Sunday, January 10, 2016

Siirtokuvasunnuntai – Riikinkukon sulkia metsästämässä


Viikko meni taas että mätkähti ja on aika esitellä muutamat uudet siirtokuvat Sanna Tara Nail Artin valikoimista. Näiden kynsien syntyprosessi oli hyvin epämääräinen ja lopputulos on todella kaukana mielikuvastani, mutta matkahan onkin tärkeämpi kuin itse päämäärä.
Olen törmännyt nyt niin moneen kertaan Essencen Dare It Nude lakalla toteutettuihin kynsiin, että kaivoin lakan esiin omasta Essence-jemmastani. Paikka nimeltä jemma sijaitsee olohuoneessa, jonne lakkavarastoni on vaivihkaa laajentunut. Tyhjensin yhden kaapin DVD-leffoista ja täytin sen kynsilakoilla. Kaapilla on ollut huomattavan paljon enemmän liikennettä mutta kauhistuksekseni sekin alkaa täyttyä. Kohta näitä löytyy varmaan jääkaapistakin!
Dare It Nude levittyi oikein asiallisesti ja peitti tasaisesti kahdella kerroksella. Omaan ihonsävyyni lakka on liian "jotain", joten vinksahdin heti tässä kohtaa alkuperäisestä suunnitelmastani, joka olisi jättänyt nudelakkaa paljon enemmän näkyviin. Päätin leimata päälle jotain peittävää muttei kuvaavaa ja BM-XL210 laatan tiheä marmorointikuvio sopi passelisti ajatukseen. Testasin samalla Essencen All That Greys –kokoelman mustaa satiinilakkaa leimauksessa. Back to Black leimasi oikein mainiosti ja kynnelle jäi kaunis shimmerinen hehku, joka taittoi yllättävän paljon vihreään nuden päällä.
Viiruiset kynnet näyttivät aivan viidakolta ja päätin laittaa kynsille koristeeksi riinkinkukonsulkia siirtokuvina. En osannut päättää kahden vaihtoehdon välillä, joten kysyin jeesiä herra BTN:ltä. Hän valitsi tietenkin juuri sen toisen mihin olin itse päätymässä ja pääni meni entistä enemmän sekaisin. Kuten arvata saattaa, sotkin tässä vaiheessa kynsille vielä vähän jotain lisää. Värilliset sulkasiirtokuvat innoittivat tekemään samoilla väreillä lisää viivoja leimojen väliin. Käytin Color Clubin ohutkärkisiä Art Club -koristelulakkoja, jotka taisivatkin päästä ensikertaa kynsille. Näillä oli helppo sutia suhteellisen suoria ja ohuita viivoja kynsille.
Päädyin lopulta laittamaan kynsille sekä värillisiä että hopeisia riikinkukonsulkia. Miksi mennä sieltä missä aita on matalin kun voi kipeillä ja tasapainotella korkeuksissa (ja mätkähää persiilleen maahan)? Olin jo varma, että nyt mentiin metsään mutta lopputulos miellytti silmää yllättävän paljon. Ei tällaisia räsymatto/viidakko/riikinkukonsulkakynsiä ihan joka päivä kävele vastaan!

Mitä mieltä raati on, hitti vai huti?17 comments:

 1. Muhun nämä iskevät ainakin juuri näin. <3 Todella näyttävät ja onnistuneet! :)

  ReplyDelete
 2. Mä kun kysyn mieheltä neuvoja, päädyn aina tekemään ihan eri tavalla kuin mies sanoo. :D Ihanat räsymattokynnet, en olisi kyllä kuvien perusteella osannut arvata pohjalakkaa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä se on se itsensä ja oman ongelmansa ilmaiseminen mikä auttaa jo jatkamaan eikä niinkään se varsinainen vaste toiselta :). Joo, mun pohjalakka jäi snadisti sivuosaan tässä hommassa! Kiitos Belegwen <3.

