Thursday, June 30, 2016

Stiletto


Heidi teki blogissaan hetki sitten upeat viiden värin liukukynnet. Samalla aloin itsekin miettiä kuinka monta eri lakkaa liukuun saisi mahdutettua. Kyllä muuten oli viisi maksimi itsellänikin (ainakin näin ensiyrittämällä), vaikka kynnet ovatkin paljon pidemmät kuin Heidillä. Jouduin käyttämään sienen kolmionmuotoista osaa, joka oli pituudeltaan juuri kynsien mittainen. Sienen pitäminen näpeissä noin päin hassusti ei ollut yhtään mukavaa ja sotkin toisen käden kynnet lakkaan. Ärräpäät siinä taas lentelivät.
Aloitin liukuvärin töpöttelyn paljailta kynsiltä, joten sain sienestää aika monta kerrosta peittävän ja tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Tein liu’un toisiaan lähellä olevilla sävyillä mutta tätä pitää kyllä kokeilla myös värikkäämpänä versiona. Tämä oli nyt tällainen testierä. Liukuvärissä on mukana viisi Colour Aliken hololakkaa: 512, 518, 495, 496 ja 513. Pähkäilin sävyjen järjestystä ikuisuudelta tuntuneen ajan ja lopulta päädyin sijoittamaan vaaleimmat sävyt päihin ja tummimman keskelle. Lopputuloksessa tämä korostaa hauskasti kynnen kaarevaa muotoa.
Lakkasin liukuvärin päälle kerroksen Seche Viteä ja odottelin kymmenisen minuuttia pinnan kuivumista riittävästi vinyylejä varten. Halusin korostaa stilettomuotoa, joten asettelin kynsille stensiilit RockNailStar-arkilta nimeltä Stiletto. Arkilla on sekä teräviä vinyyleitä että stensiilejä, jotka ovat kerrankin tarpeeksi pitkiä myös näille kotkankynsille. Lakkasin stensiilin sisäosan Moyran sähkönsinisellä tekstuurilakalla 854 ja poistin nopeasti stensiilin märän lakan ympäriltä.
Jälleen kerran nämä vinyylit näyttivät mihin pystyvät. Kolmioista tuli mahtavan terävät ja vinyylien asettaminen suoraan oli helppoa. RockNailStar saa kyllä täyden pinnat edelleen. Arkit ovat isoja 18x15cm ja ne sisältävät vinyyleitä vaikka kuinka moneen lakkaukseen. Kansilehdessä on toisella puolella ohjeet vinyylien käyttöön ja toisella puolella upeita inspiraatiokuvia juuri tämän kyseisen vinyylin käyttöä varten. Itse en enää muihin vinyyleihin edes koskisi. Vähän sama homma siirtokuvissa, joissa MILVit ovat ehdotonta parhautta. Kyllä venäläiset osaavat nämä kynsihommelit! Molempia saa onneksi tilattua CesarsShopin laajasta valikoimasta. Kauppaan on muuten tullut myös edullisempia minivinyyliarkkeja, joissa on uusia ihania kuvioita. 

Painelin tekstuurilakkaan hopeiset pienet kolmioniitit ja rukoilin niiden pysyvän paikoillaan ilman päällyslakkaa. Ja kyllä muuten pysyivät, jopa suihkussa. Stilettovinyylit stilettokynsissä on aikalailla varma resepti, joka toimii aina. Näitä voisi askarrella vaikka joka päivä ihan ilokseen.

Mukavaa kesäkuun viimeistä päivää joka iikalle!6 comments:

 1. Mitkä herkut ♥ Tuo toisen käden sotkeutuminen on niin persiistä, kun yrittää toista saada tehtyä. Kait tähänkin ongelmaan on joku jippo mutta eihän semmosesta tiedä mitään :D
  Ps. Mä en oo vielä tilannut yhtäkään RNSia!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Heidi :). Pitäis varmaan tehdä hanskat kädessä aina yksi käsi valmiiksi, en mä muutakaan keksi. Mä poistan lakat aina niin, että toisessa kädessä on kumihanska. Huomasin nimittäin joskus, että mun raksut alkoi sulaa ilkeästi (vaikka käytän asetonitonta poistoainetta), kun lakkaa poistavan käden kynnet lillui liian kauan aikaa tököteissä. Nyt saan poistettua lakan aina yhdeltä kynneltä kerrallaan ja pestyä kynneltä aineet pois. Sitten vaan vaihdetaan hanska toiseen käteen ja sama homma uusiksi. Kaikkeen sitä ryhtyykin :D.

   Delete
 2. Ihan törkysen hienot!!! Aivan ihanat värit ja kivasti hokattu että tummin keskelle, mä aina sättään sen muitta mutkitta vimpaksi tai ekaksi. Mikä hitto muuten tota bloglovin' appia vaivaa kun tää postaus ei tulkut siellä vastaan vaan ihan selaimella hain sun blogin kun muistin että aamulla nopsaan näin sun kynsikuvat fb:ssä?!???? No mut kumminkin, pakko määkiä tahdissa että noin rokki vinyylit on parhautta, taipuu miten vaan eikä falskaa ja valikoimaa löytyy. Kyl sä ja venäläiset osaatte kynsihommat! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tattista vaan :). Mä kuule vietin aika monta hetkeä miettien miten perin nää värit pitäisi laittaa. Jotenkin mulle ei ikuna aukea liukuvärien järjestys. Toi tumma ei jotenkin istunut muualle kuin keskelle, vaikka eihän se sinne kuulu. Mulla on muuten tälläkin hetkellä kynsillä liukuväri missä on taas tummin keskellä. Mikä mua vaivaa? Mä en ole muuten lukenut mobiililla blogeja kuukausiin, kun en saa Bloggeria toimimaan Chromen enkä minkään muunkaan kautta. Sivu aukeaa, mutta sitä ei voi skrollata ollenkaan eli eihän siitä näy kuin ehkä kaksi ekaa blogia. Onkohan Bloggerille appia? Bloglovin'issa mulla on ulkomaisia blogeja, joita en kyllä muista käydä koskaan lukemassa :). Mä jotenkin inhoon koko nettiä just nyt, kun kaikki maailmassa toimii sen kautta. Meidän netti on ollut paskana pari viikkoa (joko yhteys katki kokonaan tai nopeus 0,5Mt) ja nyt saatiin vasta korvaava yhteys Soneralta. Oli tosi kiva juhannus kun ei voinut edes katsoa Netflixiä, kun sekin perhana toimii netin kautta. Ankeeta, kun piti lukea kirjaa OITNB:n asemesta :D.

   Delete
 3. Kauniit <3 Sinivihreä liukuväri on parhautta! Ja vielä stilettokuvio! Mulla on kynsillä jo pohjalakka liukuväriä varten ja lakat valittuina. NYt alkaa tuntu siltä, että täytyy etsiä tilalle vastaavat hololakat cremelakkojen sijasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Paula :). Mä tykkään tehdä liukuvärejä hololakoilla, kun ne antaa niin paljon anteeksi. Cremejen kanssa pitää aina olla kieli keskellä suuta. Ja vinyylihommat voisin tehdä aina tekstuureilla, koska ne toimii aina. Ei valu vinyylin alle ja kuviosta tulee todella tarkkarajainen.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)