Thursday, June 9, 2016

Black Holo Witch… Bitch


Tiiä häntä minkä tautta, mutta luen tämän lakan nimen aina väärin. Mulle musta hologlitterlakka FUN Lacquerin ja Simply Nailogicalin yhteiskokoelmasta on aina oleva Black Holo Bitch. Ihana se on millä nimellä hyvänsä. Tällä kertaa en alkanut sienestämään vaan levitin suosiolla lakan alle mustan lineaariholon Color Clubin Revvvolutionin nimissä. Yksi kerros CC:tä ja yksi kerros FUNia. Helppoa kuin heinänteko.Vasemmalla kerros Color Clubin Revvvolutionia ja oikealla sen päällä kerros Black Holo Witchiä.
Olisikohan jo kynsihuollon aika!


Tästä glitterpommista ei ole mitään pahaa sanottavaa, kuten ei ole kokoelman muistakaan kaunottarista. Jos nyt aletaan hiuksia halkomaan niin olisin suonut tämän olevan vähän mustempi, koska omaan silmääni lakka on enemmänkin tummanharmaa. Sama hommahan se on kaikkien holomustien kanssa, ei Revvvolutionkaan mustan kriteereitä täytä. Holo heijastanee niin paljon valoa, ettei musta kykene imemään kaikkea itseensä ja lopputuloksena musta näyttää harmahtavalta. Sellaista se on tämä fysiikka. Tuskin musta-aukkokaan olisi musta, jos sen lähelle veisi kaikki FUNin hologlitterlakat!

Kimalluksen päälle teki mieleni leimata koko kynnen geometriset kuviot, jollain nätillä pastellisävyllä. Helppous loppuikin sitten sinä päivänä tähän. Sain peräti päätettyä minkä kuvion haluan kynsille (Über Chic 6-02 laatalta) mutta yksikään leimauslakka ei suostunut kanssani yhteistyöhön. Ainoa kynnelleni tarpeeksi suuri leimasin oli Cosetten kirkas jumboleimasin, mutta se ei suostunut nostamaan yhtäkään Colour Aliken lakkaa laatalta. Lopulta keksin kokeilla MdU:n leimauslakkoja ja ne toimivat kuin unelma. Innostuin niin, että päätin tehdä kynsille liukuvärileimauksen pinkillä, sinisellä ja valkoisella leimauslakalla. Kunpa kaikki leimauslakat toimisivat näin täydellisesti. Vaikka tuskinpa tämäkään resepti enää huomenna toimii.

Ikään kuin blingiä ei olisi ollut jo tarpeeksi, lisäsin vielä muutamia hologlittereitä leimakuvioiden päälle. Noukin glitterit Essencen irtoglitterpurnukasta, jonka olen ostanut vuosia sitten K4L:ltä. Päälle lakkasin kerroksen Konadin päällyslakkaa ja toisen Seche Viteä. Tikkuvertailuun tein jälleen kaksi tikkua, joista toisella on kaksi kerrosta Black Holo Witchiä ja toisella lisäglitteriä meikkisienellä töpsöteltynä. BHW:n glitterpitoisuus on todella hyvä minkä totesin myös omilla kynsilläni, koska niihin riitti yksi kerros glitteriä CC:n Revvvolutionin päälle.
Seuraavaksi tekisi mieli kokeilla näillä glitterliukua tms., mutta nyt lasken nämä FUNit vähäksi aikaa hengähtämään ja askartelen jotain syötävän herkullista sekä erittäin terveellistä.13 comments:

 1. Jeebu miten kainis toi hutsulakka on! Ihanasti luikuleimat sopii ja hei, mä lulen että lakan nimen ois pitäny olla oikeesti se hupsu. Mitä sen mimmin ideoita olen kyttäilluyt niin olen ihan saletti asiasta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ihan samaa kuules mietin. Toi on aika laimennettu tuo nykyinen nimi. No, mut meille tää on nyt sit hutsulakka :D.

   Delete
 2. Oi oi ku on kauniit kynnet! Ja kiva että oot palannu, välillä kävin kurkkimasa et onkos täällä tapahtunu mitää. :D

  ReplyDelete
 3. Mulla on tästä se holoversio. Jos luet Witchin aina väärin niin arvaapas miksi meinaan hololakan tai holoversion aina kirjoittaa :DD tuu sitten kertomaan mitä tykkäät h-versiosta, taisin ajastaa sunnuntaille. Minä ainakin tykkäsin siitä, just sellainen ihana harmaanmusta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Holoseksuaalejahan tässä kaikki ollaan :D. Ihanaa nähdä se toinen versio sun kynsillä. En malta odottaa!

   Delete
 4. Replies
  1. Kyllä siellä nyt kisu kehrää <3. Muiskis!

   Delete
 5. Uskomaton holopläjäys! Mä kattelin näitä jo aamulla, mutta hairahduin tämän postauksen inspiroimana etsimään itselleni uusia laattoja ja leimauslakkoja. =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä hairahduin ihan muuten vaan tilailemaan uusia laattoja ja lakkoja. Tilasin Meksikosta varmaan parikymmentä MdU:n lakkaa (pikkupulloa). Alkaa mennä hermot, kun mikään muu ei toimi :).

   Delete
 6. Oon kuolannut näitä holoja jo niiden ilmestymisestä saakka enkä oo vieläkään saanut yhtäkään ostettua ;--( lompakko kyllä kärsii jos rysäytän kaikki kerralla joten taidan ostaa nää sievästi yksi kerrallaan :D onneksi viikonloppuna helsinkiin niin pääsee Cesarille hiplaamaan näitä ihan livenä <3 ja superhienot kynnet muuten !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en uskalla edes mennä Cesarsille enää, kun tulen sieltä lompakko tyhjänä ulos. Kaikki mikä kiiltää on saatava :). Mä ostin ekaks kaksi ja sitten vielä tämän mustan, kun en kyennyt hillitsemään itseäni. Kiitos <3.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)