää googlen avulla mitä eroa on tällä ja Large Hologram –kokoelmalla, mutta tajusin eron lopullisesti vasta kynsillä. Gemstones-lakat muistuttavat esim. Picture Polishin Eyreä (shimmerpohja) ja Large Hologram -lakat puolestaan Dance Legendin Wow Prism –lakkoja (jellypohja). Molemmissa on holohiutaleita mutta ne tulevat aivan erilailla esiin eri pohjalla. Gemstones-kokoelman lakat on nimetty eri korukivien mukaan ja itselleni olen näistä haalinut kuusi kappaletta. Menin itsekin sekaisin lakkojen samankaltaisuuden kanssa ja huomasin vasta äsken, että kokoelmakuvasta puuttuu Alexandrite, koska se kehvele on mennyt pomppaamaan toisen kokoelman kuvaan.


Kuvasta puuttuu Alexandrite, jolle tuli identiteettikriisi ja luuli itseään Large Hologramiksi


Alexandrite oli pakko-ostos, kun huomasin, että se on tavallaan kirkaspohjainen holotopperi kevyellä pinkillä shimmerillä. Tätä voi käyttää myös pelkiltään (tosin vaatii varmaan 3 kerrosta) mutta upeimmillaan lakka on sipaistuna mustan päälle, jolloin pinkki shimmer tulee esiin. Itse testasin tätä neonpunaisen lakan päällä ja sain aikaiseksi köyhän naisen Sizzlen. Tästä lisää viikon aikana.
Charoite on kaunis vaalean laventelinsävyinen lakka, jonka erikoisuutena on kirkas pohja, johon on lisätty sinistä ja purppuraa mikroglitteriä. Lakka vaikuttaa äkkiseltään saman sävyiseltä kuin Lepidolite mutta siinäpä onkin metallista shimmeriä, joten lopputulos on varmasti aivan erinäköinen. Charoiten kirkas pohja tarkoittaa sitä, että koostumus on läpinäkyvää mutta sain hyvin peittävän lopputuloksen kolmella kerroksella. Ette usko miten yllätyin, kun huomasin, että tämä on vaaleampi versio Picture Polishin Eyrestä, sävyltään tasan sama kuin A-Englandin Dancing with Nureyev. Mieletön hololakka! Tästäkin lisää tällä viikolla.
Amethyst on uskomattoman purppura shimmer holohiutaleilla. Muistuttaa Picture Polishin Pandoraa mutta on luultavasti vähän sinisempi. Hamstrasin kaikki violetit sävyt näistä kahdesta holokokoelmasta, koska nyt on joku vaje purppuravitamiinista. Kyllä keho kertoo mitä keho tarvitsee. Amethystin sävy on melko lähellä Large Hologramin Butterflytä, ollen kuitenkin hivenen metallisempi ja sinertävämpi. Ilmeisesti nyt kävi niin, että aloin säästellä näitä violetteja, koska yhtäkään en saanut kynsille tämän viikon postauksia varten.
Pyrite on tyylikäs oliivinvihreä kultaisella shimmerillä ja holohiutaleilla. Tämä sävy oli niin kaunis, että se oli ”pakko saada”. Rakastan tällaisia vähän mutaisia off-sävyjä ja yhdistettynä holotuikkeeseen kokonaisuus on poikkeuksellisen upea. Ihme, ettei PP ole julkaissut jotain tämän tapaista sävyä, mutta onneksi El Corazon on.
Rauchtopaz on väriltään ruskea punaisella shimmerillä. Näiden lakkojen hololoisto näkyy jopa sateisella säällä hehkulampun valossa. Uskokaa pois, että tämä viikon jälkeen luulette sen näkyvän vaikka keskiyöllä peiton alla! En osaa oikein verrata muuten kuin jos FUN Lacquer ja Picture Polish saisivat avioliiton ulkopuolisen äpärälapsen niin sen nimi olisi El Corazon. Tuo nyt ehkä kuulosti vähän turhan halveksuvalta, koska jos ajatellaan, että näiden hintaerot ovat yli kaksinkertaiset, niin indie-shmindie minätyttö ostan El Corazoneja mennen tullen!
Ametrine on punertavan oranssinen duochrome shimmerlakka holohiutaleilla. Etenkin pullokuvassa duochrome-efekti tulee hyvin esiin paljastaen pinkin vivahteen. Tässä lakassa on peittävä metallinen shimmertausta, mikä hieman syö holoefektiä mutta silti kyse on uniikista ja erittäin kauniista tapauksesta.
LARGE HOLOGRAM -KOKOELMA

