Tuesday, June 28, 2016

Lahjapaperikynnet


Clairestelle8:n haasteessa olisi vuorossa glitterkynnet. FUNin glitterpommeilla leikkimisen jälkeen pää löi autuaasti tyhjää enkä ollut varma tulisiko hommasta mitään. Eräänä iltana pengoin Essence-laatikkoani ja löysin kätköistä kaksi upeaa lakkaa, jotka ovat kumpainenkin majailleet laatikossa käyttämättöminä niin kauan, ettei kehtaa edes kertoa. Tilasin Essencen Twilight-saagan nimikkolakkoja joskus muinoin Bulgariasta. Kotiutin kolme tummaa glass fleck –herkkua enkä voi kuin ihmetellä miksen ole käyttänyt näitä ennen. Ehdottomasti Essencen parhaimmistoa.

Tällä kertaa Twilight-lakoista valitsin kynsille violettiin vivahtavan Alice Had a Vision –Again nimisen crellyn. Lakassa on ohut musta crellypohja, joka on täynnä multichromena hehkuvia glass fleckejä. Kaksi kerrosta peittää ja antaa kynsille syvän mustanviolettisen sävyn huimalla kimmellyksellä. Toinen laatikosta kaivamani lakka oli kirkaspohjainen glitterlakka Only Purple Matters. Mukana on pientä violettista ja hieman isompaa pinkihtävää glitteriä. Levitin tätä kerroksen glass fleckin päälle ja olin pyörtyä ihastuksesta. Kannattaisi mennä useamminkin tonkimaan omia lakkavarastoja.

Pysäytin lakkailut tähän ja ihailin kynsien kimallusta yön yli. Jouduin taas vetämään puuvillahanskat käteen sängyssä, koska lukemisesta tai nukkumisesta ei tullut mitään tuijotellessani kynsiä hämyisessä valaistuksessa. Tässä vaiheessa en ollut edes ajatellut jatkokoristeluja, enkä ollut asennoitunut tekemään näistä haastekynsiä. Kunhan testailin muutamaa lakkaa päällekkäin.
Seuraavana aamuna lakat näyttivät edelleen niin kauniilta, että päätin jatkaa glitteriyttämistä ja valita sittenkin juuri nämä kynnet haasteeseen. Ostin jo pari vuotta sitten messuilta Mereneidin kultaista hologlitteriä, joten eiköhän senkin purnukan ollut aika tulla korkatuksi. Asettelin kynsi kerrallaan irtoglittereitä märän kirkkaan lakan päälle ristiin ja rastiin. Herra BTN kävi välillä ihmettelemässä äherrystä ja toteamassa, että huvinsa kullakin. Pitkällisen asettelu-urakan ja semi-ikävän niskajumin jälkeen lisäsin glitterien päälle vielä kaksi kerrosta Seche Vite –pikakuivattajaa lasittamaan glitterpommeja.
Kultainen ja violetti sopivat aina yhteen, mutta jotenkin näistä tulee mieleen joulu. Ei sillä, kyllä tällaista lahjapaperia kelpaisi repiä auki. Tuijottelumateriaalia ehdottomasti! Nyt haluaisin tehdä samantyyppiset kynnet monokromaattisina, esim. mustavalkoinen olisi aika pommi.
Sehän onkin muuten sitten kesäkuun haaste taputeltu. Saas nähdä mitä kivaa Clairestelle8 keksii ensi kuulle.14 comments:

 1. On kyllä :D silmät ihastuksesta auki tuijotan näitä upeuksia! Pienten glitterien asettelu on ärsyttävää enkä ikinä jaksaisi itse noin pitkiin kynsiin. Mutta lopputulos kyllä todellakin palkitsee, wau ihan uskomattomat <3 lahjapaketti-kynnet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3. Jotenkin toi glitteriasettelu oli yllättävän terapeuttisen rauhoittavaa.

   Delete
 2. Wau! Ja teepä ne mustavalkoisetkin. ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. No pakkohan ne on nekin pykätä tässä joku päivä :).

   Delete
 3. Holy moly miten mahtava lopputulos! Silmät ristissä ja suu kuolaa valuen pitää näitä kynsiä ihailla. >_< En yhtään ihmettele että hanskat piti laittaa yöksi, aurinkolasitki ois melkeen tarpeen. :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satsuli :). Mulla on jo melkein tapana ottaa lakkaukset yöksi pois, koska jään muuten ihastelemaan kimalluksia ihan harakkana. Onneksi on hanskat niin saa sentään nukuttuakin välillä!

   Delete
 4. No nyt on kyllä jaksettu näpertää!! Hienot on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks :). Jos mä jaksan nää näprätä, niin onhan mun pakko jaksaa yksi mutakakkukin leipasta!

   Delete
 5. Ihanan blingit. Tuo Essencen lakka on niin nätti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mä olin ihan pökertynyt noiden Essencen lakkojen kauneuden edessä. Ja reppanat ovat joutuneet lojumaan laatikossa vaikka kuinka kauan, kun muidu ei tajuu!

   Delete
 6. Munpitäis olla hengittämättä että kykenisin tollasen määrän glittereitä laittamaan suoraan! Mullakin on noita pehmo-vampyyrilakkja, tai siis kaks ja tää on niistä toinen. Enpä vaan ole tainnut sitä kynsille asti saada. Pitänee korjata asia koska tää näyttää älyttömän hyvälle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin oon jotenkin unohtanut nää lakat, vaikka ovatten kauniita kuin mitkä. Pitäis vielä se sinertävä versio saada kynsille testiin :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)