   Delete
 3. Minä tykkään näistä Viirukynsistä!

  ReplyDelete
 4. En ois ikänä uskonut että alotit nudekalla! Hieno lopputulos vaikka kaali menikin välillä ympyrää kun mietin mitä kaikkea näissä ihanuuksissa on :) Hyvä myös Mr BTN!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No en minäkään olis uskonut enää lopputuloksen nähtyäni :). Mieti kun mä joutuisin swatchaamaan lakkoja ja päättäisin laittaa ihan vähän vaan jotain koristetta kynsiin :D. Kiitos Sole ja kiitos Mr BTN!

   Delete
 5. No hitti todellakin, näähän on taas ihan mielettömät! (Sydän)
  Mä kyllä niiiin kadehdin sun mielikuvituksellisuutta, ja sitä miten upeaksi saat aina kaikki lakkaukset vaikka niissä on yhtä sun toista! Silti kaikki aina sointuu täydellisesti yhteen ja harmonia on taattu. Epistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos (sydän). Tässä mentiin jo harmonian rajoilla, mutta ehkä se onkin juuri se ääriraja missä parhaat ja hauskimmat jutut sijaitsee. Tai sitten sitä vaan kupsahtaa rajan toiselle puolelle, kerää kamat kasaan ja aloittaa alusta :D.

   Delete
 6. Mäkin teen aina pitkälti päinvastoin kuin mitä mies (vastahakoisesti) keksii :D Kysyn että sano joku väri niin tietty se sanoo jonkun sinisen mitä nyt ainakaan en haluaisi ja että mitä leimattaisiin niin se ehdottelee jotain toteutuskelvotonta. Aina kuitenkin kiitän lopuksi että katso miten hienot sä keksit :D

  Ja totta tuo mitä muutkin kommentoi, että älyttömän hyvin sopii yhteen vaikka on sitä ja tätä ja tuota, ei toimi yleensä tällä puolella ruutua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä yleensä pyydän miestä valitsemaan muutaman vaihtoehdon väliltä ja sitten mietin onko kummankaan vaihtoehdossa mitään järkeä. Todennäköisesti menen jostain siitä välistä tai länttään kaiken iloisena sekasotkuna kynsille. Tää on luultavasti perintöä lapsuudesta, kun äiti aina onnistui korjaamaan esim. onnittelukorttiin väärin kirjoitetun sanan kauniilla koristeluilla niin, ettei virhettä enää edes huomannut. Kai sitä siinä oppi, ettei mikään ole lopullisesti pilalla ja aina kannattaa katsoa peli loppuun asti. Mulla on yleensä aina puolessa välissä lakkausta sellainen olo, että toinen käsi hamuaa jo asetonia mutta hauskinta onkin juuri yrittää pelastaa se mikä pelastettavissa on. Lopputulos voi yllättää positiivisestikin :D. Kiitos Hannatic <3.

   Delete
 7. Ehdoton hitti! Nää on ihan mahtavat kaikin puolin, niin värikkäät ja monimuotoiset, mutta silti hyvin linjavat ja tyylikkäät :) Nappisuoritus muuten värien kanssa, niitä on niin paljon että on huikeaa että kaikki sopivat noin hyvin yhteen! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena :). Tää oli ihan hullun tuuria ja meinasin lopettaa jo kesken kaiken, kun tuntui ettei tule mitään! Kannatti vääntää loppuun asti.

   Delete
 8. No ihan selkeesti hitti! Mistä sä aina keksitkin näin hyviä ideoita! Tykkään näistä ihan pupuna :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii! Pupuna onkin hyvä tykätä :). Emmä vaan tiedä mistä näitä tupsahtelee? Varmaan sieltä samasta paikasta mistä uusia pupuja tupsahtelee. Molemmat on kuin plussapisteet, niitä vaan tulee ja tulee! Kiitos Tintti <3.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)