Large Hologram –kokoelmasta uskaltauduin tilaamaan kolme lakkaa. Pitkällisen vertailevan analyysin perusteella tein google apunani päätelmän, että näiden lakkojen on oltava verrattain samanlaisia kuin Dance Legendin Wow Prismit. Kokonaisuutena kokoelma ei ole kovin koherentin oloinen, koska siihen kuuluu kovin tummia ja kovin vaaleita sävyjä. Peittävyys ei näyttänyt olevan huimaava vaaleiden yksilöiden kohdalla, joten nappasin kolme tummaa jellyä holohiutaleilla. Jaahas, tänne kuvaan se Alexandrite livahti heti kun silmä vältti, mutta saahan tuosta ainakin vertailtua samankaltaisuutta…


Kuvassa ensimmäisenä vieraileva tähti Alexandrite Gemstone-kokoelmasta.
Karkulainen palasi myöhemmin kotiin omin avuin.


Butterfly on, kuten mainitsin, hyvin samankaltainen Amethystin kanssa ja kuitenkin niin erilainen. Joo, olen hifistelijä, tiedetään! Tässä on jellymäisyyden vuoksi syvyyttä kun taas Gemstoneseissa on metallisuutta. Peittävyys on aivan yhtä hyvä kuin DaLen Wowien tummissa sävyissä. Nyt kyllä tuli sen sortin hinku saada näitä violetteja sävyjä kynsille, että mikäli vain ehdin niin yritän saada puristettua vielä yhden postauksen kasaan.
Galaxy on munakoisonvärinen tumma violetti jelly holohiutaleilla. Aivan järkyttävän hieno ja onneksi tämä oli varastossa Hypnoticilla, koska vastaavaa sävyä ei löydy DaLen Woweista. Joo hei, nyt kirjoitan tämä äkkiä loppuun ja paan laittaen kynnet violeteiksi. Pitäähän nämä nyt nähdä yhdessä!
Violetin lisäksi olen höpönä vihreään, joten Kryptonite oli pakkohankinta. Ja voin sanoa, että tämä on puhdasta kultaa. Vertasin lakkaa DaLen Strutteriin ja Kryptonite on huomattavan paljon sinisempi. Eli juuri täydellinen sävy, kun halutaan välttää joulutunnelma. Sävyltään lakka vastaa tasan Picture Polishin Dragonflyta, joka olikin pakko parittaa Kryptoniten kanssa. Lisää tästäkin viikon aikana.
NAIL PARTY -KOKOELMA

Nail Party –kokoelmaan kuuluu niin houkuttelevan sävyisiä lakkoja, että frostia tai ei, tulkaa äidin luokse. Otin testiin kaksi lakkaa tästä drinksuaiheisesta kokoelmasta. Lakat ovat erittäin peittäviä shimmerisiä kevyellä duochromella, eivätkä yhtään frostmaisia. Molemmat esittelyssä myöhemmin tällä viikolla.
Blackberry Caipirinha on jälleen näitä upeita epävärejä, joista löytää koko ajan uusia ulottuvuuksia. Öljy olisi ehkä värille paras määritelmä (kiitos tästä miehelleni). Lakan pohja on tumman munakoisonvioletti, joka taittaa vihreään shimmerillään. Äkkiseltään lakka näyttää jopa teräksenharmaalta. Jos Essencen Wonderfuel ja Picture Polishin Poison saisivat lapsen, joka olisi koostumukseltaan one coat wonder niin… Aivan huiman kaunis ja tyylikäs lakka.
Pink Squirrelilla oli niin säväyttävä nimi ja epäilemättä myös sävy, että tämäkin lähti testiin. Aivan mieletön koostumus, joka peittää jo yhdellä kerroksella. Hassuinta oli se, ettei näihin jäänyt pahoja siveltimenvetoja näkyviin. Sävy on upea violetinpinkinpurppura, joka vaihtelee kauniisti eri valoissa ja kulmissa.
Haloo, onko siellä vielä ketään??? Onnea kaikille loppuun asti lukeneille ja kipaiskaa nyt äkkiä hakemassa vähän jotain makiaa suuhunne, ettei verensokeri vaivu tuhottoman alas. Näkyillään pian taas El Corazonin parissa!


Hypnotic Polishin tilaukset saapuvat nopeasti ja hyvin pakattuina.
Tullipelkoa ei ole ja postarit ovat 100€:oon asti 10€, sitten 5€.
P.s. Tämä ei ole mainos. Vastaanottimissanne ei ole mitään vikaa.
Älkää yrittäkö säätää luottokorttinne limiittiä.